Термин март 2023 ❤️💙

• 38 303
  • 743
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте момичета знаете ли как се прави tsh  изследване на гладно жадно или нищо подобно 🤔🤔

Сутрин, на гладно. 😊

# 226
засега 2то мнение ми даде малка надежда, по малко е отколкото трябва, но се вижда нещо в сакчето. Някоя от вас да е не е отговаряла на седмицата, но всичко да е наред? Сакчето е с размер 7мм в 6+2

# 227
Значи днес прецаках изследването вече ядох 😛😛😛

# 228
засега 2то мнение ми даде малка надежда, по малко е отколкото трябва, но се вижда нещо в сакчето. Някоя от вас да е не е отговаряла на седмицата, но всичко да е наред? Сакчето е с размер 7мм в 6+2

Да ти кажа, има доста случаи, в които ембрионът се развива по-късно, най-често при късна овулация. Аз когато бях с кухото яйце изчетох МНООГО и имаше доста случаи, в които ембрион и пулс се появяват чак към 9 седмица, така, че винаги има надежда, щом се вижда нещо в сакчето. При мен нямаше нищо, само сак.

# 229
Karadzhova88 аз също съм 1 седмица назад. Трябваше да съм в 6+3, а като отидох бях в 5+3, лекарката каза, че всичко е наред, видя се хубаво жълтъчно мехурче и сакче, което беше 1.53см и най-вероятно е заради късна овулация. Сега на 29 съм пак на преглед и се надявам всичко да е наред.

# 230
Какво мислите за вагиналния преглед в ранен стадии от бременноста според вас вреден ли е

# 231
Какво мислите за вагиналния преглед в ранен стадии от бременноста според вас вреден ли е

Според мен това е най-точния метод за проследяване в началото, тъй като при мен с коремен информацията беше грешна. И също си мисля, че след като 95% от проследяващите лекари преглеждат с вагинален в началото, няма проблем. Поне така аз мисля ..

# 232
Аз съм в 6 седмица и се видя само сакче 1 см, лекарката каза, че явно съм с късна овулация. Ще видим след две седмици Simple Smile

# 233
Аз лично не се бях замисляла досега. С предните ми бременности с вагинален са ме гледали.  Но сега лекарят ми гледа само с коремен и според мен това е супер. В много ранна седмица 5+2 бях и си видя всичко необходимо,но наистина ехографът му изглежда много модерен.
За вреден и аз не мисля,че е,но пък,ако може да се избегне е добре. С предната ми бременност получих зацапване и после се замислих дали няма общо с това,че бях преглеждана вагинално,но едва ли.

# 234
Здравейте и от мен! Аз съм с последен цикъл на 10юни. Вече бях на преглед миналата седмица, но се видя само околоплодния сак и се притеснявам,че още не се вижда ембрион. Вероятно е твърде рано, на 27 отново съм на преглед.

# 235
Навсякъде пише, че вагиналния ехограф по никакъв начин не е вреден. Ако беше вреден, нямаше да ни преглеждат така. Напротив, даже с него се вижда по-добре и до колкото знам на много места гледат до 3ия месец с него. Няма от какво да се притеснявате ❤

# 236
Приемате ли нови?
Малко раничко се настанявам тук. Според калкулатора днес влизам в 5 седмица, имам добро ЧХГ след трансфер на 1 ембрионче. Според 1 онлайн калкулатор терминът ми е 25 март 2023.

В понеделник съм на пръв преглед, дано всичко е наред. Виждала  съм Irnata, Караджова и други девойки в темата за бебеправещите. Дано се задържим всички тук и бременностите ни са  успешни и с прекрасен финал Heart

# 237
Добре дошла, надявам се и аз и ти и всички да останем тук до март 💝

# 238
Добре дошла и  до финалл!

# 239
So close,честито,лека бременност и всичко да е наред. Как да не приемаме нови. ☺️ 🍀

Общи условия

Активация на акаунт