Дете родено без анус?!

• 155 030
  • 532
  •   1
Отговори
# 375
Здравейте! Аз съм майка на близнаци. Единия ми син се роди с малформация на ушната мида и без анус. В момента с анус претер. Вчера(16.03.2009) имахме среща с д-р Георгиев за консултация и се разбрахме на 13.04.2009г. да се обадя за насрочване на датата за постъпване в болницата. Още не са правени изследвания за наличието или липсата на свинтерни мускули. Искрено се надявам да имаме Praynig Praynig Praynig. Много ме е страх!  Cry Cry Cry
Моля се за всички нас да имаме сили да се борим за щастието на децата ни! Praynig Praynig Praynig

# 376
Нели, мила, няма да ти е лесно, но кураж!Ако мога да ти бъда полезна с нещо, питай! Hug

# 377
Hisa, благодаря ти много!  bouquet
Хубаво е човек да знае, че има подкрепа  bouquet Hug

# 378
Нели, тежко изпитание ти предстои, но бъди убедена в успеха Hug Радвай се на дечицата си, въпрос на време е да коригирате проблема. Ние също минахме по трудния път , но сега всичко вече е наред (поне с ануса Wink ). Останаха само лошите спомени, но и двойно по-голямото щастие,че детето ни е добре.

# 379
Desi_jul, много ти благодаря за подкрепата    bouquet!!!

# 380
  • София
Нели, момичетата са ти писали вече,че ще е трудно, но имай сила и кураж, всичко ще е наред! Д-р Георгиев е страхотен специалист и човек, ще направи всичко необходимо,за да мине операцията успешно!

# 381
  • София
Доктор Георгиев води екипа, който специално се занимава с този проблем. Гостуването на италианските професори също ни помогна да разширим познанията си. Бъдете спокойни, че всичко ще бъде направено както трябва.

# 382
ОХ! Колко мъка има боже?! Стискам палци и се моля за всички с такива тежки пролеми Hug

# 383
Стискам и аз палци и ще се моля на ГОСПОД всичко да е нормално Praynig Praynig Praynig

# 384
nelll, кураж майчице! От сърце ще се моля за детенцето ти и за цялото ти семейство Praynig!!!

# 385
Много благодаря на всички!!!! HugНямам много време да пиша, защото сама гледам малките мишлета(таткото много работи  Sad), но ми е по- леко като знам, че има добри хора които се молят и за нас. МНОГО БЛАГОДАРЯ ОЩЕ ВЕДНЪЖ! Hug  bouquet

# 386
Не бях чувала,за дете родено без
анус....шокиращо е и животът
към това невинно дете е бил
много жесток

# 387
защо има толкова некадърни лекари по света Sad трябва да се осъждат некадърниците то поне да им отнемат правото да са лекари утре може да окепазят някое друго детенце Sad

# 388
нел стискам палци всичко да е наред и да се опави детенцетоти Praynig моля се

# 389
Желая ви успех и бързо оздравяване на детенцето,а на вас много сили и вяра,че всичко ще бъде наред.

Общи условия

Активация на акаунт