90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XV

• 26 703
  • 735
  •   1
Отговори
# 135
Таис, Миона и Емили са отвратителни меркантилни същества.

# 136
  • Sofia
Ох, не знам какво да си мисля вече. Определено намирам Таис за доста незряла и леко простовата, но и поведението на Патрик никак не ми допадна в последния епизод, макар до момента да бях изцяло на негова страна. Не знам дали беше по сценарий, един вид – изкуствено генериран конфликт – допускам, че е възможно и да е така. Обаче, един мъж тръгне ли да използва финансите, като аргумент при решаване на спорове, не отиват на добре нещата. Само той плащал за всичко и не бил свикнал така... Еми... Като е искал жена, която да му е равностойна в парично отношение, защо е тръгнал да се занимава с млада, неориентирана бразилка? Просто не ми допада поведение, при което хем уж приемаш даден негатив, хем при всеки сгоден случай го навираш в лицето на половинката си. Дано нещата при тях се развият оптимистично, но определено усещам как след година-две Таис може да чуе: "Измъкнах те от мизерията, беше нищо преди мен..." – и други подобни в този стил, знаете репертоара. Wink

# 137
  • София /Абсурдистан
Таис е малка на възраст, не че е толкова меркантилна, колкото имат културални различия.

# 138
Аз и за Миона не съм сигурна, че е меркантилна. Вижда, че нейният няма никакви пари, но държи на него, поне за сега. Сигурно изживява някаква мечта (да е в Америка, с афроамериканец, докато тя самата се преструва на такава...). Или стандартът й в Сърбия е бил толкова нисък, че сегашното положение й се вижда като прогрес.

Мен семейството на Патрик ме плаши, не бих стояла в тази среда, колкото и пари да има. Брат пияница, зловеща майка (която има рак и се предполага, че ще умре скоро, но това не променя факта, че е зловеща), сестра, която сигурно се бие с партньора си (появи се с насинено око и твърди, че била паднала)...

# 139
# 140
Само при мен ли има разминаване в звука и картината на TLC. От неделя е така, много е дразнещо!

# 141
При мен е ОК. Рестартирай приемника.

# 142
Рестартиран е многократно, не е от това:v:

# 143
Звъниш на оператора и казваш. Поне при Виваком всичко е ОК.
Неприятно е да се гледа с това разминаване

# 144
# 145
Колко прилича на баща си.

# 146
Това бебчето на Роял ли е?

# 147
  • София
Синджин и новата му си приличат

# 148
Синджин пак цицореста си е избрал.

# 149
  • София /Абсурдистан
Синджин пак цицореста си е избрал.
Такива си ги харесва Simple Smile
А той какво работи? Гледам, че много го е ударил на купони.

Общи условия

Активация на акаунт