Дългото чакане след трансфер-тема 99

• 54 138
  • 747
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте момичета, дойде време и аз да пиша в тази тема. на 17ти ми върнаха едно 5 дневно бластоцистче. От събота съм с ПМС болки и доста се тревожа за крайния резултат. Гърдите ми са доста подути и болезнени. За първи път минавам през това. Хапчетата ,които пия са Утрогестан 3х2 и Естрофем от вчера 2х1. Слагам и Кринон гел. Тест трябва да направя на 31.08. но не знам как ще изтърпя до тогава.

# 571
Здравейте момичета, дойде време и аз да пиша в тази тема. на 17ти ми върнаха едно 5 дневно бластоцистче. От събота съм с ПМС болки и доста се тревожа за крайния резултат. Гърдите ми са доста подути и болезнени. За първи път минавам през това. Хапчетата ,които пия са Утрогестан 3х2 и Естрофем от вчера 2х1. Слагам и Кринон гел. Тест трябва да направя на 31.08. но не знам как ще изтърпя до тогава.
В моята клиника на 5-дневни ембриончета искат ЧХГ тест на 7-мия ден след трансфера. Досега винаги ми е показвал резултат тогава. Не чакайте до 31-ви, пуснете си още на 24-ти за ваше успокоение, пък след това и на 31ви пуснете, за докторите Simple Smile
При мен Прогестеронът правеше проблем, затова си го пускам винаги с ЧХГ-то - не пречи да си го следите и него.

Успех!

P.S. Иначе симптоми и да имате, и да нямате, не можете да вадите изводи от тях (освен когато има кървене, тогава винаги е индикация за нещо конкретно). Не гледайте симптомите, пуснете ЧХГ и Прог. след 2 дни Simple Smile

# 572
Здравейте,  със свито сърце днес на 7ми ден от зет на един 5 дневен ембрион, направих чхг -85. След 3 спонтанни аборта, 3 неуспешни инвитро опита, не смея да се зарадвам дори на факта, че е имало имплантация. Записвам се в късметлийската темичка. Според вас този резултат добър ли е като стойност?
Направо си е супер резултата за 7ми ден! Моят сега на 9ти ден беше 177, т.е. на 7ден е бил някъде около твоя. На 12 ден, стойността вече беше над 1000.Според мен си е чудесен резултата, предполагам нямаш поставян Прегнил или Овитрел скоро?
Стискам палци и за следващия Heart

# 573
Много ви благодаря на всички за отговорите. Пуснах чхг след 48 часа и беше 80% нараснало т.е. 762 (16ти ден след трансфер) спрямо 427  (48 часа по-рано). Според това което чета в интернет удвояване на всеки 48-72 часа е в нормата но ще видим. За съжаление ТСХ хормонът ми е завишен (4.93) та сигурно ще трябва да пия ел тироксин. Някой друг във форума с подобен проблем?
Здравейте, аз пия еутирокс 50 мкг от известно време и ми е по схема. 50/50/25. Ппеди да ми го назначат TSH ми беше малко над 3, в момента към 1.33 Все още не съм правила трансфер, но ще се следя пак като дойде и това време. Свържете се с ендокринолог и ще видите за вас кое ще бъде най-добре. Успех!🍀
Здравейте,
Аз също съм на еутирокс 50, след стимулация също е завишен.
Тази схема 50/50/25 за три поредни дни ли е изписана или за сутрин, обед, вечер в един ден?
По тази схема приемам еутирокса няколко месеца вече. Една сутрин пия цялата таблетка (50 мкг), втората сутрин отново една таблетка (50мкг), а на третата сутрин приемам половин таблетка (25 мкг) и така пак повтарям цяла, цяла, половин. Знам, че преди и след приема не трябва да се приема храна около 30-40 мин. Blush

# 574
Много ви благодаря на всички за отговорите. Пуснах чхг след 48 часа и беше 80% нараснало т.е. 762 (16ти ден след трансфер) спрямо 427  (48 часа по-рано). Според това което чета в интернет удвояване на всеки 48-72 часа е в нормата но ще видим. За съжаление ТСХ хормонът ми е завишен (4.93) та сигурно ще трябва да пия ел тироксин. Някой друг във форума с подобен проблем?
Здравейте, аз пия еутирокс 50 мкг от известно време и ми е по схема. 50/50/25. Ппеди да ми го назначат TSH ми беше малко над 3, в момента към 1.33 Все още не съм правила трансфер, но ще се следя пак като дойде и това време. Свържете се с ендокринолог и ще видите за вас кое ще бъде най-добре. Успех!🍀
Здравейте,
Аз също съм на еутирокс 50, след стимулация също е завишен.
Тази схема 50/50/25 за три поредни дни ли е изписана или за сутрин, обед, вечер в един ден?
По тази схема приемам еутирокса няколко месеца вече. Една сутрин пия цялата таблетка (50 мкг), втората сутрин отново една таблетка (50мкг), а на третата сутрин приемам половин таблетка (25 мкг) и така пак повтарям цяла, цяла, половин. Знам, че преди и след приема не трябва да се приема храна около 30-40 мин. Blush
Много благодаря за отговора. 💐🍀

# 575
Момичета, чета как всички имат пмс след трансфера, болки, придърпвания, подути гърди, повдигане, а аз нищо дори нямам помен от симптом, а съм трети ден след трансфер на 5дневен. Имали някой, който не е имал симптоми, а е с успешен трансфер.. 😞 доста се отчаях вече😭😭😭😭😭😭

# 576
Момичета, чета как всички имат пмс след трансфера, болки, придърпвания, подути гърди, повдигане, а аз нищо дори нямам помен от симптом, а съм трети ден след трансфер на 5дневен. Имали някой, който не е имал симптоми, а е с успешен трансфер.. 😞 доста се отчаях вече😭😭😭😭😭😭
Хайверче, аз например имах единствено и само силен запек от прогестерона, може би дискомфорт от боденето с клексан, и в общи линии нищо друго, а при първия трансфер и запек нямах 😁😁 Не се притеснявай, най-показателно е само и единствено кръвният тест, имаш ли Овитрел?( или подобни инжекции?) - ако нямаш може да пробваш с ранен тест, но ... може излишно да се изнервиш с тях.
добавям - някой беше споменал - зацапване/прокървяване - това също може да е показателно за нещо.

# 577
Хайверче, аз например имах единствено и само силен запек от прогестерона, може би дискомфорт от боденето с клексан, и в общи линии нищо друго, а при първия трансфер и запек нямах 😁😁 Не се притеснявай, най-показателно е само и единствено кръвният тест, имаш ли Овитрел?( или подобни инжекции?) - ако нямаш може да пробваш с ранен тест, но ... може излишно да се изнервиш с тях.
добавям - някой беше споменал - зацапване/прокървяване - това също може да е показателно за нещо.

Бяха ли успешни тези два трансфера?
Аз съм на клексан и на пролуткс, освен синки по корема нямам нищо друго, нито запек нито болезнени гърди или пмс нищо 😒😒

# 578

Бяха ли успешни тези два трансфера?
Аз съм на клексан и на пролуткс, освен синки по корема нямам нищо друго, нито запек нито болезнени гърди или пмс нищо 😒😒
[/quote]
да, няколко страници по-рано тъкмо писах за тях, ако ти се занимава може да видиш Simple Smile

# 579
Аз нямах абсолютно никакви симптоми след трансфера на 5 дневни бластоцисти, нито гърди, нито ПМС.. нищо, само на 6ти ден на едно забърсване на тоалетната хартия имах леко розовникаво и това беше. Трансфера се оказа успешен и в 6-7та седмица започнаха яко всякакви симптоми, а от 9 до към 11-12та яко гадене и никакво ядене.. Така че споко, време за симптоми има след това 😎 Сега съм в 22г.с. и постоянно нещо има 😂 Мислех си че става по-леко след + резултат, а то какво се получи 🤣

# 580
Аз, аз, в 11г.с.+4 съм и още си нямам 🥴 тук там нещо субективно ако си измисля, и то защото знам, че съм бременна.

# 581
е минали са само 3 дни след трансфера.... обикновено болежките са около дадата на месечния цикъл, или след това, виж си календара кога трябва да ти дойде

относно гадене и повръщане най-рано след теста за бременност, в интернет обаче пише след 6 г.с, а както и някои момичета вече писаха може и да нямаш гадене и болки, всеки оргганизъм е различен

на моя трансфер, питах лекаря какво да правя ако имам болки и той ми каза "да се надяваме да няма болки"

така че не се отчайвай предварително

# 582
Здравейте пак. Имам въпрос относно честотата и видовете прегледи след положителен тест. Кога се прехвърляте от инвитро клиника към ОБ? Освен преглед с ултразвук, правите ли си някакви кръвни изследвания и какви? Живея в чужбина и тук прегледите с ултразвук за съжаление не са много чести. Например, при нормална бременост, има само 3 прегледа с утразвук Sad.

# 583
Здравейте пак. Имам въпрос относно честотата и видовете прегледи след положителен тест. Кога се прехвърляте от инвитро клиника към ОБ? Освен преглед с ултразвук, правите ли си някакви кръвни изследвания и какви? Живея в чужбина и тук прегледите с ултразвук за съжаление не са много чести. Например, при нормална бременост, има само 3 прегледа с утразвук Sad.
За съжаление е така, може би трябва да кажеш в коя държава си и момичетата с опит да ти помогнат. В моя конкретен случай(не България) се понасъбраха прегледи, защото док излизаше в отпуска скоро след положителния тест и така имахме преглед за потвърждаване два пъти, плюс два пъти прокървих и понеже нямам АГ тук, а не знаех къде да звънна - та все в инвитро клиниката звънях, но док на два пъти ни намекна, че е време да се преместим при АГ 😂😂 ... тактично, ама и ММ го разбра ясно.
В последствие един ден отворих гугъл, написах " гинеколог + името на града, в който живея" и звънях и питах, докато намерих място където на всеки 4 седмици се прави преглед и това е с УЗД - изрично питах,
а сигурно ще ме разбереш колко скандализирани секретарки ме питаха " ама как така само веднъж, ама то трябва да се следите, ама няма да ви го плати фонда" , защото исках като допълнително на частно някой да ме види.
Сигурно във всяка държава си има някакво решение, но трябва да се търси и настоява.

# 584

Аз съм е Майчин дом, високо рискова бременост - 4 ултразвука. Останалите си ги плащам и се моля по 10 Мин. д-р да премери бебето. Снимки не дават, само от феталните  имаме. На частно се следя при д-р Дяволов, той не е много разговорлив, но пък е много добър специалист.

Общи условия

Активация на акаунт