Дългото чакане след трансфер-тема 99

• 54 461
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
Чудесен резултат ,Тренди! Според мен са двечки!Желая от сърце всичко да е наред!
Прогестерона е супер. Приемаш ли нещо допълнително?

# 91
Аз още в деня на трансфера бях с висок прогестерон 40 ng/ml и даже се бях малко притеснила, че е висок. Приемам циклогест 2*1 и дуфастон 2*1 само това относно прогестерона. Страх ме е да се зарадвам. След 48 часа ще направя нов кръвен тест, за да видя как се удвоява.

# 92
Браво Тренди !
Чудесни стойности !
Стискам палци да са толкова ,колкото ти искаш !
Аз днес не се стърпях и си пуснах кръвен тест заедно с прогестерон . Днес е 7ми ден след трансфер на две 5 дневни бластоцистчета .
Казаха ми , да проверявам за резултат след 15.00ч ,но може и по-късно ,защото имали някакъв проблем с реактивите (каквото и да значи това) .
Сутринта препишках и един тест и ми се видя супер мега бледа черта .
Направо ще се пръсна от вълнение .. емоциите ми са в повече през последните няколко дни и от нищо ми се плаче.  Страшно се страхувам от резултата .
Редактирам се :
Току що излезе резултата и е 3.27 miU ...
Дали има шанс?

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 15:03 от Dreamer <3

# 93
Дриймче, за сега е отрицателен, но си го пуснала твърде рано. Стискам ти палци след 2 дни да се похвалиш с хубаво ЧХГ. ❤️❤️❤️

# 94
  • Насам-натам
Здравейте, момичета! И аз съм след трансфер на 1 5-дневно ембрионче. ЧХГ на 13ти ден - 1034, на 17ти ден - 6076, на лекар съм в понеделник.

Мислите ли, че това са нормални стойности за 1 ембрионче?

Благодаря много!

# 95
Знаете ли дали има Cibalab в София, в която ЧХГ, пуснато в събота сутрин, дава резултат същия ден?

# 96
  • София/Севлиево
В централата им.Даже ако го пуснете Цито ще стане за 2-3 часа,но май беше малко по-скъпо.

# 97
На мен винаги до сега, когато съм пускала ЧХГ в Цибалаб или в Рамус в събота, ми е излизал резултата още същия ден. Последно пусках в Цибалаб в Красно село на ул. Хубча 16 на 25.06 (събота) и излезе същия ден след обед. Даже не знаех, че има лаборатории, при които не излиза на същия ден Simple Smile Ако решите да отидете там (в събота отваря в 8 ч), ви препоръчвам да сте там още към 7:40-7:45, че малко бавно става там.

Знаете ли дали има Cibalab в София, в която ЧХГ, пуснато в събота сутрин, дава резултат същия ден?

# 98
Здравейте! Имам един въпрос ,който ме измъчва от днес. Сутринта имах много леко едва забележимо кафяво зацапване. Преди малко си взех утрогестан вагинално, както ми беше предписано от лекаря и след около час след утрогестана пак имах леко зацапване кафяво. В 7 г.с съм
В Белгия съм и тук не може ей така да си отидеш веднага на преглед и в момента е късно да звъня. Утре все пак ще звънна да попитам за причината , но дали някоя от Вас е имала същия случай ? На преглед съм чак на 19-ти .

# 99
Аз също съм в Белгия. Прокървих миналата седмица (сутринта се събудих и превръзката ми беше пропита) - обадих се в клиниката и ми дадоха веднага час.
Видяхме даже мъничко "мигане" на сърчицето, но официалният ми преглед е на 20, малко след теб Simple Smile
Мисля, че няма да ти откажат преглед - аз даже бях направила снимка на превръзката с телефона, толкова се бях шашардисала, но доктора се засмя и ми каза "не, не, вярваме ви" ... (А аз бях просто ужасена.)
Успех, и пиши да кажеш какво са ти казали утре 👍👍

Здравейте! Имам един въпрос ,който ме измъчва от днес. Сутринта имах много леко едва забележимо кафяво зацапване. Преди малко си взех утрогестан вагинално, както ми беше предписано от лекаря и след около час след утрогестана пак имах леко зацапване кафяво. В 7 г.с съм
В Белгия съм и тук не може ей така да си отидеш веднага на преглед и в момента е късно да звъня. Утре все пак ще звънна да попитам за причината , но дали някоя от Вас е имала същия случай ? На преглед съм чак на 19-ти .

# 100
  • Ловеч
Моя 4 трансфер приключи-9 ден след зет на 2 5 дневни ембриончета с хетчинг Sad

# 101
Аз също съм в Белгия. Прокървих миналата седмица (сутринта се събудих и превръзката ми беше пропита) - обадих се в клиниката и ми дадоха веднага час.
Видяхме даже мъничко "мигане" на сърчицето, но официалният ми преглед е на 20, малко след теб Simple Smile
Мисля, че няма да ти откажат преглед - аз даже бях направила снимка на превръзката с телефона, толкова се бях шашардисала, но доктора се засмя и ми каза "не, не, вярваме ви" ... (А аз бях просто ужасена.)
Успех, и пиши да кажеш какво са ти казали утре 👍👍

Ще се обадя утре , защото вече е късно
Благодаря за успокоението, дано ми дадат веднага час 🥺

# 102
mima666, много съжалявам. Пожелавам ти следващият път да е твоя. Сега не мисли за тези неща, наслади се на лятото, почини си емоционално и наесен с нови сили и оптимизъм.

# 103
Цитат на: mima666
[img width=600 height=155
//cdn.bg-mamma.com/xeDo/iNda8.jpg[/img]
Много съжалявам да го прочета. Според мен ти е много нисък прогестерона, а в началото на имплантацията е много важно да се покачва, защото е от съществено значение за ембрионите. Изкоментирай го с лекаря ти и следващия път пробвайте с друг прогестеронов препарат. А през този опит какво слага за прогестерона?

# 104
Hug  малко прекалено усмихнато е това прегръщащо човече, но и от мен едно " смело напред"
Това твоят първи опит ли е?
Както е написала и Тренди - вижте за прогестерона ( моят също беше нисък на изследването на седмия ден след трансфера и ми удвоиха дозата на утрогестана)
Аз лично за този опит директно си казах на док, че искам Клексан ( е имам и генетични, с известни отклонения, но първоначално искаха само аспирин да е)

Общи условия

Активация на акаунт