Дългото чакане след трансфер-тема 99

• 54 119
  • 747
  •   1
Отговори
# 615
Здравей.  Не знам ти как махаш капачката, но аз винаги я въртя в кръг,
докато се отдели.  За 5 трансфера никога не ми се е случвало да се получи ръбче.
Ако не го правиш така,  пробвай по този начин.  Успех с трансфера.

Здравейте, момичета! Успех на всички, които сме в очакване на теста! Моят трансфер на две 3дневни беше вчера, мисля да пусна тест на ден 9.
Слагам кринон сутрин и вечер, днес ми се случи когато премахвах пластмасовата капачка, после да остане остро ръбче, при което при поставяне ме заболя (нямах зацапване или нещо такова). Някакъв трик за по-добро премахване на капачката?

# 616
Боби, аз съм на Пролутека след нисък прогестерон преди трансфер. В сряда ми беше 7,38 в петък сутринта беше над 60, много бързо се вдигна от 2 инжекции и напрвихме трансфер. От тогава всеки ден си слагам по 1 на ден.

# 617
Прогестеронът не може да спаси генетично увредени клетки (като в ранните седмици при мисед, биохимична и т.н.), но може много да помогне когато естественият Прог. в тялото е нисък, а всичко друго е наред. Понеже аз съм с 2 миседа, за които никой не ме пита за Прог., а след тях се зарових и зачетох, разбрах, че Прог. няма вреден ефект ако е в повече, стига да не минава около 200 nmol/l. При много висок Прог. кръвта се сгъстява и това е единственото, което трябва да се следи ако Прог. скочи над 200. Сам по себе си високият Прог. не вреди на нищо друго. 
Затова не се притеснявайте да боцнете малко повече Пролутекс, ако бременността има шанс. Пролутексът много бързо вдига нивото на Прог. и буквално за 3-4 дни може да се хване накъде отива и да се коригира надолу дозата Пролутекс, ако е необходимо. А при ниска ст-ст на Прог. така или иначе няма как за 3-4 дни да скочи до 200 nmol/l. дори и с Пролутекс. Успех! Simple Smile

# 618
Момичета, дали е проблем пътуването с кола? В деня на транфера в понеделник пътувахме 100 км, дали ще е проблем да пътуваме 200 км в петък или е по-добре да не го правя?

# 619
На мен ми казаха, че няма проблем. Водя си нормален начин на живот.
Момичета, дали е проблем пътуването с кола? В деня на транфера в понеделник пътувахме 100 км, дали ще е проблем да пътуваме 200 км в петък или е по-добре да не го правя?

# 620
Аз пътувах 400 км, от трансфера станах и седнах в колата, с едно спиране само. Бременна съм в 12 седмица почти 😊 успех! 🥰

# 621
Bobby, Пролутекс бързо вдига нивото на прогестерон, аз имах супер резултат с 1 инжекция на ден и 3×2 Утрогестан. Пусни си изследвания, когато са казали, ако не е достатъчно високо, ще продължиш с прогестерона...аз едва сега спирам пролутекса, а съм в 9 седмица.

FBID.., дългото пътуване с кола след трансфер не е много желателно предвид пътищата ни. Всякакви дупки, тръс и вибрации биха могли да възпрепятстват имплантацията. Аз лично си почивах първите 2 дни след трансфера.

# 622
Аз изрично попитах за пътуването, защото исках да се прибера вкъщи, където ми е най-комфортно. Отговорът на док беше - ако не стане, няма да е заради това.
Bobby, Пролутекс бързо вдига нивото на прогестерон, аз имах супер резултат с 1 инжекция на ден и 3×2 Утрогестан. Пусни си изследвания, когато са казали, ако не е достатъчно високо, ще продължиш с прогестерона...аз едва сега спирам пролутекса, а съм в 9 седмица.

FBID.., дългото пътуване с кола след трансфер не е много желателно предвид пътищата ни. Всякакви дупки, тръс и вибрации биха могли да възпрепятстват имплантацията. Аз лично си почивах първите 2 дни след трансфера.

# 623
Аз съм си направила лична статистика и определено много по-голям процент от жените, които НЕ пътуват в деня на трансфера са бременни, в сравнение с тези, които пътуват. Както каза So close, нашите пътища са ужасни и вибрациите много пречат, а не това, че се возиш. На мен също са ми казвали, че мога да пътувам веднага, но да спираме за почивки(пътувам малко над 400км). По принцип в Турция препоръчват в деня на трансфера да не се пътува, а на мен лично Истанбул и София са ми почти на едно и също разстояние. Вече пробвахме много неща, имам и много проблеми, но на следващия трансфер се замислям да си останем в София и да пътуваме на следващия ден. До тук имам три неуспешни трансфера. Успех!

# 624
Благодаря на всички, които се ангажираха с моя случай и споделиха съвети. Hug Тази сутрин пуснах прогестерон и като видя резултата ще реша какво да правя. Някой знае ли в Цибалаб в София чак късно вечерта ли излизат резултатите? Нямах възможност да отида до Надежда и в Цибалаб ми казаха, че даже резултата бил за следващ ден, но излизал късно вечерта.
Хайверче, благодаря за надеждата, която ми вдъхна. Дано и при мен Пролутекс има такъв бърз ефект. Hug

# 625
Благодаря на всички, които се ангажираха с моя случай и споделиха съвети. Hug Тази сутрин пуснах прогестерон и като видя резултата ще реша какво да правя. Някой знае ли в Цибалаб в София чак късно вечерта ли излизат резултатите? Нямах възможност да отида до Надежда и в Цибалаб ми казаха, че даже резултата бил за следващ ден, но излизал късно вечерта.
Хайверче, благодаря за надеждата, която ми вдъхна. Дано и при мен Пролутекс има такъв бърз ефект. Hug
В Цибалаб Прогестеронът ще ви излезе преди 12.00 ч. днес. Винаги казват на следващия ден, но винаги ми излиза до обяд на същия ден. Пускала съм ЧХГ и Прог. заедно и ЧХГ-то ми е изилзало към 14.00 ч., но Прог. винаги до 12.00 ч.
Чакаме добри новини всички, успех! Simple Smile

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 09:58 от milenahot

# 626
Bobby, разказвала съм за моето ниско чхг, в което изобщо не вярвах, че ще се развие.. 11-ти ден 70, 13-ти ден 90. Не се удвояваше изобщо, отписах то, ревах много… но добре че не спрях лекарствата, след 2 дни вече се удвояваше както трябва, сега е на 2 годинки. Така че винаги има надежда, а стойностите бяха по-ниски от твоите. Така че горе главата, щом расте има шанс! Стискам много силно палци, дръж ни в течение!

# 627
В лабораторията на Щерев изследване на ЧХГ и прогестерон излиза за около час, че и под час Blush

# 628
В лабораторията на Щерев изследване на ЧХГ и прогестерон излиза за около час, че и под час Blush

Щерев използват Цибалаб. Най-добрия вариянт е централата на Цибалаб, излизат за 2 часа, правят ги на момента, т.е. не ги разнасят и да се чака до вечерта. Също така бременните сме с предимство. Успех.

# 629
Точно така е и в лабораторията на Цибалаб в Щерев. Не е нужно да си им пациент за да пуснеш изследвания при тях. Взимат кръв и всичко се случва на място... не разнасят кръв Blush единствен минус е, че понякога се чака доста да ти дойде реда!
Дай боже, всички да чакаме за удвоявощото се ЧХГ Flowers Four Leaf Clover

Щерев използват Цибалаб. Най-добрия вариянт е централата на Цибалаб, излизат за 2 часа, правят ги на момента, т.е. не ги разнасят и да се чака до вечерта. Също така бременните сме с предимство. Успех.

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 11:02 от Gerata81

Общи условия

Активация на акаунт