"За МАРТенчето таз година подарък под елхичката ще има!"

• 10 450
  • 284
  •   1
Отговори
# 30
Аз и давам Аптамил 2 та се чудя дали да минавам на 3 което е частично адаптирано и пише че е от 8 месец.

Та въпросът ми е мами които хранят с Аптамил минали ли са вече на Аптамил 3?

Zori ние сме на аптамил и минахме на 3-ката в деня който навърши 8 месеца проблеми не сме имали.

# 31
Аз и давам Аптамил 2 та се чудя дали да минавам на 3 което е частично адаптирано и пише че е от 8 месец.

Та въпросът ми е мами които хранят с Аптамил минали ли са вече на Аптамил 3?

аз също много се чудя , педито каза че при желание мога да  мина на кисело вместо Аптамилк , но ми се струва раничко....
при никнене на зъбки и аз съм чувала , че получават хрема бебоците

# 32
C-Mira,да не се хремави от зъбките newsm78,защото Дани като му никне зъбче веднага му се запушва носа.А за боледуването аз пък съм обратно,откакто съм забременяла не съм боледувала та до сега,а преди лепях всеки вирус и нон-стоп пиех антибиотици.Незнам newsm78...
Това все едно аз съм го писала,преди зимата все си ходех болна,а сега не съм се разболявала откакто забременях.
4естито на вси4ки именици
Малко снимки от нас
http://images12.snimka.bg/001627140.jpg
http://images12.snimka.bg/001627143.jpg
http://images12.snimka.bg/001627196.jpg
http://images12.snimka.bg/001627197.jpg
http://images12.snimka.bg/001627198.jpg

# 33
  • София
Ехе,Зоуи,много сладко това адашче,бе!Май и вие ще правите прощърулник. Hug
Галя2006,забравих да пиша,че аз съм "за" срещичка в клубчето в Люлин.Малко ми е далечко ама ще накарам татито да ни закара,само трябва да се разберем кога. Hug
Отивам да чипкам малкия разбойник...

# 34
  • София
сега мами като говорихме за свекървите се замислих,че и аз ще бъда свекърва някога Shockedи така като се гледам май ще съм свекървище и половина(Габи това не го чети Joy)

Mr. Greenда ама го прочетох. Mr. Green Twisted Evil  аз имах свеки на гости една седмица и не бях влизала доста време, предната тема цялата я пропуснах, но за сметка на това събота и неделя избягахме извън Сф и си починахме добре,въпреки всичките ми притеснения как ще се справи с детето, успях да разпусна доста добре- джакузи, масаж... това не помня от кога не ми се беше случвало. Надявам се всички да сте добре. Нашият татко точно на 16-ти заминава в чужбина, но ще гледаме да измислим нещо с превоза и да дойдем, че ме е страх с колата да идвам до там Embarassed

# 35
  • София
Зори, ние също сме на тройка от един месец, не е имала проблем.  Hug

# 36
ех Габи  Heart Eyesкак пък точно сега се появи Joy Joy Joyкажи къде почивахте,Симонка слушка ли и на мен си ходи някъде Hug
Краси миличка Hug давай оксилококцинум на Емичка,като се почустваш болна аз така правя и незнам дали помага но психически се чуствам по добре.стискам палци да оздравявате Praynig
Зоуи браво на Дани просто съм възхитена Hug

# 37
  • София
http://dolna-bania.dir.bg/ Мила, ето тук бяхме. Татито малко се разочарова първоначално, но просто исках да избягам от цивилизацията малко. Иначе градчето е доста малко, няма къде да се разхождаш, но пък Боровец е близо, а цените са много прилични. Обстановката в ресторанта е малко мизерничка като от комунистическо време, но и порциите и цените са като от тогава.  Laughing За спане и за ядене става има и джакузи в стаите. Доста добре ми се отрази бягството от действителността. Аз исках на още по-затънтено място, но татито и това трудно го преживя. Laughing Ама после се кефи, че си е починал и се чувствал много добре.

# 38
  • София, център
АААААААА аз нямам имен ден... Mr. Green

Аз съм Радост по принцип ...ПРИЯТНО МИ Е ( с всички вас ) ! Имам имен ден на Рождество Христово или както му викат Коледа! Laughing

# 39
  • София
Ние днес по-случай месечинката се сдобихме с първата цицина doh
Таткото трябваше да го гледа самоза 5 мин. да се наям и той милия се врътна и бам в родиатора
Лошото е , че след това повърна, ама може и да е от играта с тате Rolling Eyes

каква трябва да наблюдавам, знаете ли?

# 40
Добро утро момичета
По поводо повиването - аз отдавна не я слагам на повивалник - и без друго се гоним по цялото легло докато сменим памперса Joy Вече се научих да и го слагам и когато е по корем hahaha

Да ви се оплача Sad май сме във фаза , която все си повтарях , че няма да допусна  - не мога да мръдна на повече от един метър от нея без да ни чуе целия блок.Ели изкарва деня на един разпънат(огромен) ъглов диван опасана с големи възглавници.Но напоследък задължително трябва да съм до нея и да участвам в играта.снощи я оставих с баща и и седнах на компютъра да свърша малко полезна работа.Хем бях срещу нея , но тя се спука от рев и опитите на баща и да я залъже бяха провалени , както и моята работа.Мислех си да и купя кошара за игра , но  ако продължава така - ще трябва и аз да влизам вътре Joy Joy Joy
Май е крайно време да я сложа в проходилка , и дано бързо се усети , че може да идва след мен , защото явно с пълзенето няма да се справим.
И аз като Мишел съм се замислила за лятна количка , защото нашата е с едно огромно покривало , което само и пречи да гледа.А и май и е доста къса вече , а няма положка за крачета и тя се изсипва.Има ли майчета с летни колички - моля ви споделете ми впечатления от модел и дали са удобни за зимата?
Пускам  ви  два сайта с детски песни
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/409/57/
http://www.zayo.hit.bg/music.html

Стана много дълго , но сега като седнем на дивана , та .............не знам кога ще пиша пак Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 09:13 от Цеци

# 41
добро утро момичета,
честита нова темичка!
повивалника го махнахме одавна, откакто почна да се върти и ме беше страх да н падне.
аз съм на последната кутия Аптамил 2 и минавам на 3. А и да ви питам каква риба давате на бебоците, аз още не съм давала и нямам идея каква да дам първо.
Благито по цял ден стой на едно одеяло на земята и се търкаля, прави опити да се изправи на една табуретка, но досега и стигнал само на колене да се изправи, иначе като ми се хване за ръцете се изправя.
Цеци положението при нас е почгти същото, само че признава татко си и кака си/племеницата ми/. А кошарата я ползвам за склад за играчки Laughing там само прав иска да стои иначе не.
Лек ден

# 42
  • Варна
Хайде и аз да се разпиша в новата темичка, че през почивните дни няма да имам време. Браво на tasia!  bouquet
При нас нещата са в застой, в общи линии гледам да ни няма в къщи през деня, но не може да продължава вечно. Мъжът ми обеща да поговори с майка си, а аз ще се опитам да не и общъщам внимание и да не се обаждам, ако не е много наложително. Да видим колко ще изкарам. Както каза майка ми трябва да съм добра актриса,а когато не мога да издържам, да си взимам детето и да отивам у тях за разтоварване. При първа възможност ще се изнесем, но едва ли ще стане преди лятото.
За повивалника-все още го ползваме. Преслав лежи мирен, ако има с какво да играе. Само вечер прди лягане като е много крив, баща му го облича на леглото.
Това е, милички, отивам, че нададе вой. Hug

# 43
здрасти маминки Hug

май  само аз  Joyоще използвам повивалника Joyа вие вече неправите ли масаж след баня-аз незнам без повивалника, как ще масажирам Бобчето newsm78 newsm78
мами аз по скоро се чудя, дали да не търся по голяма ваничка или да го къпя вече в нашата, защото в бебешката немога да го събера.вие, къде къпете бебоците newsm78
а количката аз няма да си сменям ,защото съм супер доволна от мощните и гуми и за зимата няма да имам проблем ,освен това аз не я качвам никъде,оставям я долу при портиера ,виж ако трябваше да я мъкна до асансьора одавна да съм я сменила
Габи супер ,че сте се разнообразили с почивката.надявам се,че ще дойдете на партито със Симонка Hug

# 44
Ketito, при такива падания се гледа дали детето повръща. Нашата беба като падна и тъй като повърна я заведохме до Пирогов. НО не знам как е при вас положението. Може наистина да е от играта. Наблюдавай го дали се държи нормално или е прекалено сънлив
Аз също не ползвам повивалника, на нашето легло се обличаме, защото е голямо въртене

Общи условия

Активация на акаунт