"За МАРТенчето таз година подарък под елхичката ще има!"

• 10 452
  • 284
  •   1
Отговори
# 15
TASIA новата темичка много ме зарадва страхотна е, благодарности!

НаДенис честита месечинка да е много здравичък и палавичък Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
ЧЕСТИТИМЕНДЕН на всички малки и големи именяци !

Трябва да се похваля, че вече сме на "ба-ба-ба" което много ме радва , не искаше въобще да гъкне нищо колкото и да повтарям и изведнъж се отприщи бъра-бъра-бъра....

Дано се оправи временце да излезем малко ,много Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesна всички!

# 16
  • София, център
Ето ме и мен!

Нямам време за нещо...работа , училище, дете... къща! Уфффффф... сега бебе заспа, та да мога да ви прочета к`ви сте ги свършили!

Не купих капките, казаха ми че  били супер , но реших че бих ги ползвала при сериозен проблем!

Мария снощи си спа спокойно, кашлица не е имала! Ще имам предвид за тези капки Стеримар и сиропчето... Дано и няма нищо и не се задълбочават нещата!

Честити месечинки на всички бебета!
Лек ден и от мен!

# 17
  • София
Здравейте,милички!
Честито на именяците,да са живи и здрави!
Честита месечинка на Дени!
Честито на всички с нови зъбчета!
Ей,много честитки днес Grinning.Аз пък да се похваля,че моя дебеланчо днес се изправи сам в леглото 1crib,много беше щастлив(И мама също!)Сега ще започне проблема с пускането и падането назад Rolling EyesВие използвате ли си още повивалниците newsm78,аз от известно време съм го махнала от леглото му и въобще не го ползвам,ми той е станал толкова бесен,че ме е страх вече да го слагам там.Май ще го прибера,че още стои в стаята,пък аман от всякакви бебешки принадлежности,не можем да се разминем.
Иначе аз го извеждам и в студ и в мъгла,може да е за малко ама излизаме,и шал не му слагам,че той не го иска...
А по темата за майките и свекървите съм категорична,че никой не може да ми се меси за отглеждането на детето Naughty, и без това сама си го гледам.Още като се роди Дани свеки се опита да се наложи  за едно нещо и мъжа ми и вдигна лют скандал при което не дойдоха да видят детето цял месец(много сме обидчиви!),а живеят на горния етаж.Майка ми пък е на 400 км. от мен и да иска не може да ми се меси!Но най-важното е наистина мъжа ти да те подкрепя на 100 %!
Аде цунки и хубав ден на всички!
Всички болнички бебчета и мами бързо възстановяване!

# 18
  • София
Здравейте  Hug

Честит празник на всички празнуващи  Hug Hug

Tasia   bouquet Аз повивалника отдавна съм го махнала, че Ема се върти като пумпал. То и без това сега сменянето на памперса е голяма мъка  ooooh! Гоним се по цялото легло  Whistling
Първо да се похваля - озъбихме се и ние  tooth Първото зъбче е пробило, но все още е много мъничко Simple Smile
Лошото е обаче че Ема от нощес е с хрема  ooooh! Ох, все се надявах да ни се размине мъката с капане на капки , обаче уви  #Cussing out  Сега се моля да се разминем само с хремата  Praynig  Да не говорим че сигурно аз съм виновна за това - от 2 дни съм хремава и кашлям  Sick За вас не знам момичета, обаче аз след раждането и след като спрях да кърмя изведнъж станах супер болнава - никакъв вирус не ме подминава  #Cussing out А не бях така - почти не боледувах преди да забременея. Вече ми иде да се гръмна   #2gunfire
Дано всички болнички бързо оздравяват  Heart Eyes

# 19
  • Русе
здравейте!
И аз да се разпиша в новата темичка, която е страхотна БРАВО на tasia    bouquet
Честито на порасналите и на именниците да за много здрави и усмихнати Hug  bouquet
Ние преди малко се върнахме от консултация вече сме 8.800(+400гр.) /73см (+3см)
Мисля следобяд да поизлезем на разходка поне за малко че нещо започвам да изтрещявам с това стоене вкъщи  Sick
Лек ден   bouquet

# 20
Аз моя повивалник си го ползвам още. Но той е отгоре върху скрина с дрехите на Маги, не е от тези подвижните. Все още се преборвам с нея. Макар, че аз си я слагам да седи и я обличам върху него. Тя започва да си човърка подплатената с наелон част и така малко се залисва. Там я слагам и като сме на гърне, за да не стане някоя беля върху килима. Естествено в такъв случай не се отлепям от скрина. Но, така или иначе не мога и да искам, защото тя става от гърнето и иска да ходи по мен  Laughing Да ви се похваля, че Маги вече свикна с гърнето /поне за сега, пу-пу/ и вече няколко пъти пишка и ака в него. Като се осъзнаем и почнем да разбираме, ще се учим да си казваме предварително /как ще стане не ми е ясно ooooh!/

# 21
Черпя ви двойно  Misc Baby Bottle newsm38 Wine Glass Имам имен ден и Вики прави 8 месеца днес.
Тя сега се събуди и ще излезем на разходка. Повивалника и ние още го ползваме, но няма да е за дълго - много се върти и целия го е накъсала. Освен това на него се обличаме седнали и изобщо не мога да я накарам да легне.
За гърнето при нас нищо - иска да става от него и си мисли, че я слагам там за да си играе. Май ще изчакам малко.
Вчера дадох 2 лъжички кисело мляко на Вики - ами хареса й, за сега няма алергична реакция, но за по-сигурно ще изчакам още няколко дни и пак ще й дам малко. Мисля да го давам с плодове и бисквити някой път като следобедна закуска.
Това от нас за днес
Целувки на бебоците! Честито на всички празнуващи!

# 22
Привет и от нас!

Не мога да смогна да прочета какво сте изписали. Wink

Ние с Вики сме добре. Стоим си общо взето по цял ден затворени самички. Ако дойде някой да ни види и да излезем с него се разхождаме. Не смея да го извеждам вече сама на разходка, че преди 10-тина дни го изтървах от количката като го свалях надолу по стълбите и от тогава не смея...
Бях се луднала да си търся лятна количка за зимата, ама като гледам колко летни са наистина май няма да я купувам още сега...

Днес празнуват Андрей и подобни. По този повод...
Честит имен ден по този повод и на двете Адита!
Ако има и други да се чувстват поздравени и те!
Wink

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 15:09 от mishelle

# 23
Честит празник на всички празнуващи    bouquet    bouquet    bouquet

# 24
  • София
Ей, вярно, че Вики е Дани са наборчета  smile3537как можах да забравя

Честит ви двоен празник Ади  love001

tasia Честито ви изправяне, а ти да му мислиш сега #Crazy очите на 6
Аз си използвам повивалника, но внимавам! Макар , че татко му веднъж го беше сложил и дойде да ме пита нещо в другата стая ooooh!, добре че беше сънито милото, че щях да го #2gunfireмъжо

Ние днес пак не ядохме! Ако може само на кърма да си кара  Дени, ще му е най добре Whistling

# 25
Привет!

Колко много сте изписали за няколко дена. Не мога да смогна да прочета всичко, че съм се затрупала от работа тия дни - покрай Коледа е винаги ужасна истерия

Честито на всички именяци и честити месечинки   bouquet
Тася - отново темичката е супер ! Браво   Hug

На болничките, бързо оздравяване!   Hug

Аз отдавна не ползвам повивалника, просто е абсурд. Така се върти и става моята девойка че се гоним по леглото докато й сменям памперса.

Веси, 100 пъти по-добре е ако майка ти има възможност тя да гледа Маги, отколкото на търсиш жена.  Просто не и обръщай внимание толкова и не и се ядосвай Wink

Много гадна тая работа със свекървите като ви чета,  слава богу, че се разбирам прекрасно с моята свекърва, нямам никви проблеми

Да ви питам - минахте ли на полуадаптирано мляко вече? 

# 26
Да ви питам - минахте ли на полуадаптирано мляко вече? 

Ние си караме номерацията на млякото и май след 6м всички са полуадаптирани  Rolling Eyes А след 1 год май се водеха частично адаптирани  Rolling Eyes

Веси, 100 пъти по-добре е ако майка ти има възможност тя да гледа Маги, отколкото на търсиш жена.  Просто не и обръщай внимание толкова и не и се ядосвай Wink

Абе знам, че е по-добре тя да я гледа от чужда жена. Но последните дни много почна да ми нервира #Cussing out Но ще изтрая още година, докато тръгне на детска. Тогава ще си е при нас и никой няма да ми се меша повече  Crossing Arms

# 27
  • София
сега се връщаме от консултация - резултатът е 2 см и нито един грам отгоре  ooooh! Ама така е, като не се спира на едно място и отказва тотално всякакви зеленчукови, плодови и месни яденета  ooooh! Според педито всичко е наред и ситуацията е временна. Не знам, дано покрай тази детска кухня прояде нещо / след 2 седмици я започваме/

За гърнето - Ема вече знае какво се прави в него и наакан памперс не помня от кога не съм сменяла  Heart Eyes Седи си кротко и спокойно, играе си с нещо и работата е свършена  Blush
Иначе не сме спирали разходките - може да е за половин - един час, ама излизаме. Само в много мъгливо пропускаме /но все си мисля, че с дъждобрана върху количката може пък да стане  newsm78 /

# 28
Аз и давам Аптамил 2 та се чудя дали да минавам на 3 което е частично адаптирано и пише че е от 8 месец.

Та въпросът ми е мами които хранят с Аптамил минали ли са вече на Аптамил 3?

# 29
  • София

Лошото е обаче че Ема от нощес е с хрема  ooooh! Ох, все се надявах да ни се размине мъката с капане на капки , обаче уви  #Cussing out  Сега се моля да се разминем само с хремата  Praynig  Да не говорим че сигурно аз съм виновна за това - от 2 дни съм хремава и кашлям  Sick За вас не знам момичета, обаче аз след раждането и след като спрях да кърмя изведнъж станах супер болнава - никакъв вирус не ме подминава  #Cussing out А не бях така - почти не боледувах преди да забременея. Вече ми иде да се гръмна   #2gunfire
Дано всички болнички бързо оздравяват  Heart Eyes
C-Mira,да не се хремави от зъбките newsm78,защото Дани като му никне зъбче веднага му се запушва носа.А за боледуването аз пък съм обратно,откакто съм забременяла не съм боледувала та до сега,а преди лепях всеки вирус и нон-стоп пиех антибиотици.Незнам newsm78...

Последна редакция: чт, 30 ное 2006, 17:13 от tasia

Общи условия

Активация на акаунт