Дългото чакане след трансфер-тема 99

• 54 108
  • 747
  •   1
Отговори
# 630
В Цибалаб излизат доста поа-бързо от Надежда резултатите. Аз вчера чаках Птогестерона около 2 часа от Надежда.
Истината момичета, че ставаме наполовина доктори, когато се започне някакво лечение или в нашия случай.
Всеки път не трябва да забравяме, че лекарите имат много пациенти и понякога без да имат лоши или безразлични мисли просто не вникват в нашия случай.
Затова задължително трябва да си търсим отговорите и интересите.

# 631
Страхотни сте всички. Hug Толкова хубави истории чух покрай терзанията ми, че ми се възвърна вярата.Heart Благодаря ви! Ще пиша като излезе прогестерона. Дано е по-добре и да се поуспокоя.

# 632
Точно така е и в лабораторията на Цибалаб в Щерев. Не е нужно да си им пациент за да пуснеш изследвания при тях. Взимат кръв и всичко се случва на място... не разнасят кръв Blush единствен минус е, че понякога се чака доста да ти дойде реда!
Дай боже, всички да чакаме за удвоявощото се ЧХГ Flowers Four Leaf Clover

В лабораторията на Щерев изследване на ЧХГ и прогестерон излиза за около час, че и под час Blush

Щерев използват Цибалаб. Най-добрия вариянт е централата на Цибалаб, излизат за 2 часа, правят ги на момента, т.е. не ги разнасят и да се чака до вечерта. Също така бременните сме с предимство. Успех.

Това не е вярно, там е само манипулационна, в определени часове идва човек от Цибалаб и я превозва към централата. Там лаборатория няма.

# 633
Няма да споря с Вас. Два опита инвитро имам там и 30мин. преди да се кача за трансфер в 13ч. са ми взимали кръв за прогестерон и е ставал за около 40 мин. Как мислите? Някой търчи с моята кръв до централа ли? Имат си лаборатория!
Точно така е и в лабораторията на Цибалаб в Щерев. Не е нужно да си им пациент за да пуснеш изследвания при тях. Взимат кръв и всичко се случва на място... не разнасят кръв Blush единствен минус е, че понякога се чака доста да ти дойде реда!

В лабораторията на Щерев изследване на ЧХГ и прогестерон излиза за около час, че и под час Blush

Щерев използват Цибалаб. Най-добрия вариянт е централата на Цибалаб, излизат за 2 часа, правят ги на момента, т.е. не ги разнасят и да се чака до вечерта. Също така бременните сме с предимство. Успех.

Това не е вярно, там е само манипулационна, в определени часове идва човек от Цибалаб и я превозва към централата. Там лаборатория няма.

# 634
Цибалаб нещо се дънят напоследък. Трябваше да пусна изследвания на ден 2, които да пратя в чужбина за по-нататъшни указания и старт на процедура. Звънях в централата, която работи и уикенда, обслужват бързо, казаха ми, че хормоните стават за следващия ден, евентуално в края на същия ден. Ако ги искам за същия ден, цената била двойна. Отказаха ме. В Щерев ми е излизало ЧХГ за 15-20 минути през седмицата. Пуснах там в събота сутринта около 9,30 ч., бях готова с всичко към 14.00 часа, като един от 4-те хормона не го работят там, а отива към централа. Голяма логика, в Щерев може, в централата на Цибалаб не може Simple Smile))
Само в репродуктивните клиники става адекватно на нуждите ни...

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 11:29 от Danita 14

# 635
Няма да споря с Вас. Два опита инвитро имам там и 30мин. преди да се кача за трансфер в 13ч. са ми взимали кръв за прогестерон и е ставал за около 40 мин. Как мислите? Някой търчи с моята кръв до централа ли? Имат си лаборатория!

Следващия път като отидете попитайте  къде им е лабораторията, в която обработват кръвта. Не искам да споря с никой, просто заблуждавате хората, което не е правилно. Със същата успеваемост мога да дам кръв в кварталната манипулационна на Цибалаб. Тук идеята е да не се разнася кръвта, а да се изследва на момента, от там идват разликите  в резултатите.

# 636
Момичета,
В Токуда стават винаги за няколко часа, на който му е удобно, може да пробва там.

# 637
Не ми е готов още резултата. Явно наистина ще излезе късно. Хубавото е, че намерих аптека с наличен Пролутекс, но се чудя дали ще ми дадат без рецепта. Забравих да ги питам и мисля направо да мина довечера след работа.

# 638
Напротив имат си лаборатория на място за изследвания. Даже веднъж ми се случи да бъде развален един от уредите и изрично ми казаха, че тогава резултата ще се забави, защото ще се наложи да носят пробите до централата.

# 639
Момичета, излезе резултата. От 9.6 ng/mL снощи, днес сутринта е 19.4 ng/mL. Какво мислите, дали да бия по 2 Пролутекса или да продължавам с по 1? Тази стойност като за след 1 инжекция не е ли добра? До колко е хубаво да го добутам? Но утре няма да го изследвам, че не ми останаха вени. Ще го пусна направо с ЧХГ-то в петък.

# 640
Момичета, излезе резултата. От 9.6 ng/mL снощи, днес сутринта е 19.4 ng/mL. Какво мислите, дали да бия по 2 Пролутекса или да продължавам с по 1? Тази стойност като за след 1 инжекция не е ли добра? До колко е хубаво да го добутам? Но утре няма да го изследвам, че не ми останаха вени. Ще го пусна направо с ЧХГ-то в петък.

Тази стойност е чудесна! За първия триместър референтните граници са 32.6-140 nmol/l. Тепърва стойността има да расте, така че аз бих останала с 1 инжекция на ден и следене на Прог. през 3-4 дни с кръвен тест. Много добра стойност Simple Smile

Последна редакция: ср, 24 авг 2022, 16:41 от milenahot

# 641
Не е ли редно лекуващият да каже кога, колко и какъв прогестереон да се прилага? Аз в подобна ситуация държах връзка с док, защото според мен самоинициативата в такива ситуации не е много редна, но това е мое мнение.

# 642
Лекуващият лекар ми е назначил по 1 инжекция на ден. Снощи го питаха. Но понеже снощи прогестерона беше критично нисък, някои от момичетата ме посъветваха да слагам по 2. При тях така са процедирали. Затова се допитвам и тук. Както казват: Не питай старило, питай патило. Blush

# 643
Браво,Боби 🤞🤞🤞
Циклогест или утрогестан слагаш ли освен инжекцията?

# 644
Devilche, Циклогест 2х1 от деня на пункцията. В деня на трансфера прогестерона ми беше 19.48 ng/mL. Защо е паднал после толкова нямам идея.

Общи условия

Активация на акаунт