"За МАРТенчето таз година подарък под елхичката ще има!"

• 10 539
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Жане,миналата година ни показа страхотна коледна украса. Тази година няма ли да се похвалиш? Девойките помагаха ли?

# 76
здравейте мами в тази късна доба  Grinning налегнал ме е въпросът с бибите - някоя от вас пробвала ли е да отучи бебчето си от бибата-залъгалка и кой победи в епичната борба - бебето или вие ?
направо ми се изправя косата само като си помисля какво ми предстои...

Мики, ами дано и Алекс приеме някакси стола за кола - те с Кики много си приличат по бяс, та надявам се Алекс да последва светлия му пример  Laughing въпреки, че и при нас може да е временно, щото му е ново сега и още интересно, но искрено стискам палци да е така по-дълго! иначе ужасът е пълен като сме само двамата и аз карам, а той реве, особено като сме в бясно задръстване!!! китка, направо  #Crazy

# 77
Креми за украсата какво да ти кажа-до момента едно еленче остана без рогца,една камбанка вече не е камбанка,една строшена топка и едно събаряне на елхата  Twisted Evil не е толкова зле  Twisted Evil
Колко ми "помагат" можете сами да се обедите:

http://family.webshots.com/album/556170837BoMIzu
 Веси има и малко сняг за теб.

# 78
Жанче момичетата ти са страхотни сладури  bouquet
Просто им паднах на червените рокли Crazy

# 79
добро утро в този гадно мъглив ден Hug

Жанче прекрасни снимки-благодаря ти,обзе ме коледно настроение, като ги разгледах и ми стана едно така щастливо Hug
госпожиците ти са много красиви и слънчеви Hugа ти така сладко ги обличаш и композираш в снимката,че всички снимки са като прекрасни картички  bouquet
между другото Бобата ако му попаднат толкова коледни топки ще започне диво трошене Joy

Констанс Hug похвали се за отслабването,колко кг свали Hug
а за зъбките при всички е различно,не се притеснявай

# 80
Жанче пак ги искам /за една седмица/ тези двете кукли, след миналите снимки някак не бях толкова сигурна / заради разчистването на дисковете и касетките  Crazy / ама с тези червени роклиииииии  smile3521 просто са неустоими  Hug

# 81
Румче за бибите и аз много се чудя какво ще правиме защото Алекс от ден на ден е все по пристрастен непрекъснато я търси ,но за сега не съм се пробвала да го отучвам защото миналата седмица ни донесоха 4 нови и много хубави биби и още им се кефиме  Mr. Green

# 82
Жане страхотни са мадамите Grinning

# 83
  • София
Жана, малките са истински принцеси. Винаги са засменени, те изобщо плачат ли?
Констанс имаше някакъв ред на изникване на зъбите /ако искаш ще се поровя “Грижа за бебето и детето” на Спок/, но при всяко дете е различно, както казва Прасенце.
Лия има червено гърло и ако трябва пак да пие антибиотик, ще  smile3511
Вече се задържа на крачета 5.10 сек. без да се държи никъде, срам ме е да го кажа като знам  някои мартеничета какво правят. Embarassed

# 84
Здравейте Hugние сме в застой с ходенето,защото малкия иска все да бърза,да ти4а и естествено след 2 кра4ки тупва и запо4ва да се ядосва  Twisted Evil
Относно бибите,ние се отказахме още преди около 6 месеца и сега като види залъгалка незнае какво да прави с нея,най много да я хапе за малко и после я захвърля.
Дано вси4ки болни4ки бързо да се оправят.
Еми не смятам,4е трябва да те е срам,напротив за гордост си е Hug

# 85
  • София
Здравейте,мами! Hug
Ех,Жане,зарази ме с коледно настроение и днес измъкнах елхата и я подредих.Малкия много и се радва!
Дани пък,изобщо не пожела да смуче биба,аз се опитвах да го науча,купувах му най-различни чешити,но той само се сърдеше и плачеше още повече като се опитвах да му я набутам в устата.Сега ги ползва да ги хапе и да си чеше венците с тях от време на време.Чувала съм,че като решиш да я махаш просто скриваш всички биби и повече не ги показваш,ще се потръшка два дена и на третия ще е забравил за тях.Е,сигурно не е толкова просто колкото звучи,ама няма друг начин май... newsm78

# 86
  • София
Чувала съм,че като решиш да я махаш просто скриваш всички биби и повече не ги показваш,ще се потръшка два дена и на третия ще е забравил за тях.Е,сигурно не е толкова просто колкото звучи,ама няма друг начин май... newsm78
newsm10
Точно така направих с баткото, когато беше на 1,2 г. Първия път не искаше да си легне в креватчето без биба. Играхме си на килима и по едно време той клюмна и заспа. Същата вечер помрънка малко и си заспа; на другия ден също, но аз се правех на луда. Много бързо свикна, а беше наистина пристрастен. Не вярвах да е толкова лесно, но стана. Мисля, че моментът на отказването трябва да бъде избран много внимателно. Детето да е здраво, спокойно, да не му никнат зъби и т.н. Тогава, ако родителите имат два дена търпение и не отстъпят, успехът е гарантиран. Аз лично преди годинката няма да правя опити да я отказвам, освен ако тя  не ми даде някакъв знак, че е готова. Но не ми се вярва.  Grinning
Вчера дадох риба за първи път - треска на Нестле. Излапа си цялото бурканче от 200 гр.  Grinning Наистина много и хареса. Мисля веднъж седмично да давам.

Хубаво настроение на всички.   bouquet        bouquet         bouquet

# 87
Елхата и ние сме я наредили още на 1ви, обаче Катя нещо не се впечатли особено. Най-възхитена е от един елен Рудолф, който пее и си клати главата, даже се научи да си го пуска сама. Ще им направя снимки и ще ви покажа Peace
Иначе сме още болни.Утре ще ги водя на лекар, щото се задълбочава работата.  Tired
За  бибата, на каката я махнах изведнъж но определено беше след годинката. При нас тогава шишето беше по-голям проблем. Тя говореше като голям човек на година и половина, но шишето си го търсеше до 3 годишна ooooh!ужас беше просто. Ще  видим сега как ще е.
Хубав ден на всички  bouquet

# 88
Жане, много мерси за снежните снимки  Mr. Green  Hug Наистина си имате хубав сняг. Но ми направи впечатление, че си имате и хубави почистени улици, за разлика от нашите  Crossing Arms А двете сладурани са просто страхотни. И аз заглеждах за Маги една рокличка, като тези червените, но беше винено червена. Но, като ги видях твоите в тях, май ще обзаведа и Маги  Mr. Green

За бибите, ние няма от какво да се отказваме. Маги така и не пожела да ги ползва по предназначение. След, като изредих всички хубави марки, си хареса силиконовите на Камера и си ги ръфа с кеф Grinning Но ги ползва за гризалка. Най-й е удобно да я хване за биберона и да дъвче дръжката  Grinning

А елхата съм я приготвила днес да я редя. Но аз първо ще си наредя по-малката, която ми стои до компа. Пък другата седмица и голямата. Ще видим как ще реагира Маги на нея. Дано да не я срине  Laughing

# 89
Мерси много за всички комплименти  bouquet
За елхата дълго мислих къде да я сложа и се оказа,че единственото възможно място е на земята Twisted Evil За това специално купихме пластмасови топки които вързахме с панделки за елхата да няма кукички да се набоде някой и вместо гирлянди (понеже на часа бяха проскубани )я омотахме с една кордела така че и да я съборят нищо не може да изпадне от нея или да се счупи,само я вдигам пооправям и готово.Те след като я събориха веднъж на главите си спряха да ходят да я дърпат (за сега).
Така ми се искаше истинска елха %E

Общи условия

Активация на акаунт