Дългото чакане след трансфер-тема 99

• 54 376
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
От няколко дни не бях чела форума, но наистина ако е 5г.с. Е малко рано за преглед.
Аз бях в 6г.с.+4 и се видяха само пулсации. Док каза че е твърде мъничко, за да чуем сърчицето. Та, наистина, трудно е, но само времето ще покаже какво наистина се случва. Мислех си, че с научаването, че теста е + чакането свършва, но всъщност тогава едва започва 🤭 опитай се да мислиш позитивно и ако можеш се разсейвай с нещо. Чакам и аз с нетърпение следващия преглед. Ту ме наболяват гърдите, ту омекват, не мога и аз да реша имам ли симптом, нямам ли 😊 ще си чакам и това е.
Това със седмиците не мога да го изчисля, трансфера ми беше на 10.07 на два пет дневни. При доктор Цветков съм.  Не съм била на преглед датата ми е 04.08. Четох, че при стойности над 1200 може да има забавяне в усвояването до 96 часа, дано се впиша в тази група
По онлайн калкулатор излиза 5 г.с.+1 ден. Възможно обяснение за по-бавното нарастване на ЧХГ е ако и двата ембриона са се имплантирали, но единият е спрял развитие. Успех!
https://flo.health/tools/ivf-due-date-calculator

# 241
Охх и аз съм така с гърдите... Ту са много болезнени, ту ме болят само зърната... При мен днес нямаше сутрешно гадене, появи се сега на обед... Момичета, трудно ще е с чакането...

# 242
Здравейте. Преди малко мина и моят ЗЕТ и се включвам с голям трепет към чакащите.

# 243
И аз ще се наредя на опашката на чакащите, дано скоро имаме радостна новина.Днес ми върнаха 2 тридневни снежинки и купища лекарства.. надявам се този път да завършат нещата с щастлив край. Мисля да пусна тест на 08.08, звучи ми като щастливо число Grinning

# 244
Здравей те, момичета!
Търся отзиви за Програф след трансфер!
Ако някоя от вас го е приемала,  ще съм благодарна да сподели резултат!
Благодаря предварително! Simple Smile

# 245
И аз ще се наредя на опашката на чакащите, дано скоро имаме радостна новина.Днес ми върнаха 2 тридневни снежинки и купища лекарства.. надявам се този път да завършат нещата с щастлив край. Мисля да пусна тест на 08.08, звучи ми като щастливо число Grinning
Ще си чакаме заедно, моите 2 тридневни ги върнаха на 25.07,незнам до кога ще издържа да не пусна тест, но мисля направо кръвен, успех 🍀

# 246
На други имунопотискащи съм, но според мен си е относително, при някои може да се е получило при други не, дали се дължи на него още повече божа работа... Щом го е изписал лекаря ти го слушай и така. Simple Smile
Здравей те, момичета!
Търся отзиви за Програф след трансфер!
Ако някоя от вас го е приемала,  ще съм благодарна да сподели резултат!
Благодаря предварително! Simple Smile

Дано да ни зарадват + тестчета.
Ще си чакаме заедно, моите 2 тридневни ги върнаха на 25.07,незнам до кога ще издържа да не пусна тест, но мисля направо кръвен, успех 🍀

# 247
Моите 2 тридневни ги върнахме на 21-ви , но тъй като пикливия започна да отчита днес , мисля утре да направя 1 кръвен

# 248
  • София
Здравейте , момичета:blush:
Моите 3 тридневни ми ги върнаха на 16.07( правих ЗЕТ) и утре сутрин живот и здраве трябва да пусна кръвен тест.
Дано този път чудото да е станало.
Стискам на всички палци само за положителни тестове!

# 249
Момичета, реално вчера беше трансферът- като имам 2-3 капки тук там леко зацапване - доколкото разбрах - това е нормално, но все пак случвало ли се на някоя от вас - благодаря предварително

# 250
Добро утро момичета.  Имам въпрос към тези , които пият но-шпа . По каква схема го пиете и за колко време ?

# 251
Добро утро момичета.  Имам въпрос към тези , които пият но-шпа . По каква схема го пиете и за колко време ?
На мен ми е назначен от деня на трансфера до теста, 3 х 1 тбл.

# 252
Обикновено го дават ДО 3х2 на ден при нужда. На мен така ми го изписаха, а и чета във форума, че и на други.

# 253
Обикновено го дават ДО 3х2 на ден при нужда. На мен така ми го изписаха, а и чета във форума, че и на други.
А за колко време ? На повечето гледам , че за 7 дни и после при нужда.

# 254
Аз съм с трахсфер на 16.07 имам положителен тест и имам час за преглед на 09.08 , казаха да си пия всички лекарства до прегледа, след него доктора ще прецени какво да продължа и какво не. Пия ги по 3х1
А за колко време ? На повечето гледам , че за 7 дни и после при нужда.

Общи условия

Активация на акаунт