предишната тема
Далеч съм от мисълта, че всички хора, които познавам, трябва да ме харесват. Не ми е и нужно. Не знам как въобще го измисли това.. Всеки има право да харесва или да не харесва даден човек. И пак казвам, че да си искрен в никакъв случай не означава да бъдеш груб, но явно не можете да го разберете. Винаги има начин нещата да се кажат по по-интелигентен начин, но все пак да бъдат казани, а не само да се усмихваме лицемерно, за да няма скандали и всичко да е привидно ок. 
Като си тръгна пък само ме потупа по гърба и това беше.
Общо взето се чудеше как да се държи с мен, но определено си личеше (поне в моите очи) и че не ми се радва, както някой беше написал в предишната тема, че може за това да ме е оглеждала. Може да е било, за да види дали не съм бременна, както някой беше написал, но тя и преди така ме оглеждаше изпитателно, така че за нея си е нещо нормално. Общо взето срещата ни беше малко странна, но неизбежна, каквито вероятно ще са и следващите ни срещи.
Като си тръгна пък само ме потупа по гърба и това беше.
Общо взето се чудеше как да се държи с мен, но определено си личеше (поне в моите очи) и че не ми се радва.Препоръчани теми