90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XV

• 26 632
  • 735
  •   1
Отговори
# 105
# 106
Майки си е купил мотор?
Ако започне да пласира наркотици и попадне в затвора, като Джордж, Химена може да го хареса.

# 107
Майк много ми прилича на учениците със СОП /специални образователни потребности/. Не ми изглежда  наред с главата.

# 108
Джино също прилича, но е инженер и има спестени 600 000 долара.

# 109
  • Sunshine state
И на мен Майк ми е като някой със СОП. Колкото и да се прави на готин, не става.

# 110
Все се каня, ама все забравям - https://1movieshd.com/search/90 . Тук са качени абсолютно всички сезони и  разклонения, даже такива, за които аз лично не знаех.

# 111
  • Sofia
Страхотно! Много ти благодаря за линк-а! Simple Smile

# 112
Майк много ми прилича на учениците със СОП /специални образователни потребности/. Не ми изглежда  наред с главата.

И Асуелу също Wink

А този дуриан ще го пробвам някой път. В Латинска Америка съм ял какви ли не плодове, дето ги няма тук и много им се кефех. Но един път се “наядох” с кактус в Тунис (плодовете му са вкусни) и после 2 дни дежурство във WC. Кактуси и нарове в Тунис са навсякъде по тротоарите, безплатно Wink

# 113
  • София
Аз съм яла на десерт в Азия само, но то сготвен нормално да не е силно миризлив.

Четох, че в новите епизоди на Педро и Шантел, той ѝ казва, че не я обича вече, няма чувства и не иска да са заедно. Американците коментират, че изглежда истинско и наистина  са се разделили.

# 114
  • Sunshine state
Айде дано, че да се приключва тая мъка тяхната..На индийски сериал взе да заприличва сагата им.

# 115
  • Sofia
🤣

От клип са

# 116
  • София
Бъзикат се с Даниел, но и тя грам не се усеща.
Вчера свърши Single life. Мисля си, че никой няма да изкара много с "половинката" си. Нито Колт и Ванеса, нито Ед и неговата. Много тъжно за всички необвързани...

Сега почнах новите 90 дни. Емили е 🙄🙄🙄🙄🙄🙄 Жената си купила сама пръстен за сватбата, но и настоява Кобе да й купи по-хубав. Тя изобщо не знае стойността на парите

# 117
  • София
Емили едва ли ще се почувства по-добре като си купи сама пръстена.

За договора между Билал и Шейда, не казват много подробности. Той съвсем нищо ли няма да ѝ даде при развод? Може да е с клаузи за брой години брак, след които да ѝ даде нещо и особено ако имат дете. Защото, ако се разведат, а е сама с малко дете в чужда държава и няма един долар в джоба, няма да може да се грижи за него. Наеми, гледачка, не е евтино. Нормално да се притеснява, няма да може тогава да се върне в Тринидад и бракът им ще мине в подчинение, да си мълчи, за да са заедно. Хубаво е да каже и окончателно иска ли дете, тя много иска, а няма много време. Той може да иска след пет години, но тя да не може вече.

# 118
Тя го е купила още преди той да дойде. И май все пак успя да го върне.

# 119
Сега гледам със закъснение последния епизод на "Сингъл лайф", където са всички в студиото. Ама голям театър направи тази Наталия. Рев с глас, ама си личеше, че се насилва да реве.. Деби й подава кърпичка, тя я избутва и я подминава. Абе яяя...шут.
Накрая си го каза. Няма кой да й зарежда кредитната карта. Като Майкъл подаде развод, вече няма да има парички да си харчи наготово, а ще трябва да поработи.

Общи условия

Активация на акаунт