Помощ! Жега! - или 234-та лятна немска тема.

• 25 774
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
И аз така си мисля, но те са доста оптимистични - удължават картите до края на юли на старите цени, от 1 август ще вдигат цените ... сега се чудя какво да направя.

# 376
Момичета, търся винарни с дегустации (Варна) .Ако знаете и споделите ще съм много благодарна. 😇Намврих само една(за чужденци подходяща) с термин за другата седмица и не ми върши работа.

# 377
  • Deutschland/HE
Борти, мога да ти препоръчам винарна Салла, но не е във Варна, а в с. Блъсково до гр. Провадия. Гледат и коне от породата Липицанер, има хубава зала за дегустации, предлагат и разни домашни вкусотии.
Аз харесвам вината и на Старо Оряхово, но не знам дали те имат дегустации.

# 378
Благодаря! Много полезно предложение, ще ги проверя и двете места.

# 379
  • в сърцето на един мъж...
Борти, едно време Димят имаха във Варна, сега като ги гугълнах, че не съм проверявала какво става с тях, излезе ми винарски сайт, на който има информация за малки винарни с дегустации. Пускам ти го, провери, може да намериш нещо подходящо. Тук има събрани доста винарни

# 380
Благодаря, Гея!

# 381
Ако откриеш нещо интересно, ще кажеш Simple Smile

# 382
В Димят отдавна няма нищо освен фалира хотел.
В Евксиноград има винарна и е интересна. Тура се прави заедно с двореца на Батенберг.
В Кантарджиево също има винарна с дегустация.

# 383
  • Берлин
Борти, по винарни ли ще го водиш твоя хубавец? 🎉
При нас разхлади и е страхотно. Не мога да пия, че се плодолекувам в момента, но на вас наздравеееее

# 384
И тук разхлади. Наздраве.

Коктейл, връщай се вече и наздраве и на теб!

# 385
Софт, като каза Борти Варна, чисто първосигнално се сетих за Димят. И реших да проверя. Не ми е трябвала дегустация, за да питам или проверявам

# 386
В Димят даже като имаше винарна на нищо не приличаше и нямаха хубаво вино.
Всъщност около Варна има доста винарни, но аз не съм фен на такива забавления. Аз дегустирам на маса с приятели. 😁 Ходила съм обаче на тур в Евксиноград в това число и дегустация с едни датчани и беше интересно. Единият беше голям разбирач и каза, че бялото вино е рядко хубаво, защото наистина хубаво бяло вино е рядкост.
Бившият ми датски шеф, с който сме си приятели, редовно ходи по винарни из цяла в България с датски туристи или със семейството си. Ще се видим през август и ще го питам за подробности. Последният път като дегустирахме разни неща на вилата му щеше да я запали. Малко е пироман и обича да пали огньове. Мъжът ми беше в паника с пожарогасител в ръце. Ех какви шефове имах, не като тези г@&€ве.  🙈🤣

Последна редакция: чт, 21 юли 2022, 22:03 от Анонимен

# 387
Трудно се намират хубави вина. За белите са прави, да, много е трудно. В интерес на истината много от качествените винарни вече ги няма, нароиха се разни други, човек може да се опиенчи докато открие качествена такава.

# 388
Борти, по винарни ли ще го водиш твоя хубавец? 🎉

Налазиха ни едни туристи и мм като чу за винарна и дегустация като малките деца "А и аз искам,защо не ме водиш"🤣🤣Та сега имам група груби туристи и да организирам всичко.

Какво  ".   плодолекувам   правиш?🧐🤔

# 389
Наздраве и от мен и тук е чак приятно хладно. Закрих сезона с проектите поне в следващия месец и половина.
Ако Луфтханза летят за Варна в събота и ако не съм лепнала нещо, излизам в отпуска.

Общи условия

Активация на акаунт