Дете родено без анус?!

• 154 611
  • 532
  •   1
Отговори
# 345
Абсолютно подкрепям доктор Оги.Лекарите, който оперират деца, с подобен проблем/болести на ануса и хранопровода/ са изключителни-и като хора, и като специалисти.Просто, понякога/ за жалост/ медицината е безсилна.Такъв е и нашият случай, но аз не обвинявам лекарите за това.Сега, благодарение на д-р Оги,  ще правим консултация с италиански хирурзи.Убедена съм, че все някога детето ми ще бъде като всички останали, просто е въпрос на време.Благодаря на всички за подкрепата!

# 346
  • София
Hisa, италианците пристигат във вторник. Обадете ми се, за да направим консултация четвъртък 23. сутринта.

# 347
# 348
 Sad Милите дечица!Защо Господ позволява да се случват такива ужасни неща?!

# 349
http://sofia.dir.bg/2008/10/22/news3506688.html
Току що прочетох това.Поздравления за екипа,поздравления за д-р Оги!  bouquet

# 350
да,природата понякога е безмилостна...
добре,че има напредък в медецината и да им се помага
дано има все по-малко аномалии и все повече добри лекари  Praynig

# 351
  • София
Здравейте момичета,
радостен съм да ви известя, че операциите приключиха успешно. Даниела с тежката малформация, която наричаме клоака, беше оперирана блестящо от проф.Додеро и проф.Париджи.
Надежда, която оперирахме миналата година, също пристигна - нейният резултат е много добър. Тя вече може да контролира уринирането, а вчера затворихме изведеното дебело черво. Има всички шансове да се възстанови и функцията на изхождането. Очевидно родителите добре се грижат за нея.
Аз съм много удовлетворен от нещата. За това допринесе Фонда за лечение на деца към Министерството на здравето.
Ние имаме уговорката по-често да викаме чужди специалисти за лечение на проблемни деца - така нашите хирурзи ще научат нещо ново, а разходите ще бъдат минимални.
Желая на всички здраве и щастие  Hug 

# 352
Браво на екипите и на Вас! Дай Боже повече пациенти да са успешно излекувани!

# 353
Поздравление д-р Оги.  Hug Hug

# 354
Тези малформации не се ли виждат на феталната морфорогия още рано-рано?

# 355
Това е наистина много тъжно Sad Cry

# 356
 Cry Cry Cry Cry Praynig PraynigМного тъжно.Горките деца.

# 357
Браво на вас, д-р Оги! Браво и на смелите родители и дечицата, които преживяват всичко това и се борят за нормален и щастлив живот! Искрено ви прегръщам и подкрепям.

Мармашотка, дори да се види подобна аномалия, ти би ли махнала бебето си заради това? Simple Smile 

# 358
Браво, д-р Оги!  bouquet

# 359
Ужасна история, стана ми много мъчно, горкото детенце Cry Cry Cry

Общи условия

Активация на акаунт