Та въпросът ми е мами които хранят с Аптамил минали ли са вече на Аптамил 3?
Zori ние сме на аптамил и минахме на 3-ката в деня който навърши 8 месеца проблеми не сме имали.
,защото Дани като му никне зъбче веднага му се запушва носа.А за боледуването аз пък съм обратно,откакто съм забременяла не съм боледувала та до сега,а преди лепях всеки вирус и нон-стоп пиех антибиотици.Незнам
...
)
как пък точно сега се появи
кажи къде почивахте,Симонка слушка ли и на мен си ходи някъде 
давай оксилококцинум на Емичка,като се почустваш болна аз така правя и незнам дали помага но психически се чуствам по добре.стискам палци да оздравявате 
Вече се научих да и го слагам и когато е по корем 
май сме във фаза , която все си повтарях , че няма да допусна - не мога да мръдна на повече от един метър от нея без да ни чуе целия блок.Ели изкарва деня на един разпънат(огромен) ъглов диван опасана с големи възглавници.Но напоследък задължително трябва да съм до нея и да участвам в играта.снощи я оставих с баща и и седнах на компютъра да свърша малко полезна работа.Хем бях срещу нея , но тя се спука от рев и опитите на баща и да я залъже бяха провалени , както и моята работа.Мислех си да и купя кошара за игра , но ако продължава така - ще трябва и аз да влизам вътре

още използвам повивалника
а вие вече неправите ли масаж след баня-аз незнам без повивалника, как ще масажирам Бобчето