Отговори
# 645
Алисън, целувки на теб и малкия мъж 😘😘😘 нека всички препятствия са зад гърба ви ❤️
Кактус , стискам палци всичко да се нареди и да се похвалиш с две ярки черти 🤞💚🍀

# 646
AlisonParker,  тука съм и те помня! Целувки на малкия ❤️
Минавай да хвърляш по някой памперс, че
 имаме нужда от кураж !
По отношение на докторите да кажа,  че ако има такъв, който може да помогне на всички,  нямаше да е доктор, а магьосник!
Стиснати палци за Кактус,  Данита и на всички разбира се!

# 647
Абе за касички - касички сме. Но има лекари, които успяват да те накарат поне да не се чувстваш сякаш трябва да влезеш с портмоненцето напред Simple Smile
Простичък пример - репродуктивния ми се "скара", че съм записала час само, за да уточним нещичко, вместо да му се обадя и да се разберем по телефона, защото сега на рецепция ще ми вземат пари за преглед Simple Smile И винаги, за всичко можех да се обадя вместо да губя време и пари за ходене до там. А АГто ми нито веднъж не ми взе пари за поставянето на имплантите Simple Smile Даже хематоложката не ми взе лев за консултацията, която си беше дълга, преди инвитрото. Чак, когато се стигна до изследвания. Не е уау, но ти е някак кеф, че мислят за теб. Иначе те пак ще си вземат парите, просто ще е следващия път. Защото следващия път ще се върна. И съответно сега аз ще ги препоръчам Simple Smile

# 648
  • София
Алисън, не искам да задълбавам много в темата, Калчев както казах е супер за някои неща, ето благодарение на него забременях естествено, след като ми премахна срастванията на изхода на тръбата. Но е много намахан, с едно такова силно его, прекъсва докато говориш, задава въпроси и тръгва сам да отговаря, критикува по много неприятен начин терапиите на колегите му, при мен на няколко пъти каза абсолютно ненужна, след като ми остави глътка въздух да разкажа защо е била назначена и казва оо да да еми да, правилно. Иначе има едни лекари слънца, които са отдадени на професията си, тук ще изтъкна др.Кременски, който не знам как е последните години, но отговаря на всеки изпратен мейл изчерпателно, на доста лекари на които съм попадала в частната болница в която по-принцип се следя и са ме преглеждали без стотинка да ми взимат, последно др. Калев една неделя прекара един час с мен след МА и каза дума да не става за плащане...

# 649
Мацето тогава пробвай със Сигридов. Не знам дали има по-скъпоплатен лекар в България,, с по-голямо его и самочувствие, който да отрича напълно всякакви терапии от други лекари и т.н. Който съм чувала, че с държанието си е разплаквал много пациентки… Той се има буквално за Бог! И ето, при мен направи огромен пропуск. НО на колко е помогнал… Както някой по-горе написа много правилно - няма лекар, който да може да помогне на всеки

# 650
  • София
Знам знам, на косъм бях при него да запазя миналата година, ама Калчев току-що се беше махнал от при него, та за това при него отидох 😂. Аз хич не трая,8 години се влача по лекари, Сигридов още преди да забременея със сина ми го знам и тогава направи поразии големи с пациентки. Целувки на борбеното ти момче!🥰

# 651
Минах, не знам къде се намирам, ММ ще прави нова СГ, ще правим имунилогична биопсия, ако не забременея инвитро.
Само ли липсваше втора ендометриоза 😣😪ще си покаже дали имам на изследването

# 652
  • София
Минзухар офис хистероскопия ли ще правите? Ти само проверка на тръбите ли прави при него?

# 653
Каза, че не е хистероскопия нямам нужда от нея. Това било друго, и после при доц Михайлова, ако имам проблем ще го лекуваме. Според него има някакъв проблем в матката. И да само проверка на тръбите за сега. Има съмнения за сраствания или кисти но не е на 100% сигурно.

# 654
Най-вероятно е офис хистероскопия, на която ще огледа матката с камера и ще вземе проба за биопсия. Няма страшно Минзухарче. Не е лошо все пак да се проверят тези неща, защото не всичко се вижда на ехограф. Успех.

# 655
Само да питам боли ли? 😬😬😬😬

# 656
Вкарването на уреда се усеща като тъпа болка като при цикъл. Самото взимане на проба се усеща като леко щипване и бързо минава. Ако ще прави надраскване на лигавицата, мен ме боля. Всеки си има различно усещане за болка, моят праг явно е нисък. След като приключи процедурата спря и Болката. Носи си превръзка, за всеки случай.

# 657
  • София
Ние с Пълнолуние двете минахме една след друга, да не боли, дават обезболяващи, леко като при цикъл, нищо по различно като от проверка на тръбите.

# 658
Маце и той така каза, като с тръбите било. Какви обезболяващи ползвахте на мен нищо не ми каза, също трябва ли и промивка?

# 659
На мен ми каза да слагам свещички с йод 3 дни, не им помня името и предната вечер правих промивка. Аулин и свещички профенид слагах няколко часа преди процедурата. На мен ми взе 1130лв за офис хистероскопията и биопсията.

Общи условия

Активация на акаунт