Магазин Sinsay - тема 5

• 46 912
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Гадно! И като знам колко са "бързи", няма смисъл да им се пише.

# 556
В поправката на данните за адреса цъкнах на Владая и да се оправят. Прие поръчката.

# 557
Аз трябва да цъкна на някое плевенско село, защото Плевен не ми излиза като опция, обаче нямам познати в тези села.

# 558
И все пак им звъннах по телефона да ги алармирам за проблема и моята шмекерия. Едно отегчено момче каза, че знае и като получа товарителница от Владая, примерно, да им се обадя да я пренасочат. Поне се надявам в Спиди да видят адреса и да си коригират, щото нямам намерение да си правя гимнастики със звънения да им оправям бакиите. Та, така.

# 559
Да се оплача как ме ядосаха. Вчера писах, че съм пуснала поръчка, но се оказа, че има проблем с плащането и не мога да платя с картата. Опитах много пъти и не се получи. Писах им, но все едно пиша с някакви ботове. Първо ми отговориха, че би трябвало да мога да сменя начина на плащане, е да, но ми дава, само с карта, че мога да платя. После ми писаха, че имам 24 часа да заплатя и после се анулира поръчката, ако не съм. Пиша им пак, че аз искам да платя, но не ми позволява и питам защо не мога да сменя начина на плащане като уж трябва да може. И накрая някаква ми написа, че автоматично ще ми анулират поръчката, щом не съм платила, да съм пуснала нова. Е да, но днес това намаление вече го няма и трябва да ги пусна на редовните цени. Не, че беше голямото намаление, но все пак не е редно да не се опитат поне да видят къдв е проблемът. Написах им пак някои неща, но много професиоално НЕ ми отговориха. Изобщо повече няма да се занимавам с тях.

# 560
Update и от мен. Въпросната поръчка с проблем е била приета посред нощ и сутринта осъмнах с 2 еднакви ( снощи по никое време все пак успях да си пусна нормално втора с желаните артикули).

В 9:05 им звъннах, супер адекватен човек по телефона каза, че имали над 2000 поръчки като моята, защото се ъпдейтнал сайта и имало масов проблем от вчера вечерта. Каза, че се надява до седмица да се оправи. Ще видим. Анулира ми едната и така.

# 561
Момичета, знам, че беше хвален детския куфар с Барби - намален е с 30 процента и цената е окей - 38лв. Ако някой го иска, да поръча Simple Smile Не успявам да споделя линк, съжалявам...

# 562
Аз трябва да цъкна на някое плевенско село, защото Плевен не ми излиза като опция, обаче нямам познати в тези села.
Пробвай да напишеш точния пощенски код на Плевен, вместо името. При мен така стана.

# 563
  • София
Взех чаршаф с ластик, пише "Един размер - 180х 200 см). Матракът ми е 164 х200 см. Ами... едва стана. И материята, уж памук, ама една никаква, едра груба плетка. Оставих го, защото тези чаршафи ги ползвам като калъф, но повече няма да взема.

# 564
Успях с пощенски код, благодаря за идеята Simple Smile
Обаче само за куриер, до офис не ми разреши. Сега пак ще ми даде някой безумен час, като 8,20 сутринта или точно през обедната почивка...

# 565
Детските дънки как са като материя?
Да не са някакви твърди и дървени?
Отговарят ли си ба размерите? Трябва ми реален размер на талия и крачол за 146 размер.

# 566
Отговарят ли си ба размерите? Трябва ми реален размер на талия и крачол за 146 размер.
Тези,който аз взех,са дървени.Все едно ще и жули кожата.И това стана след изпиране.Няма да взимам повече дънки от тях.

# 567
И аз до сега се борих с пускането на поръчка...  Успях само с куриер до адрес, както са писали по-горе, пък като получа смс, ще си я пренасоча до офиса. Аз от чаршафите с ластик съм доволна, до момента нямам проблем, взимала съм и за на децата леглата и за спалнята.
 Поръчах  на минало намаление един комплект в размер 160/200, цената ме изкуши, еми днес пътува наобратно. Хем рехава материя, хем размерите безумни. В една калъфка можех да сложа 2 възглавници, супер огромни. Отделно на малкия взех един комплект, дойде без етикети и надписа на блузата с петна, пуснах го да се връща, надявам се да няма проблем.

# 568
  • София
Аз съм взимала ватирани и си бяха много мекички. За вашият размер нямам мерки обаче

# 569
Днес си взех поръчка.Като цяло съм доволна.
Дънките са ми удобни и по мярка, взех размер 38, даже леко са ми свободни.Реално не са така розови, като на рекламните снимки, и не са и толкова къси.На мен са ми до глезена и ги подгъвам, а не съм от най-ниските - 173см съм.Явно моделките са им по 180см

Жилетката взех заради страхотния цвят. Плътна материя, да не кажа дебела, не е някоя рехава жилетчица. Много ми харесва. Има я и в още цветове.

И този топ, който се оказа малка греда в тази поръчка.Много хубаво стегнато трико, но е къс.На снимките не може да се прецени, че е все запасан.Освен и аз да си го нося с дънки и панталони с висока талия, но ме дразни, че ми е точно до пъпа, дължината му е 45см.И май трябваше да поръчам Л, за да не ми е така стегнат.Ще го мисля още малко, но за цената му от  8.70 не ми се занимавa да ги връщам

Ето и реален цвят на дънките спрямо жилетката

Общи условия

Активация на акаунт