Жена ми влюбена в колега

• 8 855
  • 203
  •   1
Отговори
# 60
Както вече съм писал, женското любопитство е надеждата на много мъже...

# 61
Авторе, работя в голяма фирма с много колеги, виждала съм и две и двеста, както се казва. Според мен, около жена ти се е завъртял някой колега с намерение да го огрее на тийм билдинга, но тя не е поддала. Флирт е имало, но не мисля, че се е стигнало до нещо повече. Тя, както казваш, е живяла досега малко по-затворено, затова вероятно е била впечатлена от вниманието на някой играч от работата. Те някои колеги затова и ходят по такива събирания, с цел да чукнат нещо странично. Но после тихо и кротко обратно при мусаката Simple Smile Дано жена ти прояви разум  и не рискува семейството ви.

# 62
А, това с гугъл не виждам защо изобщо се коментира.
Като знам какъв филм чака да му оправя субтитрите и да го изгледам (с руско аудио е, а аз не говоря руски), някой ще ме прати в лудница.

# 63
На твое място не бих се занимавал с някой, който чака с ръце в джобовете ти да го оправиш Trollface
Бил той и филм с брат Пит Wink

# 64
Като няма кой друг, налага се аз да се потрудя Wink

# 65
  • София
Моите Гугъл търсения са поне за три развода и едно убийство.
За другите няма да казвам.

# 66
  • Далечният изток
Малеее, чак ме е срам да кажа какво съм търсила... Надявам се никой да не ми рови в историята, че .... лошо му се пише...

# 67
Бе моя ако ми отвори телефона инфаркт ще получи, добре че си имаме доверие и никой не се рови в нещата на другия.

# 68
  • София
Какво доверие, просто е забранено. За всички.

# 69
Тя и мойта ако им чете тъпотиите тука ще се хване за главата, ама хубаво че няма желание Simple Smile
Обаче при автора нещата не изглеждат добре, комбинация от наглед безобидни неща дава поне повод за подозрение. Нека се ослушва, ако се мушка тайно с някой колега/мениджър, ще излезе все нещо.

# 70
По принцип твоите финансови задължения към децата ти си остават завинаги. Независимо дали си "напуснал семейството" и независимо дали жената има възможност да се справи сама.

# 71
  • София
Ако някой ми бръкне в Гугъла:
1. Ще го удуша
2. Ще се побърка
3. Да си избере кое от двете
Между другото, гадния Гугъл знае къде съм ходила, а даже локацията ми беше изключена през повечето време.

Последна редакция: чт, 07 юли 2022, 00:37 от Rockstar

# 72
Още един заблуден, че жената трябва да се влюби, за да преспи с колега.
Съдя по заглавния пост, не съм проследила развитието.
И четенето на бг мама като доказателство за изневяра - тва е топ прозрение 😆

# 73
Някои колеги не се научиха. В тоя форум такива неща не се питат.
Първо, второ, трето мнение... И се почва - мотика, мотика, дърво, винкел, мотика. Мъгла и вътре в мъглата още мъгла.
"Жените не изневеряват без любов... Нещо й липсва... Вкарваш се във филм...". Накрая идва колежката Доро и праска теорията - "каква любов... аз съм пернишка печка".
И става "пиян морков".

# 74
Аз имам един въпрос - жена ти ходила ли е и преди в офиса през почивните дни или сега е отишла за пръв път?
[/quote]
Няколко пъти е ходила в събота но доста преди този тийм билдинг... И никога не съм се съмнявал.

Общи условия

Активация на акаунт