"За МАРТенчето таз година подарък под елхичката ще има!"

• 10 539
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
здравейте и от нас
и аз съм решила утре да купя уокъра на Чико, обаче той ли се обръщал? А мислите ли, че може да го бутнат напред с ръцете, а крачетата да останат назад, т.е. детето да се пльосне по корем?  newsm78 В голяма чуденка съм отдавна за него  newsm78
А за повивалника явно моят син с адаша е един от малкото дето още го ползва  Sunglasses и памперса си сменяме там и стига да има играчка в ръката си лежи Simple Smile е това до момента, в който не остане по голу дупе тогава задължително, ама просто задължително с дясната си ръка почва да си дърпа пишката Simple Smile сега напълно разбирам лафа "ти нямаш ли си пишка да си играеш" И във ваната е така, нито рита, нито пляска отстрани, а си пляска и тегли пишлето. Оня ден забелязах, че е започнало леко да му се отваря и вече вярвам на теориите да не се пипа, а да се остави детето само да си го забели  Wink
Поздрави и лека нощ

# 61
За уолкърите и аз съм чела, че общо взето не ставали за прохождане, а за игра след това. Повечето мнения, които четох са точно за това, че повечето деца започвали да ги използват /т.е. да си ги бутат/, след като вече проходят. А иначе пльоскането по корем си е съвсем реално. Маги в момента от време на време ползва стола за хранене, като уолкър. Хваща се за краката и започва да го бута. Но след няколко крачки го бутва по-силно и тя се пльосва. Не, че е нещо страшно, тя въобще не реагира, но все пак това е крайния резултат. Аз за това мисля да се откажа от уолкъра, поне за сега.

# 62
Ох, ми на мен от фирмата искат да ми направят подарък за около 80 лева и затова бях решила това, приемам предложения и идеи  всякакви Hug хрумва ли ви нещо подходящо за възрастта му? Че ми предлагат колело, от тия дето се бутат, но те са за деца над година, може би пролетта ще купим ,а аз искам играчка за сега  Embarassed

# 63
Ох, ми на мен от фирмата искат да ми направят подарък за около 80 лева и затова бях решила това, приемам предложения и идеи  всякакви Hug хрумва ли ви нещо подходящо за възрастта му? Че ми предлагат колело, от тия дето се бутат, но те са за деца над година, може би пролетта ще купим ,а аз искам играчка за сега  Embarassed

Те пак може да ти купят уолкъра. Дори Боби да не го хареса сега, след някой и друг месец може да започне да му обръща внимание. Пък и не е казано, че със сигурност ще си седи и сега да му го дадеш  Grinning Иначе има всякакви други музикални играчки на по-хубави фирми за тези пари, но според мен не си заслужава за една играчка, която не се знае колко ще е атрактивна пред така обичаните дистанционни, ключове и т.н.  Laughing

# 64
...но според мен не си заслужава за една играчка, която не се знае колко ще е атрактивна пред така обичаните дистанционни, ключове и т.н.  Laughing
Абе и това е вярно, ма представяш ли си как ще се оцъклят ако им кажа: "Ми за тия пари купете няколко дистанционни и връзки ключове, шарени найлонови пликчета и т.н."   Joy

# 65
  • София
Туити, аз от уокърите се пренасочих към тази масичка http://pakostnik.com/productdetails.php?id=379. Има много неща на едно място, все трябва да се хареса. Минава 80-те лева обаче и пак пише, че е за над 12 месеца, но на мен ми се струва, че музикалната част става вече за нашите бебоци. А всичко останало ще става интересно по-късно.

"Ми за тия пари купете няколко дистанционни и връзки ключове, шарени найлонови пликчета и т.н."   Joy

Joy  Joy  Joy

# 66
Танче, пак в Пакостник днес гледах един музикален панел с кормило и други копчоля на Чико за пак някъде около 70-80лв. аз даже предложих на майка ми да му го купят зая Коледа, за да може да си играе на него докато си се вози в новия стол за кола - и без това много му допада мястото на шофьора, та реших да му импровизираме на детето нещо на задната седалка да върти и той геврека  Joy
иначе, мами, ако някое от бебчетата има проблем със седенето в бебешката кошница за кола, не губете надежда - Кики се опъваше като магаренце на мост само като тръгнех да го слагам в нея, обаче днес сложихме следващата седалка (9-18кг) и няма по-важен на света от него:)гледа през прозореца и си се вози без всякакви протести  Mr. Green

# 67
Румче ,дано и при нас да стане така вече много дълго продължава периода на истерия в колата пробвам кошницата , коша на количката и големия стол за кола ,но положението си е същото. Рядко има моменти в които мълчи и се вози ,но обикновенно това е когато е зверски изморен и заспива 5 мин. след като тръгнеме. Всеки ден се успокоявам ,че това е период и ще премине ама така сме от август  Tired
Танче аз по скоро бих избрала колелото защото ще се ползва доста по дълго време сега може да си играе вкъщи с него а пролетта да си се вози.

# 68
Здравейте и от нас!
Днес май няма да излезем. Тук има ужасна мъгла и въобще не се вдига.
Онзи ден бяхме на гости на мама и татко и спахме там. С Вики спахме на спалнята - резултата е че сега неиска да си легне в нейното легло и цяла нощ ми е мрънкала да я взема ooooh!
Чудя се дали да не й купим от тези преносимите кошари за спане и за игра, за да имам мир и спокойствие.
И аз мислех да й купуваме уокър, но се отказах поне за сега. Мисля че ще й е трудно да проходи с него, а и тя си има проходилка.
Това от мен за сега
 Hug

# 69
здравйете Simple Smile
в това гадно време къде се разхождате та никой не пише newsm78
Благи веднъж го водихме до Ловеч и навръщане опища всичко живо в кошницата и от тогава само на къси разстояния се вози, страх ме е да тръгна някъде на по-дълго.
трябва да ходя за ново столче за кола, но нещо няма време. Бабата ни е на почивка и няма кой да гледа малчо
Кажете ми за рибата, каква дадохте първо, аз още не съм давала и незнам каква да дам
лек ден

# 70
  • София
Таня, аз първо дадох риба треска на Хип. Сега и аз се чудя, защото повечето пюренца аз и ги правя,а с риба още не съм и правила домашно. На мен ми се струва подходящо да е филе от хек, пастърва или някаква друга чиста риба, но това е мое мнение, надявам се някой да се изкаже по-компетентно. Rolling Eyes

# 71
Константин е погнусен от рибата,та кога ще му дам пак нямам идея

Иначе да ви кажа,снощи открих , че на дечко му е избило още едно зъбче, без да разбера.
А според вас има ли някаква последователност при никненето, защото сега имаме 2 долни предни и един горен втори зъб?Така като гледам, на път са все странични а горните предни не май

# 72
Здравейте милички.
Аз да се похваля-вчера си взех листовките,но покрай ученето не сьм раборила и сега трябва да наваксам.
Целувки на всички.

# 73
Нас пък ни затрупа голям сняг.  Nature SnowmanАма да знаете колко интересно нещо е това снега  #Crazy и колко вкусно   Stuck Out Tongue Winking Eye По цял ден стоят залепени на прозореца и гледат.Вчера ги изкарахме на вън побесняха   madnoel
За уолкъра много му се радват много си играят с него ,с този дето е като количка обаче сядът върху него и го бутат с крака ,другия е много лек и го обръщат и не им е интересен.

# 74
Днес напук на гадното време /макар, че следобяд беше слънчево/ с Маги бяхме из центъра от 10 до 16 ч  Shocked Определено се повозихме в новата количка  Grinning И за мое удивление си седеше съвсем спокойно в нея през цялото време /пу-пу/ Зяпаше си по хората и си седеше на топло в пухеното чувалче. А аз, след последната разходка с Мага, сега се чувствах все едно без количка. Много леко и маневрено върви. И най-ми харесва, че преодолява и дупки и разни неравности без особени затруднения. На мен това ми беше най-голямия страх. Но това беше и причината да си я взема с малко по-нормални на размер колела. През подлезите си я пренасях барабар с Маги без особени трудности. И от толкова обикаляне се обзаведох с ренде Вйорнер и едно шикозно колие  Grinning
Обзаведох се и със страхотно столче за хранене за при майка ми благодарение на Рапанче  Grinning Рапанче, още веднъж благодаря   bouquet

Жане, честит ви първи сняг  Grinning Искам и тук вече сняг, та да се почувствам съвсем коледно  Grinning Писна ми от тази мъгла  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт