КАУФЛАНД - тема 59

• 62 911
  • 897
  •   1
Отговори
# 555
То не сте виновна Вие, но аз бих оставила нещата, за които ми трябва карта...
Не е виновна тя, а телефонът й. Има такива марки и модели, които още на петия месец и започват да забиват. На мен приложението нито веднъж досега не ми е бъгвало. Аз нямам физическа карта и ползвам само витруалната.
Но и аз бих върнала продуктите. В Кауфланд поне не правят проблем за това.
Не е и от телефона,10 минути преди да вляза в магазина си работеше приложението,направих си списък и влязох да пазарувам. Явно моментно заби самото приложение ,на излизане от магазина отново успях да го отворя, но вече си бях платила +20лв Grinning

# 556
Е, има и такива дни. И аз преди време като гледах един сериал токът спря точно когато започваше последният епизод и дойде точно на финалните надписи. Късмет та чудо!

За Кауфланд: Вземете си физическа карта. Преди време гледах, че пластмасите са свършили и раздаваха картонени. Та един човек преди мен питаше кога ще дойдат пластмасовите, а жената на информация му отговори, че не се знае, защото търсенето е много голямо.

Последна редакция: пт, 05 авг 2022, 09:11 от Mia Rulana

# 557
Кашкавала от вчера на промоция дали е хубав и на коя фирма е. Някой опита ли го вече?

# 558
  • Mostly in my mind
Кълновете  при нас са със срок на годност до днес. Сигурно затова са намалени. Аз утре ще ходя да си взимам пресни.
 Иначе винаги и аз ходя на информация, ако цената на каса не отговаря на етикета, а не на това, което съм очаквала. Хихих. Понеже има разлика. Blush досега винаги са ми връщали пари.

# 559
Аз имам приложение само , за това съм си направила скрийншот ако случайно нещо се случи

# 560
Може да ви е бил слаб обхвата и за това да не е станало. При нас някъде към месото и млечните ми се губи мрежата на телефона. Ако ми трябва да видя нещо в списъка,трябва да се вържа към техния рутер. Нямам идея защо е така с обхвата там.

# 561
  • София
В Кауфланд дали може да се връща бански? Взех днес един 38 размер останал, но ми е къс.

# 562
Да, връщала съм.

# 563
Иначе винаги и аз ходя на информация, ако цената на каса не отговаря на етикета, а не на това, което съм очаквала. Хихих. Понеже има разлика. Blush досега винаги са ми връщали пари.
Аз пък почти винаги знам какво да очаквам като крайна сума, изчислявам поне приблизително стойността спрямо написаното на етикетите.🙂 Отделно си проверявам и бележката и отивам на Информация при несъответствия. Освен в случаите, когато бързам и/или разликата е стотинки.

# 564
Здравейте, интересувам се от шкафа за мивка, дали има някъде наличен... Ще бъда благодарна да споделите.

# 565
Може да ви е бил слаб обхвата и за това да не е станало. При нас някъде към месото и млечните ми се губи мрежата на телефона. Ако ми трябва да видя нещо в списъка,трябва да се вържа към техния рутер. Нямам идея защо е така с обхвата там.
Дигиталната карта се отваря и може да се ползва и без мрежа. На телефона, на който ми е инсталирано приложението нямам мобилен интернет и никога не съм имала проблем с маркирането на картата, така че не би трябвало това да е причината.

Между другото,
да не би да има свободен wifi в Кауфланд, щом казваш, че се връзваш към техния рутер?
Мислех, че от веригите само в Била има.

Последна редакция: сб, 06 авг 2022, 05:13 от alllllimei

# 566
Да, при нас има wifi.

# 567
marinadp, мерси!
Не знам защо досега не ми е хрумвало да пробвам Blush

# 568
Да, отваря се картата и без Интернет, но ми се е случвало за няколко секунди да не се появява бутончето "Кауфланд кард"...

# 569
Новата брошура💙

-50% на избрани нехранителни стоки

Тоалетна хартия Familia в брошурата миналия месец(4.07-10.07) беше 18,99 за 48(40ст бройката) сега за същото количество 20,99лв. УжасТ😥😬 И други неща се вдигат,като цени и им намалява качеството,но сякаш една идея по-бавно

Последна редакция: сб, 06 авг 2022, 00:14 от lenak

Общи условия

Активация на акаунт