Тася
благодарим!У нас пак сополиви деца
И двете ми омичета са хремави ужасно, отново. Незнам какво ще правим цяла зима.На всичкото отгоре майка ми вчера ми сервира,че има бучка на гърдата и ще се оперира след 2 седмици...не мога да ви опиша какво ми мина през главата , след това което се случи с татко. Слава богу докторите са почти 100% убедени, че няма нищо притеснително, защото тя си имаше мастопатия и това сега е в следствие на предишни одебелявания и т.н.
Стискайте ми палци да издържа , защото незнам вече дали ще имам сили.
Освен това на 18 се връщам на работаи ще трябва да търпя и свекито да ми шета из дома по цял ден
Абе оплаках се, благодаря , че ме изслушахте(изчетохте).
Сега по актуалните теми: повивалника е невъзможно да го използвам и си седи така вече 3-4 месеца, събира прах. Ще го подаря на кумичката ми, която ще има бебе през юли или на друга та ни дружка, която пък е за февруари, ще видим коя има нужда.
Цеци, ние имаме същата количка като вашата , но когато вдигна Катя на най- високата степен на облегалката само и подпъхвам калъфа не го закопчавам и нямаме проблем с виждането.Имай впредвид, че този размер гуми ще са ти удобни за зимата

Хубав ден от нашата сополива компания
още използвам повивалника
Масаж не правя отдавна. Или по-точно правих само около месец-два и спрях, защото беше абсолютна въка при нас 
, направо ми настръхна косата, четейки постинга ти
Само се питам, нормално ли е вече малките големи бебоци да се изхождат като големи, в смисъл вече акото му е твърдо, не винаги де, но...
? Може би е от храната...

ДА ПЛАКА!към 30сек.
е доста лек и го обръщат?
е доста по стабилен,задницата се събира и става на седалка и може да се бута като количка с крака,има музики светлини кормило и клаксон и много му се кефят.