Жена ми влюбена в колега

• 9 068
  • 203
  •   1
Отговори
# 120
Между другото, само на мен ли ми се струва леко странно жена, която е назначена във фирма с тиймбилдинги, да няма финансови възможности да гледа две деца сама? Каква е тази фирма, която може да прати служителите на тиймбилдинг в друг град, да прави разходи за хотели и прочее, и да дава малки заплати?
На мен не ми е странно. Бившият ми работодател е такъв. Говоря за голяма фирма, с около 5 000 служители и много добра печалба.

# 121
Объркал си се много, ама давай, относно Егото ми. То е до небето.
Не казвам, да търпиш изневяра за която знаеш, а да не се ровиш и мъчиш със съмнения, защото това също подтиква към изневяра и отчуждение с партньора. Колкото по- малко знам, толкова по- добре. ( За него естествено 😆)

# 122
Кой както иска да си го слага, аз нямам против, но не бих бил тъпия ъгъл в триъгълника. Т.е. не бих пречи на двамата влюбени на щастието, както и бих потърсил своето другаде.
Тук обаче нямаме категорични доказателства,  само подозрения, които може да не са основателни. Работата на автора е да изясни картинката по един или друг начин, тя му е жена от 18 години,
няма кой друг да я познава по добре от него.

# 123
Офф,Аман от комплексари...
Истинският мъж, би изчакал на жената да й мине увлечението и би направил всичко да я спечели и възроди любовта между тях отново.
Така се запазва семейство.
Със обвинения, разпити и следене  най много да създаде още проблеми.
Истинският мъж би я оставил да си изживее тръпката и да си започне нов живот, както и той впрочем.Разпитите и следенето са просто набиране на доказателства за правилно взето решение. Щото после можеш да се замислиш - бе то може и нищо да е нямало, пък аз... А като почне да се държи подозрително, крие се, чати си, започне изведнъж да си заключва телефона, което никога не го е правила, непрекъснато е онлайн и е разсеяна/замечтана - вече знаеш, че трябва да ѝ помогнеш да заживее така както иска.
Аз съм жена, но явно мисля като мъж в това отношение. Съгласна съм с твоето мнение.
Има ли изобщо такива мъже, които да знаят, че жена им им изневерява, да я изчакат да й мине увлечението и после да си правят труда отново да я спечелят? Май само по филмите може да се случи нещо такова. На мен дори не ми се вижда нормално това. Тя ще те мами, а ти ще я чакаш и после ще се опитваш да възродиш любовта.. Да, да..

# 124
И ще ти има уважение след тва 0

# 125
Постът ми беше ироничен естествено, но доста мъже подскочиха  ,като ужилени.
Не, няма човек който уважава себе си и би си затворил очите. Но и от излишни съмнения и филми също няма смисъл.

# 126
Ма моля ви се. Жената няма особен социален живот и не шава наникъде, а мъжът помага в домакинството. Жената като отишла за два дни някъде , край, изпоизпукала е всички колеги.
Абе и аз съм мнителна и асоциативна, ама чак пък толкоз...
JoyJoyJoy
Това беше добро. Sunglasses

# 127
  • София
Едни чужди съмнения колко лични психарии изкараха наяве.

# 128
  • Далечният изток
Ама пък полезно, вече знам кои персони да заобикалям...

# 129
Авторе, личи си, че си интелигентен и деликатен мъж. Мисля, че жена ти ти изневеря. Също мисля, че няма кой знае какви перспективи за вашето семейство, щом нещата са стигнали дотам. Дори сега да преглътнеш, както май си склонен, няма да се променят нещата. Ако не е тоя колега, ще е следващият и така.

# 130
Авторе, личи си, че си интелигентен и деликатен мъж. Мисля, че жена ти ти изневеря. Също мисля, че няма кой знае какви перспективи за вашето семейство, щом нещата са стигнали дотам. Дори сега да преглътнеш, както май си склонен, няма да се променят нещата. Ако не е тоя колега, ще е следващият и така.
Ако един път се е стигнало до изневяра, много вероятно е да има и втори, и трети и т.н. Ако той разбере, че жена му наистина му изневерява, трябва да прецени дали ще може да живее така и постоянно да й прощава или не..

# 131
  • София
Аз от цялата тема разбрах, че доста жени изневеряват Wink

# 132
И аз тва разбрах

# 133
  • Далечният изток
Как доста бе? Всички!

# 134
Да си спомним думите на мъдрата Фаина Раневская: "Ако една жена върви с наведена глава - тя има любовник! Ако една жена е с високо вдигната глава - тя има любовник! Ако една жена държи главата си изправена - тя има любовник! И въобще ако жената има глава- тя има любовник!"

Общи условия

Активация на акаунт