Дългото чакане след трансфер-тема 99

• 53 596
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • Ловеч
3 опит ми е, 4 трансфер. Слагах 2*1 циклогест, 3*1 естрофем и 3*2 но шпа, фраксипарин 0.6.Трасфера беше зет на 2 5 дневни, асистиран хетчинг, вливка на привижен и pbms.
Партньора е с висока днк фрагментация, но избрахме икси и магнитна сепарация.
Ще обсъдя с доктора усвояването на прогестерона, но и аз не знам вече.
Сменихме клиниката и на свежия трансфер бях с биохимична.
Имах замразени 4 бр. 5 дневни, едното не оцеля, другото беше с увреждания и ми върнаха тези 2, уж перфектни.
Аз съм с отстранени тръби, заради хидросалпингс, високо амх и явно с поликистоза. Правихме и имплантационен прозорец и ги върнахме на 6-ти ден, защото се оказа, че ми е изместен.

# 106
Еха! виж колко много неща сте открили с времето - значи е само въпрос на време.

Аз също съм с отстранени тръби поради двустранен хидросалпингс.
Имам един опит преди 9 години, който завърши с мисед.
В годината, в която чаках заповедта от фонда си бях направила график и на всяка заплата плащах за един от пакетите по-сериозни изследвания - имах чувството, че се подготвям за изпит, и трябва да прочета всички теми. Е, каква изненада ми беше приготвила съдбата и колко тежко го изживях, аз си знам.

Но след толкова години, на навършени 40  ( "с последния влак" - или поне аз така се чувствам), в чужда държава - реших да пробвам - бях си обещала, че ще го направя за себе си,
за да не живея с мисълта " ами ако бях пробвала и беше станало" .

За това - смело напред - ние тук ще подкрепяме колкото можем HugHugHug

3 опит ми е, 4 трансфер. Слагах 2*1 циклогест, 3*1 естрофем и 3*2 но шпа, фраксипарин 0.6.Трасфера беше зет на 2 5 дневни, асистиран хетчинг, вливка на привижен и pbms.
Имах замразени 4 бр. 5 дневни, едното не оцеля, другото беше с увреждания и ми върнаха тези 2, уж перфектни.
Аз съм с отстранени тръби, заради хидросалпингс, високо амх и явно с поликистоза. Правихме и имплантационен прозорец и ги върнахме на 6-ти ден, защото се оказа, че ми е изместен.

# 107
Когато и аз бях на стимулиран цикъл с естрофем, прогестерона и на мен ми беше нисък около 13 някъде и според мен това беше причината за биохимичната бременност. Този опит ми е на естестен цикъл с малко стимулация, но без естрофем. В деня на трансфера прогестерона беше 40 ng/ml, а вчера на 12 ден от трансфера беше 58 ng/ml преобразувано от nmol. Освен циклогест 2*1, аз взимах и дуфастон 2*1. Според мен прогестерона играе важна роля след трансфера и трябва да се изследва, но в моята клиника вчера като ги питах:" Искате ли освен нивото на ЧХГ да Ви кажа и стойността на прогестерона?" Те отговориха: Нас прогестерон не ни вълнува.

# 108
Здравейте, не се отчайвайте, ще се получат нещата, но с висока фрагментация е трудно.
В България ли правите опитите?
Правихте ли ПИД на ембрионите?

# 109
Когато и аз бях на стимулиран цикъл с естрофем, прогестерона и на мен ми беше нисък около 13 някъде и според мен това беше причината за биохимичната бременност. Този опит ми е на естестен цикъл с малко стимулация, но без естрофем. В деня на трансфера прогестерона беше 40 ng/ml, а вчера на 12 ден от трансфера беше 58 ng/ml преобразувано от nmol. Освен циклогест 2*1, аз взимах и дуфастон 2*1. Според мен прогестерона играе важна роля след трансфера и трябва да се изследва, но в моята клиника вчера като ги питах:" Искате ли освен нивото на ЧХГ да Ви кажа и стойността на прогестерона?" Те отговориха: Нас прогестерон не ни вълнува.
Аз всеки път, когато си засичах ЧХГ, си пусках и Прогестерон, без да ми е назначен за изследване. Впоследствие с доктора ми проведохме обстойна дискусия относно Прогестерона, в която той с научна експертиза ми обясняваше, че последните световни медицински изследвания сочат, че високият Прогестерон не е фактор, който еднозначно може да доведе до лош финал. Т.е. че Прогестеронът може да е съпътстващ фактор, но не и единственият виновник. 
P.S. Аз продължавам да си пускам и Прогестерон Smile

# 110
Здравейте момичета и аз не издържах и пуснах днес кръвен ден 7.Отрицателен резултат.😔

# 111
  • Ловеч
Казаха ми да не спирам лекарствата и да повторя на 12 ден.
Само пид не сме правили, защото този път се оплодиха доста и според ембриолозите сегашните две-били хубави.

# 112
Здравейте! Днес се обадих в болницата относно кафявото зацапване , което се виждаше само при избърсване. Казаха ми ,че не е страшно и няма за какво да се притеснявам . Казаха спокойно да си изчакам прегледа. Било опасно ,когато зацапването е в повече като количество и когато е червено на цвят. Моето си беше много малко, но нали всички тук чакаме с години и при най-малкия проблем се притесняваме 🙂ще чакам 19-и и дано дотогава всичко бъде наред

# 113
Ще чакаме заедно, ти на 19-ти аз на 20-ти Wink
Предният ми опит завърши с мисед и сега не смея да се зарадвам :/
Здравейте! Днес се обадих в болницата относно кафявото зацапване , което се виждаше само при избърсване. Казаха ми ,че не е страшно и няма за какво да се притеснявам . Казаха спокойно да си изчакам прегледа. Било опасно ,когато зацапването е в повече като количество и когато е червено на цвят. Моето си беше много малко, но нали всички тук чакаме с години и при най-малкия проблем се притесняваме 🙂ще чакам 19-и и дано дотогава всичко бъде наред

# 114
Казаха ми да не спирам лекарствата и да повторя на 12 ден.
Само пид не сме правили, защото този път се оплодиха доста и според ембриолозите сегашните две-били хубави.
Икси, имси, макс, пикси, нищо от това не свърши работа при нас, също сме с много висока днк фрагментация.
С това обяснение, че изглеждат много добре изгубихме доста години в България.
Направете една консултация в Турция, ако все още не сте.

# 115
Ние също сме с висока ДНК фрагментация (49%) и приложихме лечение с добавки, вадене на материал с TESA и допълнителна HOST селекция, разбира се и ИКСИ, защото тестикулярните сперматозоиди не са достатъчно зрели сами да оплодят яйцеклетката. При нас това се оказа правилната комбинация 🤞🏼

Но и ние, като много други, правихме процедурите в Турция, защото в БГ бяхме до под кривата круша.. 

# 116
Ще чакаме заедно, ти на 19-ти аз на 20-ти Wink
Предният ми опит завърши с мисед и сега не смея да се зарадвам :/

Дано всичко да е наред както при мен така и при теб 😇 при мен е първа бременност никога досега не се е получавало и постоянно се тревожа при най- малкото нещо.

# 117
Здравейте! Нареждам се и аз в редицата на чакащите. Днес върнахме две петдневни снежинки. Прогестерона ми е нисък - 8.93 , но ми дадоха букет от инжекции и лекарства, и се надявам всичко да е наред.

# 118
Момичета, както писах онзи ден направих тест на 12 ден с ЧХГ 921.90, днес пуснах отново. Не знам дали защото е събота, нооо цял ден чакам резултат и сърцето ми туптеше мега силно. Имах смесени чувства и страхове от предни пъти, където след високо чхг първият път, след това започва да пада. Пускам резултата и на вас. Малко се успокоих. Пресметнах на календара удвояването, излезе ми 1.9 дни. Мисля, че е като по учебник. Вие какво смятате? Пожелавам на всяка една от вас тлъсто чхг и безпроблемно износване.

# 119
  • Столицата на "Второто българско царство"
Тренди страхотен резултат 🤞🍀🤞🍀🤞

Общи условия

Активация на акаунт