Дългото чакане след трансфер-тема 99

• 54 294
  • 747
  •   1
Отговори
# 360
Smiley88 явно носиш много късмет на всички!
 Честито момичета! Лека бременност на всички! Animal Hatching Chick

# 361
Привет момичета! Записвам се и аз в тази късметлийска тема Hug Дано продължат да валят тези хубави резултати Heart

# 362
Здравейте, момичета😉Включвам се с резултати от днес :
04.08 чхг 55.8,
06.08 чхг 129, 6
Днес пуснах и прогестерон 816 nmol/l.
Днес е първи ден от закъснение на цикъла, тестът беше за 10.08,но те винаги искат на 17 ден, което ми е в повече ☺️

# 363
Здравейте, момичета😉Включвам се с резултати от днес :
04.08 чхг 55.8,
06.08 чхг 129, 6
Днес пуснах и прогестерон 816 nmol/l.
Днес е първи ден от закъснение на цикъла, тестът беше за 10.08,но те винаги искат на 17 ден, което ми е в повече ☺️
Супер! Честито!! 😊

# 364
White Angel, честито!  Много собре изглежда.

# 365
Момичета, има ли някоя от вас,която след трансфера преди теста да почне да й се схваща кръста и гърба при по-продължително седене? Работата ми е в магазин,ама през повечето време съм седяща...

# 366
На мен по-скоро д-то. И аз работя седнала, никога преди не ме е болял задника 😁
Момичета, има ли някоя от вас,която след трансфера преди теста да почне да й се схваща кръста и гърба при по-продължително седене? Работата ми е в магазин,ама през повечето време съм седяща...

# 367
Здравейте момичета, записвам се и аз в темата. Със свеж трансфер на 02.08.2022 на 2 бр 5 дневни бластоциста единия АА втория АБ.
Тест на 12.08.2022. Усещам тежест в корема не постоянно, като на моменти наподобява ПМС. Гърдите са ми като бомби, болят ме ама те си ме болят от преди трансфера. Сега се засили болката. Днес при слагане на кринон гел, сутринта като извадих апликатора на върха имаше бледо бежава точка примесена с крема. Притесних се да не ми дойде. На някой случвало ли му се е?

# 368
Аз до колкото знам от прогестеронвите препарати се получава зацапване или леко къвене, което е нормално. Такова зацапване може и при имплантиране да има. поправете ме ако греша. И аз имах зацапване почти през цялото време, но цикълът ми дойде 1 ден след като спрях лекарствата
Стискам палци за + на теста 🤗

Здравейте момичета, записвам се и аз в темата. Със свеж трансфер на 02.08.2022 на 2 бр 5 дневни бластоциста единия АА втория АБ.
Тест на 12.08.2022. Усещам тежест в корема не постоянно, като на моменти наподобява ПМС. Гърдите са ми като бомби, болят ме ама те си ме болят от преди трансфера. Сега се засили болката. Днес при слагане на кринон гел, сутринта като извадих апликатора на върха имаше бледо бежава точка примесена с крема. Притесних се да не ми дойде. На някой случвало ли му се е?

# 369
Flowers Four Leaf Clover
Напълно е възможно това да е имплантационно зацапване, ако е бледо - нормално е за този момент след трансфера. Вижте в интернет за имплантационното зацапване, за да ви е спокойно. Следете да няма по-сериозно кръвотечение. Такова едва ли ще се появи толкова рано след трансфера, освен ако няма имплантация и ви дойде цикъл..
Ако след установяване на успешна имплантация прокървите сериозно, веднага се свържете с АГ.

P.S. На 5-дневни и на 7ми ден след трансфер че ви пощаже кръвният тест. Успех! Blush Flowers Four Leaf Clover

# 370
Благодаря, ще изчакам още до Петък 12.08. Решила съм да слушам доктора каквото ми каже това да правя и за сега всичко е както е казал.
Преди пункцията каза, че ще извадим качествени яйцеклетки и ще забременявам😊 така и стана извади 2 и двете бяха перфектни и се оплодиха и двете и станаха перфектни бластоцисти, което според него е супер рядко.
С нисък АМХ съм 0.48 на 39 г в Надежда ме отписаха, лично Стаменов там каза мислете за донорска яйцеклетка… с мъжа ми се втрещихме.

Сегашния лекар подхожда индивидуално, стимулира ме спрямо състоянието и хоп извадиха се две много добри 2 от 2 оплодени.
🙏🍀дано се хванат и да има + тест

Flowers Four Leaf Clover
Напълно е възможно това да е имплантационно зацапване, ако е бледо - нормално е за този момент след трансфера. Вижте в интернет за имплантационното зацапване, за да ви е спокойно. Следете да няма по-сериозно кръвотечение. Такова едва ли ще се появи толкова рано след трансфера, освен ако няма имплантация и ви дойде цикъл..
Ако след установяване на успешна имплантация прокървите сериозно, веднага се свържете с АГ.

P.S. На 5-дневни и на 7ми ден след трансфер че ви пощаже кръвният тест. Успех! Blush Flowers Four Leaf Clover

# 371
Здравейте,
Малък ъпдейт и от мен:
Чхг 05.08. 78.81
        07.08. 258.10
Прогестеронът е нисичък 16.37 и ми включиха Дуфастон 3х0.5.
Преглед на 17.08, живот и здраве. Дано всичко е наред! 🙏🏻
Усмихната неделя на всички! 🍀

# 372
Добър вечер, 22 ден след трансфер съм и има леко розово зацапване. Първия ми преглед е във вторник.  Според вас да отида ли до болницата или е по скоро е нормално? За момента нямам болки.

# 373
Добър вечер, 22 ден след трансфер съм и има леко розово зацапване. Първия ми преглед е във вторник.  Според вас да отида ли до болницата или е по скоро е нормално? За момента нямам болки.
Ако е само това и не се увеличава и насища, изчакайте до прегледа. Ако се появят болки, по-силно кървене, тогава отивайте.

# 374

Аз не бих чакала, отивайте, не рискувайте. Може да ви увеличат прогестерона, презастраховате се. Успех!

Общи условия

Активация на акаунт