Дългото чакане след трансфер-тема 99

• 54 385
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета, моите терзания не спират .... Чхг 11 ден след Зет 237, 13 ден 590, 15 ден 1188, вчера се върнах на работа след болничния и вечерта имах дискомфорт в корема, през деня ми се виеше свят и бях спокойна. Но днес се чувствам доста свежа и не знам да се плаша ли, или да се радвам. Притеснението ми произхожда от факта, че имам два миссед в 5 и 8 след инсеминации, и там имах доста силни болки преди спирането на развитието и рязко спряха да ме болят гърдите. Знам ли вече, страх лозе пази, но милион глупости ми минават през главата. Казват ми че щом няма болки и кървене, значи всичко е наред. Напрежението в зърнаха още го има, но съм на високо дози прогестерон и не му се доверявам особено. В главата ми се върти дали пак да не пусна чхг, въпреки че дори и за мое успокоение не си заслужава да съм пред лабораторията нон стоп. Ще съм благодарна ако някой сподели личен опит в подобна ситуация.

Изобщо не се заглеждайте постоянно за симптоми , а напротив се радвайте, че нямате. Аз освен болезнени гърди и умора други симптоми нямам. По-добре ли ще е , ако повръщате постоянно ? Радвайте се. Аз в момента карам много лека бременност и го пожелавам на всеки.

# 226
Здравейте момичета, моите терзания не спират .... Чхг 11 ден след Зет 237, 13 ден 590, 15 ден 1188, вчера се върнах на работа след болничния и вечерта имах дискомфорт в корема, през деня ми се виеше свят и бях спокойна. Но днес се чувствам доста свежа и не знам да се плаша ли, или да се радвам. Притеснението ми произхожда от факта, че имам два миссед в 5 и 8 след инсеминации, и там имах доста силни болки преди спирането на развитието и рязко спряха да ме болят гърдите. Знам ли вече, страх лозе пази, но милион глупости ми минават през главата. Казват ми че щом няма болки и кървене, значи всичко е наред. Напрежението в зърнаха още го има, но съм на високо дози прогестерон и не му се доверявам особено. В главата ми се върти дали пак да не пусна чхг, въпреки че дори и за мое успокоение не си заслужава да съм пред лабораторията нон стоп. Ще съм благодарна ако някой сподели личен опит в подобна ситуация.

Аз пък вече съм 30 г.с. и все още нямам симптоми. Това ми е 15 опит, 3 операции, мисед, спонтанни аборти, биохимични и незнам още какво. Водят ме високо рискова бременност, работя на стадион и все още работя… Симптоми нямам, ако нямах корем и не ме риташе Малечка…. Пожелавам една прекрасна бременост като моята, без болки, без гадене, без киселини…  успех!

# 227
Притеснението ми не е че ги няма, а че имаше някакви и изчезнаха. На АГ е рано да ида най-много да види сак,  пък и в моя град им нямам особено доверие.

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 05:58 от Teanastasova

# 228
Притеснението ми не е че ги няма, а че имаше някакви и изчезнаха. На АГ е рано да ида най-много да види сак,  пък и в моя град им нямам особено доверие.

Имаше едно момиче също като теб , симптомите бяха изчезнали и тя се беше притеснила, но после се върнаха и то двойно 😃не се притеснявай, мисли само позитивно, защото и това е много важно. Бъди оптимистично настроена .

# 229
Нормално е да изчезнат, не е признак за нещо лошо.

# 230
Teanastasova
Всъщност притеснения всякакви са си ужасно нормални Simple Smile

Аз до към петък миналата седмица имах ужасно сутрешно гадене, което сега постепенно изчезва, и аз си задавам същите въпроси. Аз съм доста дебеличка 😁 и по корема не мога да се ориентирам - гледам го иначе всеки ден 😁 Ами ... Просто съм се дебела - това специално го казвам с цел да те разсмея Wink.

Пожелавам ти много спокойствие и да чуете едно хубаво здраво биещо сърчице съвсем скоро ❤️ 🤗

# 231
Най-вероятно всичко и наред , но ако мислиш че ще се успокоиш си направи още един кръвен , аз лично бих. Все пак нали идеята е да си спокойна 😉

# 232
Teanastasova, аз съм по същият начин като теб. Към 10-12 ден след трансфера имах гадене, болки в корема, болезнени гърди, тежест също имах ина 15-16 ден всичко изчезна и аз се паникьосах ужасно много. Казах си край, нещо се случва с мен, не може всичко просто да изчезне. Имам правени 6 ЧХГ теста, дори вчера на 25 ден след трансфера пуснах отново, защото започнах да чета за мисед аборт и изчезване на симптомите бяха критерия за миседа. Е, вчера резултатът беше > 10 000, т.е моята лаборатория не можа да измери толкова висок резултат, тъй като работят със стойности до 10 000. При мен не пада чхг-то, а се покачва. В предните ми постове може да прочетеш за стойностите ми. Утре съм на преглед и ще се разбере какво става. Симптомите все още не са се възвърнали, но може би ще сме щастливки с успешна бременност и по-малко симптоми. Успех ти желая и за твое успокоение ако искаш пусни пак чхг. Мен лично това ме успокояваше, въпреки че ръцете са ми на решето.

# 233
Много благодаря за подкрепата момичета! Днес така или иначе ще трябва да се ходи до Надежда за да взема една инжекция, и направо пускам чхг. Искрено се надявам най-накрая да съм извадила късмет след 4 години борба, мисед и биохимични! И да не ми се налага повече да отменям прегледи за проследяване на бременност!

# 234
Хайде, чакаме да ни зарадваш с тлъсто чхг и стискаме палци. Само се успокой! Успех!

# 235
Здравейте, след като направих кръвен тест трябваше да се обданя на спешния телефон в болницата и да ми кажат какво да правя. Резултата за момента е положителен, казаха да продължа да си пия всички хапчета, но да спра инжекцията прогестерон от 14 ден. Притеснявам се дали трябва да ги спра, като гледам повечето си ги слагат до 12 г.с.

# 236
Момичета да се отчета, май за мен спокойствието не е разрешено, ще си чакам чинно 04.08 за прегледа. В понеделник на 15 ден ми беше 1118, днес на 17 ден е 1911, т.е. удвоява се на 70 часа. От манипулационна ми се скараха, че те не изисквали повторен тест, и защо трябвало да се удвои чхг. Обясних им че са ми изчезнали симптомите, и че имам предишни мисед, но отговора беше, че при такава стойност от 1200, не е необходимо повтаряне на изследването, и само един преглед би бил показателен какво се случва. И туйто. Тръгвам си със свито сърчице и ще чакам преглед пък дано има Господ. Успех на всички!

# 237
Някои от маниполационната имат наистина ужасно отношение. Ти каза, че си в 6+6 г.с. Ходила ли си на първи преглед, че аз още не съм? Какво ти каза доктора ако си била? Дай повече информация?

# 238
Това със седмиците не мога да го изчисля, трансфера ми беше на 10.07 на два пет дневни. При доктор Цветков съм.  Не съм била на преглед датата ми е 04.08. Четох, че при стойности над 1200 може да има забавяне в усвояването до 96 часа, дано се впиша в тази група

# 239
Това със седмиците не мога да го изчисля, трансфера ми беше на 10.07 на два пет дневни. При доктор Цветков съм.  Не съм била на преглед датата ми е 04.08. Четох, че при стойности над 1200 може да има забавяне в усвояването до 96 часа, дано се впиша в тази група
По онлайн калкулатор излиза 5 г.с.+1 ден. Възможно обяснение за по-бавното нарастване на ЧХГ е ако и двата ембриона са се имплантирали, но единият е спрял развитие. Успех!
https://flo.health/tools/ivf-due-date-calculator

Общи условия

Активация на акаунт