Магазин Sinsay - тема 5

• 46 912
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
На мен малко ми писна от тази разпродажба - предпочитам да пуснат общ код (който да важи и за ненамалени артикули).

# 151
И аз искам общ код, че сега ми притрябваха чаршафи с ластик, та поръчах, но не са намалени, и код за доп % на вече намалени неща съответно, не работи върху тях.
Поне чаршафите с ластик са им хубави и меки.

# 152
Поръчката ми е изпратена (втората, предишната нали отказах- и оттогава все ми звъни непознат номер😅). Отидох на проследяването от сайта- показва ми, че на 23.07. е била в Пловдив, на 25.07. е пристигнала в Русе...но да я очаквам на 27.06. в Пловдив.😆 Така и не разбрах защо така са разменени датите на изпращане и получаване, но добре, че пишеше кога е датата за очаквана доставка в офиса до нас, че да се ориентирам....В началото реших, че съм натиснала на данните от отказаната поръчка...🙂
Някой има ли от тези чантички? Надявам се, че няма да пристигне намачкана, с драскотини, криви шевове или дефекти....но знам ли /като помня колко се различаваха маските за сън в действителност и на снимките в сайта😬/:
https://www.sinsay.com/bg/bg/canta-s-portmone-0391g-04x

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 18:02 от dolce miele

# 153
  • Сливен
Тези маски за сън къде да ги търся,че сега съм с една купувана от китайски магазин пате с корона,ММ умира да се хили ката ме види,а тя беше най-приемливата на вид.

# 154
Някой има ли от тези чантички? Надявам се, че няма да пристигне намачкана, с драскотини, криви шевове или дефекти....но знам ли /като помня колко се различаваха маските за сън в действителност и на снимките в сайта😬/:
https://www.sinsay.com/bg/bg/canta-s-portmone-0391g-04x
Бях поръчала бежова, прекрасна е. Няма намачкано, няма криво, но ми идваше малко къса деъжката и я върнах.

Тези маски за сън къде да ги търся,че сега съм с една купувана от китайски магазин пате с корона,ММ умира да се хили ката ме види,а тя беше най-приемливата на вид.

https://www.sinsay.com/bg/bg/maska-za-s-n-6358k-42x

# 155
Бони, аз исках и в бежов цвят (много приятен нюанс изглежда, а и подозирам, че материята е като на едни техни чантички за телефон- не имитация на кожа, а нещо като промазан текстил🤔), но бяха изчерпани. Но пък лилавата с кода е малко над 8 лв и ще ми е удобна (160 см съм, та едва ли ще ми е чак къса дръжката).🙂
Оesi, имай предвид, че лилавата маска с надпис Mysterious изобщо не изглежда като на снимките, а като...някоя много далечна братовчедка от Китай...И една в цвят пепел от рози бях взела (май я няма вече на сайта), и тя на живо е по-зле като изпълнение...В Пепко също има маски за сън и са хубави.😉

Последна редакция: пн, 25 юли 2022, 22:44 от dolce miele

# 156
  • Сливен
Нямаме още Пепко.
До края на годината се очаква да отворят Пепко и Синсей в нашия град.

# 157
  • София
Моля за малко помощ... Миналата година купих на дъщеря си много хубави подплатени дънки от Sinsay благодарение на групата тук. Дънките бяха в момчешката секция размер 98-140см. Моля, ако някоя от вас ги има или се сеща да помогне с линк. Опитвах се да видя в история на поръчките на профила, но сякаш всичко назад е изтрито и имам оставена само последната поръчка. Благодаря предварително.

# 158
  • София
Може ли да ми напишете номера, на който се свързвате с тях по вайбър? Бях чела назад, даже бях убедена, че съм го записала, но не мога да го открия. Благодаря предварително!

# 159
# 160
Не бих казала, че няма нищо криво в чантата...😆 Но иначе е много хубава (а и на тази цена и с портмоненце), ще се опитам да я дръпна тук-там, за да я поизправя...😅

Имах някакво предчувствие за чантата, че ще има нещо криво...Иначе е много удобен модел и дръжката не ми е къса.🙂

Последна редакция: вт, 26 юли 2022, 21:30 от dolce miele

# 161
Не бих казала, че няма нищо криво в чантата...😆 Но иначе е много хубава (а и на тази цена и с портмоненце), ще се опитам да я дръпна тук-там, за да я поизправя...😅

Имах някакво предчувствие за чантата, че ще има нещо криво...Иначе е много удобен модел и дръжката не ми е къса.🙂
Тази наистина е крива 😂

# 162
Нали!😅 Направо имах дежавю...както с лилавата маска за сън! Но ще си я оставя, много е удобна. Има къде да се "пипне", за да не се набива много на очи кривото...Така трябваше да е иначе:

Ето и другите неща от поръчката (изкупих им почти всичките масажори за лице и сега ще се кротна😁), всичко изглежда ок и без забележки, но не съм извадила от опаковките. Поне не се вижда нищо криво.😝

# 163
  • София
Аз бих си поръчала нова без да връщам тази и после да избера по-малко кривата. Simple Smile  Стига да има вариант за безплатна доставка, че иначе ще излезе златна. Simple Smile

# 164
Не ми се занимава. Не мога да върна с наложен платеж, а и при цена за чантичка с портмоне около 8,70 лв...плюс небезплатна доставка...🙂 А и връщането сигурно и то не е безплатно...🙂

Общи условия

Активация на акаунт