Магазин Sinsay - тема 5

• 47 671
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Пак ни натрапват европейски ценности, аман...

# 406
Момичета, при онлайн поръчките появява ли се понякога локация за безплатно взимане от The Mall София?
На два пъти за малко да поръчам и я няма тази опция, а би ми била удобна.
Прочетох иначе, че изключват магазини, когато са "претоварени" с пратки..
Чакам, рефрешвам Grinning

# 407
Момичета, при онлайн поръчките появява ли се понякога локация за безплатно взимане от The Mall София?

Не, само Ринг мол предлагат доставка.

# 408
О, ясно тогава, благодаря!

# 409
  • Gorni Bogrov

Не, само Ринг мол предлагат доставка.
Вече и на Джъмбо плаза предлагат доставка.Вчера пуснах поръчка до там.

# 410
  • София
Много интересно. До онзи ден даваше опция само Ринг Мол, сега дава само Джъмбо плаза.

# 411
И аз го забелязах това с мъжките дрехи и дамското описание, все ми става смешно Joy
Някой да има този блейзър? Гледам сега е на - 30%. Хубаво ли стои, хубаво ли е направен? Взех си прословутия панталон и се чудя дали да не си го направя комплект.

# 412
И аз го забелязах това с мъжките дрехи и дамското описание, все ми става смешно Joy
Някой да има този блейзър? Гледам сега е на - 30%. Хубаво ли стои, хубаво ли е направен? Взех си прословутия панталон и се чудя дали да не си го направя комплект.

Недей. Не е същата материя като панталона, ами материя тип покривка за маса. Аз го поръчах още когато си купих панталона и се разочаровах. Преди под продуктите пишеше Eco aware, сега вече са го махнали това описание и не можеш да се ориентираш.

# 413
Тук съм да се оплача 😀 Бях си взела един гащеризон от ленена смес ли там каквото се водеше. Мерих го беше ми доста дългичък. Изпрах го един път спрямо указанията - стана размер за 5 годишно.

# 414
Айде на безплатната доставка днес! Grinning Добре че не съм правила поръчка вчера.

# 415
Е, ако бяха запазили и отстъпката от 30%, сега щях да поръчам. Вчера се колебаех и за една чанта с 30% отстъпка...

# 416
Как, аз току-що ползвах кода и хвана -30% + бд от днес.

# 417
Наистина ли, мислех, че щом кодът е махнат - не работи ? Аз все пак поръчах от намалението (последен влак) - два чифта дънки за 21 лв (общо), но размерите също са малко спорни (каквото е останало) и може да се окаже, че няма да ми вършат работа :/

# 418
Кодът е 50%, не 30

Аз поръчах дънкови панталонки за 5лв

# 419
50% на намалените, а вчера имаше 30% за ненамалени нови неща. Аз имах предвид, че вчера гледах неща с 30%, които не са от разпродажбата. Тях исках да поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт