90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XV

• 26 692
  • 735
  •   1
Отговори
# 120
  • Швейцария
Натали няма право да работи, докато не вземе зелена карта. Дали са подали документи, така и не се разбра. Но тя наистина остава без стотинка. Това е типичният проблем на чужденките. Идват и са зависими изцяло от мъжа. А той за да може да издържа цялото семейство, трябва много да работи. И те се оплакват, че няма време за тях. Ми как да има, парите не падат от дърветата...Ето и Таис, иска и иска, маникюр, коса, дрехи, украса за дома. А изобщо не й хрумва да се замисли, че харчи чужди пари. Патрик бил длъжен...от къде на къде?

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 03:20 от JennyBG

# 121
Таис си е абсолютна златотърсачка, ама хайде. Сега гледам вече епизода от новия сезон, от събота.

# 122
Натали очевидно има пари, въпреки че още не работи. Иначе нямаше да кърши странни танци в Инстаграм: https://www.instagram.com/p/CgLlB6cgccC/

Много противна жена! Още когато ревеше за Нероден Петко, в Киев, ми беше противна!

# 123
  • Sofia
Разменен фейс 😁

# 124
Този Гилермо за мен е нещо като ненормален.
Скрит текст:
Брат му почина (по време на сезона) и той каза, че иска по-голяма сватба, за да се утеши.
Отделно, че непрекъснато повтаря колко красиво щяло да е тържеството и колко се вълнува. Не ми изглежда нормално за мъж.

# 125
  • Sofia

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 16:57 от Doli

# 126
@Doli, мерси за снимките, направо ме развесели. Най-красива е Миона с лицето на Jibri;
А последната снимка е като на лесбо двойка. Гийермо е като току що сменил пола Grinning

# 127
В края на краищата Натали разведе ли се? И ако не иска пак да се омъжва как ще остане в Щатите?

# 128
  • Sofia
Брат му почина (по време на сезона) и той каза, че иска по-голяма сватба, за да се утеши.

Това е много тъжно, да почива в мир!
За същия брат ли става въпрос, който взе участие в сезона (не си спомням дали имаха други братя и сестри)? От какво е починал, знае ли се?

# 129
По-големият му брат Хоакин - изглежда е бил болен от преди, бил е на хемодиализа:
https://www.cheatsheet.com/entertainment/90-day-fiance-guillermo … rother-died.html/

Беше ми изключително странно как го прие той, но може би го е очаквал и затова се съвзе бързо.

# 130
  • София
Снимки от две от сватбите, не съм гледала епизодите и само тези видях:

Кара е хубава, на Ари ѝ стои зле роклята на гърба.

# 131
Ари да не би да е с някакво болеро? Всичките й дрехи са странни...

# 132
  • София
Не знам, ако беше болеро, трябваше да са съединени ръкавите по-ниско. На мен не ми харесва и с тези обувки. Била съм на сватба, на която булката беше с гуменки, но самата рокля беше в друг стил, на тази не отива.

# 133
Не че защитавам тайс, но патрик ми изглежда малко скрит психопат. Права е че не може в Бразилия да харчи като луд а в Америка да прави проблеми. Не ми хареса че изтъкна че я бил храни и разходите му се вдигнали ами нормално ставате повече хора. Джобрито и миома сцената където си казват пе ще се оставят ако направят еди си какво ми се стори сценарии. Рмили пък изобщо не е за кометоране толкова тъпо същество ще моли родителите си за пари а тя сибизхарчила нейните за пръстен без думи

# 134
  • София
Едно е в Бразилия по ресторанти, друго е в САЩ да плаща наред. Той каза, че откакто е дошла, което сигурно е под месец, вече е платил 10000 долара за нов телефон, дрехи, а предстои сватбата и визата. Това, че има добри доходи той, не означава, че може да си позволи само за прищявки да отиват по толкова на месец. Таис да избира между скъпи дрехи и картини, възглавници. Реално той не ѝ отказа, но ще станат нещата постепенно.

Аз също го виждам, че даде заден, но според мен това е, защото се разочарова от нея. Дава си сметка, че ако за друга похарчи толкова, тя ще е щастлива, а Таис няма спирачка. Той парите ги има, но колко време ще издържи така? Както и заради брат си. Тя е била наясно, че двамата живеят заедно. Трябвало е това да го изговорят по-рано.

На мен тя грам влюбена не ми изглежда.

Общи условия

Активация на акаунт