Дете родено без анус?!

• 154 583
  • 532
  •   1
Отговори
# 225
da ne dava gospod na nikoi takava maka,svi mi se sarceto...

# 226
На всички нуждаещи се от операция в областта на детската хирургия горещо препоръчвам Д-р Георгиев от Пирогов...ТОЙ е:))Можете да си мислите каквото си искате и да ме наплюете колкото искате,това го споделям чистосърдечно от първо лице и смея да твърдя,че имам основания да го направя.За да имат дечицата най-добрата възможна помощ.Без никакви задни мисли.С любов и състрадание към всички болни деца Hug

# 227
  • София
Правилно!
Д-р Георгиев е нашата бъдеща надежда. Такива като него са още д-р Шивачев и д-р Стоилов.
Другите бъдещи надежди - д-р Балканджиев, д-р Костов, д-р Рангелов, д-р Рачева, още набират скорост.
Ние, старите лъвове, д-р Бранков, д-р Пенушлиев, д-р Панов, вече се наслаждаваме на постиженията си (донякъде...). Никой никога не е бил докрай доволен от себе си. 
Важното е децата и майките да са доволни.
Щастие на всички!

# 228
Ами аз от собствен опит мога да кажа много добри думи за   д-р Шивачев и д-р Стоилов . Благодарна съм на доктор  д-р  Шивачев , защото помогна много на племеникът ми който беше едва на 3м с двустранна пневмония и варицела. И след неуспешно 10 дневно лечение в  Инфекциозна болница, детето беше исписано ужким здраво, по - късно потвърдено и от детски педиатър. Благодарение на , ,pedsurg.net '', аз разговарях с доктор Шивачев , той прегледа бебето, изпрати го веднага на снимка и откри че детето не е доизлекувано.   bouquet
Благодарности и на д-р Стоилов, който беше много внимателен с Мария когато миналото лято лежахме във детска коремна хирургия. И обяснява ясно и разбрано за нас родителите.  bouquet
За вас доцент Бранков  newsm51 и най искрени благодарности че сте тук сред нас и винаг и сте на разположение със съвет и възможност да помогнете.

# 229
Боже господи какви трагедии има. CryНаправо ти се свива сърцето от мъка като си помислиш как страдат тези малки и невинни душички. newsm45 newsm45

# 230
Moeto dete ima sashtia problem.Veche 5 godini se boria sas zapek i nevrogenen pikochen mehur.Ima podobrenia,no ne se e izlekuvalo napalno.Slediah s interes temata,no ne mi beshe polezna,zashtoto se razvodniava s glupavi i izlishni neshta.Molia,ako niakoy moje da mi pomogne sas savet da pishe.Blagodaria!

# 231
  • Пловдив
Казаха ми днес за темата и я изчетох от началото до края. Всъщност човек не забелязва понякога нещата, докато не го засегне нещо подобно. Най-близката ми приятелка роди бебче през април. Преди две седмици ми се оплака, че е запечено и ме попита какво да прави. Тъй като бебето е само на кърма и показах доста неща от кърмаческия форум и и дадох съвети оттам. Но тя е решила да пробва с термометър и се оказало, че той не може да влезе - преди три дена ми се обади от болницата - оказало се е , че малката Дани има проблем. Не разбрах дали е точно липса на анус или право черво, защото сме говорили по телефона, но проблемът е от този род. Ще оперират мъничката душичка, но засега никой нищо конкретно не казва и не говорят за дати. Само са намекнали, че ще чакат да направи някакви килограми. Всъщност утре ще отида да ги видя и ще разбера подробности. Надявам се всичко да се оправи  Praynig Praynig Praynig

# 232
Здравейте доктор Оги Simple Smile

Отдавна исках да Ви благодаря, че се погрижихте така добре за моята дъщеря Христина Янчева, независимо, че накрая природата се оказа неумолима. Моля се да има повече доктори като Вас Simple Smile

Поздрави!!!

# 233
ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ И ПОКЛОН НА ДОЦ. БРАНКОВ И НА Д-Р ШИВАЧЕВ И ДОЦ. ПАНОВ . БЛАГОДАРЯ И НА ЦЕЛИЯ ПЕРСОНАЛ НА ГРЪДНА ХИРУРГИЯ ПИРОГОВ.   bouquet 

ВАЛЯ ЛЕЧЕВА
МАЙКА НА ПЕТЯ ЛЕЧЕВА ОТ БУРГАС
/ДЕТЕ КОЕТО БЕШЕ С ВРОДЕН ЛИМФАНГИОМ А СЕГА РАСТЕ ЩАСТЛИВО БЛАГОДАРЕНИЕ НА ВАС /

П.П. БОГ ДА ВИ ПАЗИ. БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ .  Praynig

# 234
Родителите на двете деца са в очакване, но едното от тях не е Методи от Перник. На последния преглед нещата при него бяха много добре. Поради сложността на патологията след една успешна операция са необходими 1 - 2 - 3 години за привикване към новите физиологични условия, за трениране на чувствителността и изработване на дневен режим.

Така и не ми стана ясно как при Методи нещата са много добре, при условие че анусът му е под пишката и че е широк, и че може да се  вади и т. н. 

# 235
д-р Бранков, поклон! дано има повече лекари като вас!
smile3501

# 236
Господи,защо има толкова много мъка на този свят?

# 237
Родителите на двете деца са в очакване, но едното от тях не е Методи от Перник. На последния преглед нещата при него бяха много добре. Поради сложността на патологията след една успешна операция са необходими 1 - 2 - 3 години за привикване към новите физиологични условия, за трениране на чувствителността и изработване на дневен режим.

Така и не ми стана ясно как при Методи нещата са много добре, при условие че анусът му е под пишката и че е широк, и че може да се  вади и т. н. 

В крайна сметка какво стана с Методи?

# 238
Д-р Оги,
как са момичетата?
И с Методи какво става?

Поздрав

# 239
  • София
Здравейте всички,
важните събития идват и си отиват, а особено за "Пирогов" лятото беше бурно.

Аз съм давал информация за нещата, но сега искам да обобщя:

Операциите и видеодемонстрациите минаха прекрасно и имаше голям интерес към тях.
Разбрах, че много централни телевизионни емисии в Европа са отразили събитието.
В началото на юли направихме контролен преглед на двете момичета.
Това, което е с най-сложната операция (с двете матки) е напълно възстановена. Единственото, което не може
да бъде постигнато, е задръжката на урина - това е свързано със самата аномалия.
След като малко порасне, се прави следваща операция, която позволява контролиране на уринирането.
Това е възможно да бъде направено и от нас.

Второто момиче, което беше оперирано повторно поради неуспех от първата операция, е напълно здраво
и в прекрасно състояние и нормални функции.

Колкото до Методи, аз ви казах, че неговата баба лично ме увери, че той вече е добре.
Аз исках да го доведе на контролен преглед, но тя не смееше да направи това без съгласието на майка му.
След това не са се обаждали.
Аз се ангажирам да ги издиря и да прегледам момчето. Но мисля че всичко е наред.

Това е засега. Желая здраве на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт