90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XV

• 27 309
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Не чух да са засегнали въпроса с финансите, но правех и други неща, докато гледах и може да съм пропуснала. Като цяло останах с усещането, че те изобщо не искат Джибри и Миона да се женят и ги натискат едва ли не да си дадат още време и след 2 години да се оженят, евентуално. За скъпата сватба не съм съгласна. Да подпишат, за да може да остане в Щатите, да поработи, да изкара пари и тогава да си правят сватба и на Марс, ако искат.

# 196
Точно така е правилно.
Обаче тя иска хубава сватба на плажа и имаше някакви претенции за подробностите. Точно това първоначално подразни родителите и ги отблъсна от нея. Той не работи нищо в момента, защото заради пандемията не може да се изявява като изпълнител.
 Приятелят му (Давид ли се казваше) има компания за ТИР-ове и му предложи да кара един, за да спечели някакви пари, но Миона е против, защото ще остава за дълго време сама, ако той работи това.
Джибри й предложи да отложат пищната сватба, а тя се обиди. Тогава родителите казаха, че няма да присъстват.
После той я попита дали не иска да направят голяма сватба в Сърбия, тя каза, че иска да има хубава сватба както в САЩ, така и в Сърбия Unamused

# 197
  • София /Абсурдистан
Простете невежеството, ама какво му е скъпото в сватба на плажа?
Може и да не се канят много хора, може и като коктейл да е, има всякакви варианти.
Той защо не започне някаква временна работа макар и на половин ден, а родителите да го издържат. Те здраво им се бъркат, не харесват момичето, то се вижда. Ама ако те ги издържат, имат право на глас. Аз неговата музика не я разбирам, ама вкус другарче няма.

# 198
  • София
За мен и за тира е права, тя за какво е отишла там, за да се опознаят и да видят ще могат ли да живеят заедно или да се връща вкъщи. Трябвало е той да си организира нещата предварително, не е сериозно да няма работа.  А с музиката силно се съмнявам да изкарват повече пари, от това да им стига за нови, парчета. Те нямаха много последователи до преди предаването. На него просто не му се работи, музиката е оправдание, според мен и преди не е правил нищо. Едва ли са имали често участия.

# 199
Тя звъня на някаква агенция за организацията и после каза, че всичко било в пъти по-скъпо, отколкото в Сърбия. Предполагам, че става дума за няколко хиляди долара, което може да не е кой знае какво, но Джибри ги няма, а родителите не искат да ги дадат (забелязала съм, че американците обикновено не дават много пари на децата си и се очаква те да са самостоятелни и финансово независими, такива като Ари и Емили са изключения).

# 200
Според мен, ако имат- дават. Ама като нямат.. откъде да ги извадят тези пари. Към изброените спада и Либи. Общо взето все заможни семейства.

# 201
  • Sofia

Последна редакция: пт, 05 авг 2022, 08:49 от Doli

# 202
  • София /Абсурдистан
Последната снимка е… леле мале! Важното е да не ти пука Simple Smile

# 203
Е, поне има фигура - личи си къде й е талията. Преди беше кръгла.

# 204
  • Швейцария
Аз не мисля, че чужденка без един долар в джоба може да има претенции за каквато и да било сватба. Родителите на Джибри са прави. Те не са длъжни да ги издържат, нито да им плащат сватбата. Коби поне купи пръстен и не очаква кой знае какво.

# 205
Абсолютно е така. Аз се изумявам на претенциите на Миона. С какво е допринесла за сватба, която струва хиляди? И са напълно прави родителите на Джибри, консервативно семейство... изведнъж идва някаква шлюха от източна Европа, ходи по голи кълки и ц*ц*, излага ги пред останалите и започва с изискванията и претенциите. А и по-неприятното за тях е, че именно тя ще им отнеме сина, ще го отдалечи от дома, в друг град и т.н

# 206
Двойките в "90 дни: Великобритания" : https://90dnidosvatbata.wordpress.com/2022/08/05/%d0%be%d1%81%d0 … 0%b2%d0%b5%d0%bb/

И трейлър:

Адски смотано изглеждат (нямам предвид красота, а цялостно излъчване)...

# 207
  • Sofia
Ле-ле, тези са като излезли от някоя институция. Страхотия...

# 208
В понеделниците от 22 ч. ще дават "Дневниците".

На 08.08.: 90 дни до сватбата: Дневниците: Неприлично предложение

И още един трейлър за UK. Ама самата идея за "90 дни годеници" губи смисъл, защото във Великобритания няма виза К1 и такова изискване за 90 дни

Последна редакция: пт, 05 авг 2022, 23:22 от diziler

# 209
Четох коментари от англичани, че там имало подобна виза и тя трае 180 дни. Но повечето участници посещават страната с друг тип визи.

П.п. изглежда доста хора мислят, че Шон (пълният мъж с филипинката) е нещо не съвсем наред. Бавноразвиващ се или нещо подобно. И тя се възползва безсрамно. Не съм гледала друго, освен няколко клипа и нямам сериозни впечатления.

Общи условия

Активация на акаунт