90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XV

• 27 314
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Болни хора с пари(визирам близначките и Анджела)!

# 212
Ах близначките как са ги изпилили..

# 213
Тази снимка е силно фотошопирана. Не вярвам, че реално изглеждат така.

# 214
Щом го дават по Дискавъри Плюс, значи след време ще го дадат и по ТЛС.
Аз не обичам да гледам откъслечни клипове, които само ми спойлват това, дето после ще си гледам плътно ОТ-ДО, хронологично.

# 215
И аз не обичам да гледам частични клипове. Гледам си всичко от-до. Причинявам си в момента и Смейството на Шантел. Преди време Дарси и Стейси. Изобщо и двете семейства не заслужават нови сезони, но все пак ги гледам до край.

# 216
  • София
На мен ми върви тегаво Шантел. Тъжно ми е да гледам как тя се опитва да му привлече вниманието, а той е студен и не я иска. Досега все съм го подкрепяла. Не, че той може да направи нещо, ако не я обича вече, но сякаш и не полага никакви усилия да си оправят брака.

# 217
Ама то това направо като сценарии за филм ми звучи ...

# 218
След малко започва втория епизод на "Семейството на Шантел", да видим... Пак ще ни занимават с операцията на 300-килограмовата Уинтър

# 219
  • Sofia
Щом го дават по Дискавъри Плюс, значи след време ще го дадат и по ТЛС.
Това сигурно ли е? Точно щях да питам дали ще го пускат по нашенското TLC.

П.п. изглежда доста хора мислят, че Шон (пълният мъж с филипинката) е нещо не съвсем наред. Бавноразвиващ се или нещо подобно. И тя се възползва безсрамно.
От малкото изгледани кадри си помислих, че той, всъщност, е гей, а филипинката ще се окаже мъж.
Ужас, много уродливи хора са подбрали този път.

# 220
Не, нищо сигурно няма. Така се случи с някои предавания, но няма гаранция, че се случи и с 90 days UK.

Семейството на Шантел тази вечер - доста скучен епизод. Новото й интернет гаде от Африка е разочарован, че тя ще отслабва Grinning

Сега започна 90 дни ... Мохамед си настоява за зелената карта час по-скоро, хахаха.

# 221
Не вярвам, че Бини е толкова наивен да смята, че Ари иска 10 деца. Дори неговото семейство не е толкова голямо, това не е нещо естествено за Етиопия.

# 222
А Леандро не е ли леко нагъл, да се намесва за всяко едно нещо и да им свети на всяка вечеря и разговор? Че пита Ари кога за последно имала цикъл, ходи да й купува тест за бременност, ц ц ц ... Защо не се разкара този човек?

А Джибри ме кефи как разговаря с баба си. Той ми се вижда много свестен

# 223
Леандро е изключително нахален. Особено ако това му поведение е истинско, а не по сценарий.
Предполагам, че Бини каза това за децата, само за да се заяжда с него.

# 224
А Джон, братът на Патрик е същата досада и лепка. Таис пробва да готви, този не спря да й дудне като някоя свекърва.

Билал вика "някой пусна газове, чух го", хахаа. И то с най-строгия си осъдителен тон. Този е опасна работа.

Общи условия

Активация на акаунт