Магазин Sinsay - тема 5

• 46 872
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Здравейте някой дали знае има ли в някой магазин останали кутийки за съхранение от тези детските с пайетки 6бр ми трябват 😌 можр ли помощ
Може ли снимка? Следобед ще ходя до магазин и ще погледна.

# 616
  • Варна
Здравейте, за първи път ми се налага да връщам част от поръчка. На 6.09 пуснах заявка за връщане от адрес. Но все още куриер не се е появил, при вас колко време след пусната заявка идва куриер? Сега се чудя ако занеса пратката направо в офис на спиди дали ще ми я вземат. В профила ми не виждам номер на товарителница.  Как да постъпя?

# 617
Здравейте, заявих връщане на едни неща но изгубих етикетчето на едно от тях някъде и сега искам да откажа връщането. Възможно ли е през сайта или трябва да им пиша имейл?

# 618
Здравейте някой дали знае има ли в някой магазин останали кутийки за съхранение от тези детските с пайетки 6бр ми трябват 😌 можр ли помощ
Може ли снимка? Следобед ще ходя до магазин и ще погледна.

Ето такива са 😌 благодаря много

# 619
  • Някъде по Дунава
Здравейте, за първи път ми се налага да връщам част от поръчка. На 6.09 пуснах заявка за връщане от адрес. Но все още куриер не се е появил, при вас колко време след пусната заявка идва куриер? Сега се чудя ако занеса пратката направо в офис на спиди дали ще ми я вземат. В профила ми не виждам номер на товарителница.  Как да постъпя?
Ще ви вземат пратката и в офиса. Аз заявявам куриер, но веднага отивам в офиса и пращам от там. По - бързо става. Куриера чак след 3-4 дни ми звъни.

# 620
Здравейте. Поръчах си един панталон, който като го получих беше без етикет. Има само конеца, с който се закачат етикетите. Понеже искам да го върна ще направят ли проблем?

# 621
Да ви предупредя за тази елка - изглежда добре и работи нормално, но мирише на гадна пластмаса. Като че ли малко е намаляла миризмата през последните дни, но още се усеща, а когато я извадих от опаковката, беше ужасна!

# 622
Куфара Барби още е в процес на изчакване.....На 02.09 е поръчан,какво се мотат толкова.... Някой получи ли го вече?

# 623
Имам мейл в 5:20, че ми е пратена поръчката, тия хора явно не спят. 🤣

# 624
Куфара Барби още е в процес на изчакване.....На 02.09 е поръчан,какво се мотат толкова.... Някой получи ли го вече?
Аз имах две поръчки, които по 1 месец седяха в процес на изчакване, но дойдоха в крайна сметка.

# 625
Да похваля тези дънки, днес ги получих, стегнати са, от плътна материя и стоят много добре. Дано след няколко пранета не се отпуснат много, взимала съм подобни от ХМ и не ставаха за нищо след няколко перални.

# 626
Аз пуснах поръчка в събота, в сряда беше при мен. Винаги идват сравнително бързо

# 627
Днес получих. Много доволна от всичко. Комплекчето бяла памучна тениска + черен памучен бермуд е супер (12,90лв). Комбинирахме с обувките (17 лв и 13 лв). Боксерките са екстра, също, отговарят на желания размер.

# 628
Здравейте, поръчах си спално бельо 160/200 с калъвки за възглавници 70/80. Не съобразих  размера на калъвките, мислех, че ще са стандартни, но всъщност са огромни...след като ги видях проверих, че стандартния размер е 70/50. Комплекта е 100% памук, най-ниско качество според мен. Цветовете са хубави, като на снимката от сайта. За цената си е добре, не съм очаквала много.
Взех и една бебешка рокличка, симпатична е, малко има конци от тук, от там, особено зле е зашит етикета, но отново за цената си е ок.
Пише да не се суши в сушилня, което малко ме изненада, дано не забравя...
Харесах си кожено якенце, но май ще ходя първо да го видя в магазина, че не ми се рискува.

# 629
Не са им стандартни размерите на спалното бельо, поне за БГ не са. И аз се чудих какви са тия огромни калъфки, а пък пликовете 160/200 идват къси...

Общи условия

Активация на акаунт