Магазин Sinsay - тема 5

• 46 883
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
  • Русе
Пишете на град ПК и ще н
ви се визуализира. Така беше и при мен за гр. Русе.

# 601
И аз за Русе написах ПК и всичко си стана идеално..даже утре сутринта ще е при мен поръчката, която пуснах в събота

# 602
# 603
Сега ще видя новите джунджурии. Получих пратката - със смесени чувства съм - подложката за тенджери има някои остри ръбове, трябва да се внимава как се хваща.
Елката, която изглежда като джойстик е симпатична, работи нормално, но е малко лефтерна. Имам чувството, че може да не издържи дълго.
Купата с форма на листо на гинко е по-голяма, отколкото очаквах. Бях я предвидила за нещо, което няма да стане. И е от странен материал, подобен на пластмаса.
Гъбите, които ще правя на мартеници, ми харесват.

# 604
Някой ползвал ли е бюти блендъри от там и дали са добри?

# 605
Имам от миналата година - нормални са (сравнявам с такива на Есенс).

# 606
Не бях поръчвала скоро от сайта, гледам, че са махнали опцията за вземане от автомат на Спиди, написах адреса на офиса, пък да видим какво ще стане.

# 607
Аз този път ще пропусна - всички неща, които ми харесват от офертите, вече ги имам. Ако бяха намалили черната чантичка, сигурно щях да я поръчам, но този път има само раници.

# 608
Да ви покажа малко сравнени цени на дрехите , които получих и обявените намаления . Извинете за кофти качеството, но за фон е компютъра.

# 609
Тоест с намалението ги докарваме до етикетни.

# 610
Другите неща бяха с много хубаво намаление, повечето са с 50 и нагоре от етикетната цена
 Но тези ми направиха впечатление какво разминаване има.

# 611
Някой да е поръчвал тези детски дънки?
Интересува ме отговарят ли си на размерите, твърд ли е много платът и най - важното - имат ли ластици отстрани, както детските на H&M, за да се регулира при нужда талията.

# 612
  • Пловдив
В реала ми направи впечатление, че на повечето етикети имаше налепени допълнителни стикери с по-висока цена...
Дадоха ми талон за 15% за онлайн поръчка, важащ до 31.01.2023 г. за ненамалени.

# 613
Тия много започват да ме дразнят. От намалението си взех някакви неща, сега получавам мейл, че са отказани част от артикулите, щото нямало наличност. Влизам в сайта и има наличност колкото щеш, но разбира се, вече на нормална цена.
Започнаха и те с циганските си номера.

След тази глупост им се обадих и им обясних, че въпросните артикули никога не са били изчерпани, дори в момента мога да си добавям много повече от 4-те бройки, които бях поръчала, но разбира се в момента нещата не са намалени. Опитаха се да шикалкавят, но в крайна сметка успях да се спазаря да ми изпратят личен код с намаление на мейла. Изпратиха ми само 20%, а не 30%, системата не им позволявала повече.

# 614
Здравейте някой дали знае има ли в някой магазин останали кутийки за съхранение от тези детските с пайетки 6бр ми трябват 😌 можр ли помощ

Общи условия

Активация на акаунт