91 НЕГ "Професор Константин Гълъбов" - тема 9

• 71 491
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Това са документите за записване https://91neg.bg/2022/06/grafik-za-zapisvane-v-8-klas-za-uchebnata-20222023-g/

# 76
  • София
Добър ден на всички!
Отдавна следя темата. Моето момиче също е прието и вече мога да се присъединя към групата на минали, настоящи и бъдещи възпитаници на 91 НЕГ. Честито на новоприетите и весело лято на всички!
Хубав ден!

# 77
  • Sofia
Понеже обещах да разпитам, въпреки че Дидева НИ успокои, от две места ми казаха, че в пенсионна възраст не би трябвало да е възможно да участва в конкурс.

Честито на новоприетите и много успешни и щастливи години в желаното училище! Пожелавам им директор, работещ в полза на училището и учениците!

# 78
  • София
Днес подочух и аз споделеното по-горе от потребителката Емиа, слиза от трона със сигурност ВК, без намерения и опити да си го върне.

Честото на зайците Simple Smile

# 79
# 80
  • София
Здравейте,

Моята дъщеря също е приета и много щастлива от този факт. Ще й бъде трудно защото не е учила немски до сега, но си го избра самичка.

Имате ли информация дали на записването трябва да присъства и детето? Тя е на лагер и никак не ми се иска да я взимам.

Предварително благодаря за информацията!

# 81
  • столицата
Не би трябвало да е проблем. Няма да прекъсвате лагера, я! Вземете, при необходимост, някое дете  на заем.

# 82
  • София
Не би трябвало да е проблем. Няма да прекъсвате лагера, я! Вземете, при необходимост, някое дете  на заем.

Хихихи... Дърта магарица съм и пак..., не ми дойде таз блестяща идея! Благодаря Gift Heart

# 83
Здравейте, вероятно всяка година се обсъжда, но как се разпределят децата по класове?

# 84
  • тук-там
Чаках го този въпрос Simple Smile - наострям уши и потривам ръце Wink

# 85
  • На планетата Земя
Добре дошли на всички нови НЕГърчета. Усещам една освежена тема!
Изборът досега е бил на случаен принцип, поне нашият опит беше такъв.
Минали години децата бяха изобретателни, приетите си направиха фейс група и си огранозораха няколко срещи, независимо от това кой в кой клас ще бъде.

# 86
Здравейте, вероятно всяка година се обсъжда, но как се разпределят децата по класове?
Не смеех да го задам. 😊

# 87
Звъннете в училището и попитайте.
За всички ще е полезно да научим Simple Smile.

# 88
  • София
Минали години децата бяха изобретателни, приетите си направиха фейс група и си огранизараха няколко срещи, независимо от това кой в кой клас ще бъде.
Тази година същите деца правят фейсбук група на новоприетите. Всеки добавя познати, които са приети сега.

# 89
  • София
Минали години децата бяха изобретателни, приетите си направиха фейс група и си огранизараха няколко срещи, независимо от това кой в кой клас ще бъде.
Тази година същите деца правят фейсбук група на новоприетите. Всеки добавя познати, които са приети сега.

Как може дете да стане член? Няма познати в училището. Днес е записана.

Общи условия

Активация на акаунт