Дългото чакане след трансфер-тема 99

• 54 154
  • 747
  •   1
Отговори
# 555
Моят резултат пък на 14ти ден на 1 брой 5-дневен беше 176… сега е почти на 3год. Късмет на всички🍀

# 556
Момичета, със ЗЕТ съм, 5 дни преди трансфера, в деня, в който трябваше да започна утрогестан, прогестерона ми беше 1,043 знам, че трябва да е до 1, а моя беше 1,043 доктора реши, че е много малко над 1 и ще опитаме, таааа да ви попитам какво мислите, дали някой е бил с подобен прогестерон 5 дни преди ЗЕТ?

# 557
Здравейте,  със свито сърце днес на 7ми ден от зет на един 5 дневен ембрион, направих чхг -85. След 3 спонтанни аборта, 3 неуспешни инвитро опита, не смея да се зарадвам дори на факта, че е имало имплантация. Записвам се в късметлийската темичка. Според вас този резултат добър ли е като стойност?

# 558
Супер е резултата. Стискам силно палци след 48 часа да е двойно по-висок. Flowers Four Leaf Clover

# 559
Bobby,а ти пуска ли пак тест?

# 560
Моят резултат на 7 ден на 5-дневен беше 34.7.
Моят лекар ми каза,че на този ден резултат над 20 е положителен. Важно е да е положителен и да нараства правилно, а не колко точно е. Така,че успех с правилното нарастване.
Здравейте,  със свито сърце днес на 7ми ден от зет на един 5 дневен ембрион, направих чхг -85. След 3 спонтанни аборта, 3 неуспешни инвитро опита, не смея да се зарадвам дори на факта, че е имало имплантация. Записвам се в късметлийската темичка. Според вас този резултат добър ли е като стойност?

# 561
Пуснах. Нагоре е, но ужасно ниско. Няма как обаче да спра лекарствата като расте и ще ходя пак във вторник. Утре ще звънна в манипулационната и предполагам, че и те това ще ме посъветват. Ако приемем, че предния път е било с 3-5 единици завишено от Прегнила, който бях била сутринта, то сега се е удвоило. Днес нарочно не бих Прегнила преди теста, за да видя реална стойност. Знам, че няма шанс с тази стойност и просто ще си чакам края. Освен ако не стана някое медицинско чудо. Stuck Out Tongue Winking Eye Или пък се е имплантирала късната ми морулка и действа по-бавно. Wink

Bobby,а ти пуска ли пак тест?

# 562
Ами за сега се удвоява, дано имаш успех. Аз съм  с лошо развитие с ниско ЧХГ при предишния трансфер ,но едва ли при всеки е еднакво, така че дано това е твоята борбена морула. Hands Pray

# 563
Благодаря. Hug Да, то и аз съм с лошо развитие при предния трансфер. Беше 28, 37, 21. Сега се случва същото. Ще видим във вторник. Поне имам имплантация и знам, че проблемът не е да забременея, а да попадна на здрав ембрион. Че сигурно е отчайващо, когато виждаш само кръгли нули.
Прочетох разни проучвания. Такава стойност на този ден от трансфера повечето я определят като предвестник на биохимична бременност или мисед.

# 564
Хайверче, ако имате още ембриони за замразяване, може да пробвате въпреки високия прогестерон. Ако ви е само този с хубаво качество, по-добре изчакайте до следващия месец. Аз се реших на трансфер с висок прогестерон, но на лош ембрион, който и без това нямаше да има големи шансове при замразявяне и размразяване. Опитът беше неуспешен. При следващ цикъл бях с прогестерон като по учебник, върнаха ми хубав ембрион и за щастие опитът е успешен.

Emichka, препоръчвам ти да видиш сърце и да ходиш на преглед при д-р Дойчиновски, във Вита работи, може да звъннеш за час.

# 565
Мерси, ние направихме трансфер, просто се чудех дали има успели с прогестерон малки над нормите.

# 566
Много ви благодаря на всички за отговорите. Пуснах чхг след 48 часа и беше 80% нараснало т.е. 762 (16ти ден след трансфер) спрямо 427  (48 часа по-рано). Според това което чета в интернет удвояване на всеки 48-72 часа е в нормата но ще видим. За съжаление ТСХ хормонът ми е завишен (4.93) та сигурно ще трябва да пия ел тироксин. Някой друг във форума с подобен проблем?

# 567
Много ви благодаря на всички за отговорите. Пуснах чхг след 48 часа и беше 80% нараснало т.е. 762 (16ти ден след трансфер) спрямо 427  (48 часа по-рано). Според това което чета в интернет удвояване на всеки 48-72 часа е в нормата но ще видим. За съжаление ТСХ хормонът ми е завишен (4.93) та сигурно ще трябва да пия ел тироксин. Някой друг във форума с подобен проблем?

Браво, свържи се с ендокринолог. Ако си след стимулация, най-вероятно се е качил от нея. С адекватни дози бързо ще го свалите.

# 568
Здравейте, аз пия еутирокс 50 мкг от известно време и ми е по схема. 50/50/25. Ппеди да ми го назначат TSH ми беше малко над 3, в момента към 1.33 Все още не съм правила трансфер, но ще се следя пак като дойде и това време. Свържете се с ендокринолог и ще видите за вас кое ще бъде най-добре. Успех!🍀

# 569
Здравейте, аз пия еутирокс 50 мкг от известно време и ми е по схема. 50/50/25. Ппеди да ми го назначат TSH ми беше малко над 3, в момента към 1.33 Все още не съм правила трансфер, но ще се следя пак като дойде и това време. Свържете се с ендокринолог и ще видите за вас кое ще бъде най-добре. Успех!🍀
Здравейте,
Аз също съм на еутирокс 50, след стимулация също е завишен.
Тази схема 50/50/25 за три поредни дни ли е изписана или за сутрин, обед, вечер в един ден?

Общи условия

Активация на акаунт