Жена ми влюбена в колега

• 8 863
  • 203
  •   1
Отговори
# 75
Не е нормално да се появяват съмнения в момента, в който хватката се отпусне.

# 76
  • Далечният изток
Оф, що ми се струва, че сега, когато жена ти е намерила своята работа, своята среда, доволна и щастлива е, ти правиш всичко възможно да ѝ вкараш някви неприятности, да я потормозиш... Това съм го преживяла, на същото ми прилича...

# 77
Човек, който няма съмнения не рови в чужди телефони. Ти си имал съмнения, и си търсил доказателства.

# 78
  • София
Като моя като изперка!
Аз бях на работа/работех в училище/. Звънял 3 пъти, не съм го чула. Накрая си погледнах телефона в междучасието и се заврях в стаята със сървъра, да говоря с него. Оня - защо е толкова тихо? Ти си с някой! Вдигай си гащите!
М дааа. Даже не е смешно.

# 79
Оф, що ми се струва, че сега, когато жена ти е намерила своята работа, своята среда, доволна и щастлива е, ти правиш всичко възможно да ѝ вкараш някви неприятности, да я потормозиш... Това съм го преживяла, на същото ми прилича...

Предполагам, защото ми изрисуваха "жалък", "заблуден" и "задръстен" образ !
Щастлив съм, че тя се чувства добре, полезна и търсена. Окуражавах я да бъде активна в новата си позиция.
Явно не успявам да опиша проблема си добре тук...
Съзнавам, че има някаква празнота в отношенията ни, която може би и неволно се запълнила от външен човек.
Нито е първи нито ще е последен случай такъв, обаче аз нямам опит в подобни ситуации и исках да чуя мнения да други хора външни за ситуацията.

# 80
На мен един се беше опитвал да ми прави изречения за командировките ми. Спи у нас, изкарвам два пъти колкото него, образованието ми е по-високо, работата ми е много по-добра, обаче той тръгна да ми прави изречения.

Между другото, само на мен ли ми се струва леко странно жена, която е назначена във фирма с тиймбилдинги, да няма финансови възможности да гледа две деца сама? Каква е тази фирма, която може да прати служителите на тиймбилдинг в друг град, да прави разходи за хотели и прочее, и да дава малки заплати?

# 81
  • Далечният изток
Аааа, сега ще ни обясни, че понеже той е този, който ѝ осигурява висок стандарт, без него, колкото и голяма да е заплатата ѝ, няма как да се справи ...

# 82
Аааа, сега ще ни обясни, че понеже той е този, който ѝ осигурява висок стандарт, без него, колкото и голяма да е заплатата ѝ, няма как да се справи ...
Ами всъщност не, не съм осигурил висок стандарт, осигурил съм нормален стандарт. Тя ще се справи, трудно но ще се справи и сама. Въпросът е, че в близкото бъдеще средния стандарт ще стане нисък такъв.
Това го добавих накрая защото се чудя дали от страх тя не иска да си признае и да предприеме раздяла. Това при положение, че е наистина влюбена и е разлюбила мен.

# 83
Човече, не разбирам защо залиташ в такива крайности? . Жена ти вероятно хал хабер си няма от твоите съмнения.
И къде отиде? Чак да си разваляте семейството, евентуално, че била влюбена? Що за глупост?
Ми то някои жени перманентно са си влюбени ,ма  си държат на мъжете и семейството.( малко майтап, последното)

# 84
  • София
Тук като никога се вихри някаква женска солидарност Joy Мъжът излезе хем лош, хем виновен, а жената хем невинна, хем хъш, хъш, за всеки случай Wink

Сега, не знам дали нещо е сгафила, малко несериозен ми е казусът, но може и да има нещо. Гледам настроенията тук са човекът да си затваря очите и да не мъти водата. Не знам това дали е добър съвет, смятам, всеки има право на избор дали иска да живее в блажено неведение или не. Ако е второто, дискретно да проследи ситуацията и да разбере има ли наистина основание. Тук гадатели няма, ще трябва по друг начин да търси истината.

# 85
Най голямата ти грешка е , че и имаш доверие и вярваш на всяко отношение към теб.
Ти си я познаваш най- добре , щом си усетил че има промяна , няма смисъл да търсиш доказателства, и то в женски
форум , където ще ти разбъркат главата и ще те изкарат теб виновен.
Не познаваш женската логика изобщо , тя даже си мисли че това не е изневяра , и ще измисли всякакви лъжи и ще те манипулира, докато ти гледаш децата  , тя ще изпълнява пълна програма на  мениджъра.

# 86

Предполагам, защото ми изрисуваха "жалък", "заблуден" и "задръстен" образ !
Щастлив съм, че тя се чувства добре, полезна и търсена. Окуражавах я да бъде активна в новата си позиция.
Явно не успявам да опиша проблема си добре тук...
Съзнавам, че има някаква празнота в отношенията ни, която може би и неволно се запълнила от външен човек.
Нито е първи нито ще е последен случай такъв, обаче аз нямам опит в подобни ситуации и исках да чуя мнения да други хора външни за ситуацията.
Напротив - много добре си описал всичко, стига да има кой да чете и да те разбере.. На мен нещата ми изглеждат съмнителни и на твое място бих я следила. Ако наистина има нещо, все ще се издаде по някое време. Не може да го крие вечно. Да, не е ок да ровиш в чужд телефон, но ако не ти признава, а ти имаш съмнения, какво друго да направиш? Само там би намерил отговор на въпросите, които те мъчат. Човек никога не може да има пълно доверие на никого и затова проверката е висша форма на доверие.
Знам какво се случва в повечето семейства, ако има изневери, а от това най-много страдат децата за съжаление. Дано всичко да е наред при вас и съмненията ти да се окажат неоснователни.

# 87
  • Далечният изток
Най голямата ти грешка е , че и имаш доверие и вярваш на всяко отношение към теб.
Ти си я познаваш най- добре , щом си усетил че има промяна , няма смисъл да търсиш доказателства, и то в женски
Не познаваш женската логика изобщо , тя даже си мисли че това не е изневяра , и ще измисли всякакви лъжи и ще те манипулира, докато ти гледаш децата  , тя ще изпълнява пълна програма на  мениджъра.
Хм, интересно. А да му вменяваш, че жена му е виновна, какво е?

Грешка е да имаш доверие на партньора си?! Верно ли? Ама някои като пишете глупости, дали се усещате изобщо...

# 88
Стандартно авторе. Има 2 варианта - осъзнава се, но ти вече ѝ нямаш доверие или се разделяте. За децата не бъди сигурен, че ще останат при нея, освен ако ти не искаш. Защото, ако се разделите - ще има нужда от свобода за да си начеше крастата и децата ще ѝ пречат. Иначе вярвам ти, че си я подкрепял, възможно е много да си е повярвала и затова така да се е получило.

# 89
Хм, интересно. А да му вменяваш, че жена му е виновна, какво е?

Грешка е да имаш доверие на партньора си?! Верно ли? Ама някои като пишете глупости, дали се усещате изобщо...

Ами не са глупости , глупости са когато отидеш на работа и легнеш на първия ти поискал началник.
ДОВЕРИЕ няма такова нещо , това е най _голямата заблуда.

Общи условия

Активация на акаунт