"За МАРТенчето таз година подарък под елхичката ще има!"

• 10 539
  • 284
  •   1
Отговори
# 45
Айде и аз да се разпиша в новата тема!
Тася  bouquetблагодарим!
У нас пак сополиви деца  ooooh!И двете ми омичета са хремави ужасно, отново. Незнам какво ще правим цяла зима.
На всичкото отгоре майка ми вчера ми сервира,че има бучка на гърдата и ще се оперира след 2 седмици...не мога да ви опиша какво ми мина през главата , след това което се случи с татко. Слава богу докторите са почти 100% убедени, че няма нищо притеснително, защото тя си имаше мастопатия и това сега е в следствие на предишни одебелявания и т.н.
Стискайте ми палци да издържа , защото незнам вече дали ще имам сили.
Освен това на 18 се връщам на работаи ще трябва да търпя и свекито да ми шета из дома по цял ден Confused
Абе оплаках се, благодаря , че ме изслушахте(изчетохте).
Сега по актуалните теми: повивалника е невъзможно да го използвам и си седи така вече 3-4 месеца, събира прах. Ще го подаря на кумичката ми, която ще има бебе през юли или на друга та ни дружка, която пък е за февруари, ще видим коя има нужда.
Цеци, ние имаме същата количка като вашата , но когато вдигна Катя на най- високата степен на облегалката само и подпъхвам калъфа не го закопчавам и нямаме проблем с виждането.Имай впредвид, че този размер гуми ще са ти удобни за зимата Peace
Хубав ден от нашата сополива компания  bouquet

# 46
май  само аз  Joyоще използвам повивалника Joyа вие вече неправите ли масаж след баня-аз незнам без повивалника, как ще масажирам Бобчето newsm78 newsm78

Ааа и аз, и аз  Grinning Масаж не правя отдавна. Или по-точно правих само около месец-два и спрях, защото беше абсолютна въка при нас  ooooh! То беше един рев, едно чудо. Сега, като я мажа с олиото след баня и я поразтривам, но това е.

Цеци, пиши до какви пари имаш за лятна количка. Аз ти писах за моите чуденки за колички, но те са скъпички. Но мога да ти кажа впечатления и за по-евтини, към които се бях ориентирала преди.

# 47
Привет от нас!
Тася, супер си  Peace Още едно благодаря  Hug

Първо и аз да споделя с вас - вчера малкия докато спеше, отидох до кухнята и чух че телефонът звъни, отивам бързо за да не се събуди, отварям вратата и гледам Бобката го няма на спалнята, също и в стаята - а той зад вратата... и си лази, ли лази. Явно като съм посляла одеала по пода, вече му е безпроблемно потупването. Отишъл е при духалката, също много я харесва  Twisted Evil
Зоуй, голям късмет сте имали  Praynig, направо ми настръхна косата, четейки постинга ти  Hug
На всички болнички, бързо да оздравявате - хремата си е хрема, обикновено 10-на дни си отвлича при малките ангелчета! Не се тревожете. И ние минахме по този път.
Сега да се похвалим, с изключение на тази сутрин, Боби се изхожда в гърненцето, поставям го и малко след като го подканя си свършва добре работата  hahaha Само се питам, нормално ли е вече малките големи бебоци да се изхождат като големи, в смисъл вече акото му е твърдо, не винаги де, но... Thinking? Може би е от храната...
Киссес Heart Eyes

# 48
  • София
Добро утро и от мен.  Hug

Аз си я преобличам Зори от самото начало върху шкафа и досега ми е по-лесно да я задържа там, отколкото на леглото. Масажа не съм го спирала, но от гимнастиката отдавна се отказах. Да си прави сама каквато си иска гимнастика. Simple Smile

А къпането при нас се е превърнало в непрекъсната борба. Зори нали е на вълна изправяне и се опитва и във ваничката - пързаля се, пада, но не ще да си седи и да си рита. И аз съм в чуденка каква организация да въведем, за да ни е по-лесно.  newsm78

Тася, аз вчера се разходих до Мечо Пух, но явно имаше рожден ден - беше заключено и имаше табела "частно парти". Това ми напомни, че когато и да се организираме да отидем, ще трябва да се обадим предварително да няма неприятна изненада.

Ние утре заминаваме за Харманли за една седмица, но се надявам и от там да мога да се включа по някое време. Ще ходим да инсталираме компютър и интернет на баба и дядо, да сме в по-тясна връзка.  Grinning

Да пресъхват всички сополи и само весели новини да се чуват.   bouquet   bouquet

# 49
  • София, център
Добро утро! Аз станах преди малко, нещо все не ми стига съня...като мечка през зимата съм... Mr. Green

Ние сме 2ра вечер без кашлица и сополи...Слава Богу ! Сега ставам, че трябва да храня бебе... после пак ще се включа!

# 50
Гале, може ли да ми пишеш за люлинското събиране на лични, че аз нещо явно съм изпуснала, а да не пропускаме квартални срещи с Елинката, Мерси предварително

# 51
Tasia,prasentze благодаря за комплиментите Hug
Зоуй, голям късмет сте имали  Praynig, направо ми настръхна косата, четейки постинга ти  Hug
Не ми напомняй,4е още изпитвам ужас ,незнам как ни се размина без никакви наранявания Praynig
prasentze аз малкия го къпя предимно под душа с мен или с баща си,а отвреме на време в нашата вана,там поне има място за игра Laughing

# 52
Добро утро, на поспаланковците Mr. Green

Пропуснах, Цеци, благодаря мила за сайтовете за песничките, полезнички са ни Heart Eyes
Зори, ние сме на Аптамил 3, също с навършването на 8 месец, доволна съм, нямаме оплаквания.
От няколко дни, Боби подскача като на трамплин, след като се изправи на решетката, започва да подскача и да вика, много е интересен  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Мисля, че не писах относно Коледното парти, много ми се иска да се включим, но проблемът ми е, че фирмата на моя мъж организира също парти за децата на служителите на фирмата и е на същата дата, организира се за първи път, не зная точно от колко часа е, затова се въздържам, при възможност ще се включим и в мартенското Коледно парти с най - голямо удоволствие.
  bouquet

# 53
Ние днес по-случай месечинката се сдобихме с първата цицина doh
Таткото трябваше да го гледа самоза 5 мин. да се наям и той милия се врътна и бам в родиатора
Лошото е , че след това повърна, ама може и да е от играта с тате Rolling Eyes

каква трябва да наблюдавам, знаете ли?

Не искам да те плаша, но знам, че точно да повърне след удър не е хубаво... Защо не говориш с педито ей така профилактично?...
Малкия плака ли веднага след като се удари? Ако е изплакал веднага е добре.

# 54
  • София
Ние днес по-случай месечинката се сдобихме с първата цицина doh
Таткото трябваше да го гледа самоза 5 мин. да се наям и той милия се врътна и бам в родиатора
Лошото е , че след това повърна, ама може и да е от играта с тате Rolling Eyes

каква трябва да наблюдавам, знаете ли?

Не искам да те плаша, но знам, че точно да повърне след удър не е хубаво... Защо не говориш с педито ей така профилактично?...
Малкия плака ли веднага след като се удари? Ако е изплакал веднага е добре.

TiredДА ПЛАКА!към 30сек.
Вижда ми се добре!Сутринта си играеше.
Днес бяхме на консултация, но забравих да я питам , че ни претупаха на бързо.Днес не бил ден за консултация Crazy

За протокола:73см  и 9250кг Peace

# 55
  • София, център
ketito Дано всичко да е наред!

Мария пълзи назад много е смешна! Ама пълзи по корем, не е вдигнала дупето още...само опитва! ( дали вече не ви казах ... не помня ) и поради тази причина не мога да я оставя сама за дълго време, както съм си свикнала! Та чакам да ми донесат в събота или недела някаква огромна кошара, за да оставя вътре и да се свърши с тая мъка! Ще купувам кошара и за при нашите, че майка ми и тя горката се мъчи така като е залепена за нея! Мария вече прави един голям сън за час и половина след като се наяде в 12 часа, то било хубаво това... Mr. Green

Ние се къпем в банята в корито поставено върху пералнята, а пък се обличаме на повивалника , който е върху сушилнята ( пак в банята ) ! Но вече постоянно я държа...  а когато сме си в стаята я преобличам на леглото!

Нямаме гърне все още... все забравям да купя!

Лека, че сме на рожден ден и трябва да се оправям!

# 56
Здравейте,

ние от днес си имаме уокър на Фишер прайс и аз лично съм адски доволна, макар  да беше уж за Коледа го пуснах веднага в експлоатация ,само дето май детето нещо не му се кефи.Хваща се за него и вместо да ходи го бута, пуска  и се радва как се пързаля #Crazy newsm78 не знам дали ще свикне или ще се окаже излишен.

Иначе ние този месец консултацията я пропуснахме,трябваше да отидем като стана на 9 месеца ( преди 10 дни) ама ще остане за другата седмица.

Не знам какво му става вечер на Константин , но мноооооооооооооого трудно заспива с рев, което не е било от не помня кога.Сложихме му истинското му легло за постоянно,обиколниците , а бе всичко както трябва да си бъде и мрънка яко, може би му трябва време да свикне ли , що ли....

Аз повивалник не използвам много отдавна, Тино така се мята и върти като му сменям памперсите и след баня , че стана излишен.

Пробваме отново да ходи на гърнето ,но пък той не иска да седне, трябва да го държиш, което не си е работа въобще.

Галичка , при нас къпането протичаше по този начин , но отмина тази вълна.Сега разплисква всичката вода от коритото с ръце,защото не иска да лежи, къпем го седнал или прав, като се държи сам.Оглежда банята, интересно му е какво има в душ кабината, как се местят вратичките и опитва всичко сам.

Ади, само още седмица макс и ще обикаля цялата къща.... Joy

Лека вечер
отивам пак да пробвам работата с уокъра

# 57
Здравейте,

ние от днес си имаме уокър на Фишер прайс и аз лично съм адски доволна, макар  да беше уж за Коледа го пуснах веднага в експлоатация ,само дето май детето нещо не му се кефи.Хваща се за него и вместо да ходи го бута, пуска  и се радва как се пързаля #Crazy newsm78 не знам дали ще свикне или ще се окаже излишен.

Констанс кой уолкър взехте?И аз купих два вида и се чудя кой да оставям кой да върна?
Този е доста лек и го обръщат?
Този е доста по стабилен,задницата се събира и става на седалка и може да се бута като количка с крака,има музики светлини кормило и клаксон и много му се кефят.

# 58
Жанче, същия е като втория , който си показала.отпред има човече и като му натиснеш носа започва да свири и светка цялото.Към него има и едно топки  и като ги пуснеш отпред минават по улей и излизат зад предните колела.Горната част се маха и става за табло

# 59
Konstans, znachi vie imate tozi :
Nashoqt e po kato kola ima kormilo i migachi  Mr. Green a v glavata my se pyskat kybcheta.
Izvinete nqmam kirilica.

Общи условия

Активация на акаунт