90 Day Fiancé / 90 дни до сватбата Тема XV

• 26 626
  • 735
  •   1
Отговори
# 60
Някой ял ли е дуриан? В последния епизод на Pillow talk Ани и Дейвид пиеха смути от дориан, после ядоха.. Grinning

# 61
  • Sofia
Още не съм,но имам голямо желание 😋
Яла съм чипс,но не усетих екзотиката и аромата му 😷

Последна редакция: ср, 13 юли 2022, 12:44 от Doli

# 62
  • Sunshine state
Джоуви с тия тясни дънки и къса блузка ми прилича на някой, запътил се към гей бар. 🤣

# 63
На мен ми прилича на нашенец, както се е обръснал Laughing

# 64
  • Sofia
Било майтап

Последна редакция: ср, 13 юли 2022, 23:07 от Doli

# 65
Видях някакъв слух, че Анджела имала приятел (който не е Майкъл) и са се запознали и започнали връзката си преди 4 години - може да не е истина, но като знам каква противна жена е, не бих се изненадала.

# 66
Ким и Усман пак ли ще ги гледаме?
Даниел (Дейниъл) е отврат с тия дрехи.

Шайда изобщо не я харесвам, но Билял се държи отвратително. Обаче сценките им ми се струват измислени. Кой нормален ще измокри така пода и плота и няма да си забърше?
Сценката с Мелиса и Ари също ми мяза на скалъпена за шоуто. Мисля, че се разбират, но се правят, за да има какво да снимат.
Мохамед е адски нагъл. Да си заминава за Египет.
Коби не беше прав така да я наругае, но Емили наистина е адски дразнеща. И аз мисля, че ако не беше детето, отдавна да са история.

# 67
Гледам финалния епизод на Животът ни като необвързани 2 - и преди съм го гледала, но за пореден път осъзнавам колко мразя Ед и Колт. Искам и двамата да са нещастни, дори не ми пука дали в историите им има фалшиви елементи Simple Smile

# 68
Всички са отвратителни, без Синджир и Таня. Най-гнусният подбор и те много добре го знаят. На тях нормални не им трябват. Наближава началото на края.

# 69
# 70
Уоу, Георги се е маскирал като Арън Картър!

# 71
  • Sofia
На мен ми заприлича на Мики Рурк 🤣

# 72
  • Sofia
На мен ми заприлича на Мики Рурк 🤣
Spot on! Joy

Това сбиване между Джибри и сръбския му приятел май беше инсценирано.

# 73
То, кое ли вече не е?!

# 74
Гледам финалния епизод на Животът ни като необвързани 2 - и преди съм го гледала, но за пореден път осъзнавам колко мразя Ед и Колт. Искам и двамата да са нещастни, дори не ми пука дали в историите им има фалшиви елементи Simple Smile

А тази кукувица? Може ли да се облече така?

Общи условия

Активация на акаунт