Магазин Sinsay - тема 5

• 46 872
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Така е, гигантски са калъфките; добре, че имам едни възглавници от Метро, които са подобен размер.

# 631
Не е драма с калъфките, подгъва се излишъка и готово.
За пране и сушене на повечето им неща пише да не се, но едва ли някой го спазва.
А "кожено" яке само ако е от полиуретан.

# 632

И аз да се похваля с тази поръчка 😃 всичко е топ , повече от доволна 😃 не съм очаквала

# 633
Някой ако е поръчвал от тези кецове, може ли да ми каже дали си отговарят номерата ? Искам да ги взема за градината, до скоро нямаше номера, вчера гледам са заредили. 

# 634
Отговарят си. Бях взела подобни, но ми се сториха прекалено твърди като подметка.

# 635
Аз получих пратката си вчера, тези цветните къси панталони от намалението са много хубави, взех си сини и розови. Клина basic леко прозира и май ще си го нося само вкъщи. На малките също взех разни неща и ми харесват. И при мен всички неща бяха или без етикет или с налепени лепенки отгоре, като под лепенката цените са по-ниски с лев-до три спрямо основната им цена.

# 636
  • София
Аз получих пратката си вчера, тези цветните къси панталони от намалението са много хубави, взех си сини и розови. Клина basic леко прозира и май ще си го нося само вкъщи. На малките също взех разни неща и ми харесват. И при мен всички неща бяха или без етикет или с налепени лепенки отгоре, като под лепенката цените са по-ниски с лев-до три спрямо основната им цена.
Кои са тези къси панталони?

# 637
И аз вчера пуснах една малка поръчка в последния момент.
Пред от намаление заредих момчетата с къси панталони за 2 години напред Wink

# 638
Как са мъжките дънки Regular Straight от 20 лв?
Синковеца заръчал два цвята на своя глава, чудя му се на ентусиазма, защото носи само  Guess и Abercrombie, но имал от учебниците код за отстъпка/ тя не хванала,де/.

# 639
Ще връщам половината от една пратка.
За подарък беше.
За зла беда точно това дойде без етикети и в неугледен вид.
Дали ще ми ги приемат?
И друго - мога ли да заявя куриер, но да не се занимавам да го чакам, а директно да отнеса опакованите артикули в близкия офис на Спиди. 🙄
Освен разпечатките, които изглеждат като касови бележки, за евентуално връщане, какво още да направя, за да мине всичко без проблеми?
Да ми мине малко яда и ще споделя от какво съм доволна. 😁

# 640
Не успявам да подам заявка за връщане през телефона в Кроп. Не може да се скролва по формулярите за връщане... Някой друг да наблюдава този проблем?

Нещо взеха да им се прецакват сайтовете. Първо Синсея с въвеждането на адреси, а сега и Кроп с връщането.

# 641
Аз заявявам куриер, но нося директно в офис, прибавям към върнатото имена на латиница и номер на поръчка, заявявам връщане на артикулите в сайта и това е.

# 642
Аз заявявам куриер, но нося директно в офис, прибавям към върнатото имена на латиница и номер на поръчка, заявявам връщане на артикулите в сайта и това е.
Благодаря Ви! Ако не приемат артикулите без етикети (те така, си пристигнаха, не съм махала аз),какво се случва? Нито пари нито артикули?
Някъде отбелязва ли се, че са без етикети? Аз писах само, че са големи.

# 643
За етикетите нямам идея.
Самата аз отрязах вътрешен етикет на рокля на Reserved с идеята да я нося, впоследствие я върнах без проблем, пазех хартиения обаче.
Не мисля, че ще имат проблем, те се връзват , ще им закачат нов.

# 644
Благодаря Ви! Ако не приемат артикулите без етикети (те така, си пристигнаха, не съм махала аз),какво се случва? Нито пари нито артикули?
Някъде отбелязва ли се, че са без етикети? Аз писах само, че са големи.

Приемат връщането. Същото ми се случи на мен миналата седмица с едно бебешко комплектче. Одобриха ми го и тази седмица си чакам сумата. На причина аз писах дефект, или нещо подобно, което го има в падащото меню. Върнах още 3 неща, освен него, но се съмнявам това да има значение.

Общи условия

Активация на акаунт