и аз съм решила утре да купя уокъра на Чико, обаче той ли се обръщал? А мислите ли, че може да го бутнат напред с ръцете, а крачетата да останат назад, т.е. детето да се пльосне по корем?
В голяма чуденка съм отдавна за него 
А за повивалника явно моят син с адаша е един от малкото дето още го ползва
и памперса си сменяме там и стига да има играчка в ръката си лежи
е това до момента, в който не остане по голу дупе тогава задължително, ама просто задължително с дясната си ръка почва да си дърпа пишката
сега напълно разбирам лафа "ти нямаш ли си пишка да си играеш" И във ваната е така, нито рита, нито пляска отстрани, а си пляска и тегли пишлето. Оня ден забелязах, че е започнало леко да му се отваря и вече вярвам на теориите да не се пипа, а да се остави детето само да си го забели 
Поздрави и лека нощ
хрумва ли ви нещо подходящо за възрастта му? Че ми предлагат колело, от тия дето се бутат, но те са за деца над година, може би пролетта ще купим ,а аз искам играчка за сега
Иначе има всякакви други музикални играчки на по-хубави фирми за тези пари, но според мен не си заслужава за една играчка, която не се знае колко ще е атрактивна пред така обичаните дистанционни, ключове и т.н.

Ама да знаете колко интересно нещо е това снега
и колко вкусно
По цял ден стоят залепени на прозореца и гледат.Вчера ги изкарахме на вън побесняха