КАУФЛАНД - тема 59

• 62 913
  • 897
  •   1
Отговори
# 540
Не е скоро. Почти година вече.

# 541
Snow, може и да ти върнат парите...Аз купих моето миксерче Сапир на ток точно от Кауфланд, вече от няколко години се справя чудесно, може и да са над 3 г. Ако за него говориш. Май само на Ayco ремонтират уредите...🤔 Но може и да бъркам...

# 542
  • Варна
Май въпросът ми не е много за тук, но на рекламата казват, че ще се предлага и на други места и в Кауфланд.

Не понасям климатици. Та се загледах в изпарителните охладители. Накарах да ми пуснат един в Бриколаж с височина около 50-55 см нещо не ми вдъхна доверие.
В Кауфланд до 20 август ще предлагат от най малките, които са като малки кубове 15-16 см и мобилни, "робус"  или нещо подобно не запомних името.
Според рекламата голяма работа. Някой има ли такова, върши ли някаква работа.

# 543
Миналата година лятото бяха големи жеги, та купих някакъв мобилен охладител. За нищо не става, само върти въздуха. Обикновен вентилатор охлажда по-добре.

# 544
  • в сърцата на децата <3
Snow, може и да ти върнат парите...Аз купих моето миксерче Сапир на ток точно от Кауфланд, вече от няколко години се справя чудесно, може и да са над 3 г. Ако за него говориш. Май само на Ayco ремонтират уредите...🤔 Но може и да бъркам...
Долче, точно за такова Сапирско става дума. Оставих го, ще го пращат на ремонт казаха... Аз имам вкъщи, на поне 10 години е и работи отлично. Това е от началото на този сезон, купих го за майка ми и го ползвам докато сме при нея. Е, за няколко седмици не особено редовна употреба, дискчето започна да пада. Явно не е смачкан върха на оста добре и затова. Няма значение, случва се, нали това е идеята на гаранцията. Въпросът е, че след месец няма да ми трябва вече 😂 Но и догодина ще има лято.

# 545
Snow, може пък да се задействат по-бързо с ремонта...🙂 Този проблем от началото ли го имаше или се появи по-късно?🤔 Разбирам те, моята машинка ми е просто незаменима и за фрапе, и за разбиване на кафе с кокосово масло и др.
Скрит текст:
Сега последния път май бяха описани в брошурата като работещи с батерии (което ми беше странно, защото редовната задраскана цена беше като за уредче на ток), явно е било някаква печатна грешка.
Майка ми има охладител Ровус, по-стар модел. Тя си го харесва, но си го пуска, като стои на дивана близо до него и гледа тв. Изобщо не мисля, че може да се сравни с климатик или вентилатор, но е по-добре с него, отколкото без него (особено ако стоиш много близо до него- ако не си до него, не мисля, че има някакъв ефект, освен да изпарява водата).

# 546
  • в сърцата на децата <3
Долче, вчера докато си разбивах кафето падна. Измъкнах го от чашата, набучих го обратно, пуснах го във въздуха - работи. Натопих го в чашата - пак падна 😂

# 547
  • СОФИЯ
Охладителите изстудяват по-добре ако вътре се сложи лед, а не студена вода.

# 548
Скрит текст:
Днес минах набързо за някои неща,нещо ми заби приложението на касата и платих близо 20 лв повече. Като се прибрах естествено вече работеше, но си ме е яд че дадох по 9лв за 500 грамова кутия сладолед , взех  3 кутии и с разликата 4 лв на брой  още повече ме е яд. Отделно платих на редовна цена няколко броя студен чай,царевица в консерва и другото го забравих какво беше намалено с карта

То не сте виновна Вие, но аз бих оставила нещата, за които ми трябва карта... да повече загуба на време е.. но за тази сума. Нямаше ли тази опция?

# 549
Аз също оставям продукти или връщам веднага на информация.
С тези цени ще ме извиняват...

# 550
Скрит текст:
Днес минах набързо за някои неща,нещо ми заби приложението на касата и платих близо 20 лв повече. Като се прибрах естествено вече работеше, но си ме е яд че дадох по 9лв за 500 грамова кутия сладолед , взех  3 кутии и с разликата 4 лв на брой  още повече ме е яд. Отделно платих на редовна цена няколко броя студен чай,царевица в консерва и другото го забравих какво беше намалено с карта

То не сте виновна Вие, но аз бих оставила нещата, за които ми трябва карта... да повече загуба на време е.. но за тази сума. Нямаше ли тази опция?
Мина ми като мисъл,още повече както нямаше други клиенти след мен да не ги бавя, но честно казано не очаквах ,че  разликата само при сладоледа е 4лв на кутия. За студеният чай се усетих,че ще е около лев разликата, но сладоледа ме изненада с цената си,просто досега не бях купувала от този и не му знаех редовната цена

# 551
И аз връщам на информация всичко, което не е с цената, която съм очаквала. Че някой път забравят да сменят етикети и излизат на по-висока цена на касата.

# 552
И аз веднага проверявам бележката и връщам неща, които не са ми били таксувани на цената, която съм очаквала. Добра идея е да се носи и пластиката, или да има скрийншот на картата от приложението.

# 553
То не сте виновна Вие, но аз бих оставила нещата, за които ми трябва карта...
Не е виновна тя, а телефонът й. Има такива марки и модели, които още на петия месец и започват да забиват. На мен приложението нито веднъж досега не ми е бъгвало. Аз нямам физическа карта и ползвам само витруалната.
Но и аз бих върнала продуктите. В Кауфланд поне не правят проблем за това.

# 554
Вчера уж отидохме само за вино, но и намаленията хванахме. Кълнове от броколи за 30 ст., намален бекон, филе Елена, гауда, сметаната 3х200 гр. още на 99 ст. Касиерката ме пита дали така вървят в комплект от 3 броя, евно не се купуват често. Срокът им на годност е до 10.08. но разбрах от вас, че може да издържи и по- дълго.
Имам пластика на Кауфланд и някаква мижава регистрация на компа, която не следя. Искам да питам колко време преди рожден ден излиза "купон" за подарък(къде да го търся в профила ми) и кое точно е виното и бонбоните?

Общи условия

Активация на акаунт