Помощ! Жега! - или 234-та лятна немска тема.

• 25 765
  • 751
  •   1
Отговори
# 435
Можело само с един ръчен багаж. А че си платил на авиокомпания приорити и че имаш право на троли и ръчна чанта и че авиокомпанията не те е уведомиа за промени, няма значение. На летището служителите искат да си с една чанта само, защото така е по-лесно за тях.
Много пъти съм го гледала този цирк. Да не кажа всеки път. Идват, питат дали има нещо чупливо в багажа, дали не искаш безплатно да го дадеш в багажното отделение и когато никой не иска почват да заплашват и задължават. Просто твърде много хора купуват приорити и си слагат и двата багажа горе вместо под седалките и накрая няма място за всички приорити платени багажи.

Последна редакция: нд, 24 юли 2022, 18:28 от мама-ени

# 436
Полезно и много ужасяващо ми беше да прочета всички актуални подробности за полетите.
Дано успеят децата ми да литнат и дойдат при нас, а после и да се приберем без много ядове!

# 437
Само че сега ти казват по уредбата през 10 минути, че трябва да си само с един багаж. И няма никаква връзка с това къде ще го оставиш в самолета, а с това че трябва да проверяват повече багаж, докато се чака с часове за проверка и заради това отменят полети. Така че Мама-Ени, този филм няма нищо общо с другия.

# 438
  • Берлин
На нашето летище си има изискване за само 1 ръчен от ковид историите насам. Чух съобщението пак преди 2 седмици и реших, че не е сменено 😂 а и за какво да го сменят... кризата по летищата се точи от много време, просто сега е много видима.

# 439
С Луфтханза летим винаги с два ръчни, като ако сме за повече време имаме и един общ голям чекиран за всички ни, иначе не. Пускаме всичките куфари на дроп автоматите и за самолета оставаме с по една малка раничка или лаптоп чанта. За предстоящия ни полет към Бг пак така смятам да направим, само да не вземат да ни отменят полета. Мисля 4 часа преди полета ще ни стигнат да сме там. От Фра летим.

# 440
  • Берлин
Резултат от моите кучкарски битки...не знам как да разбирам написанато

# 441
Обвиняват те в некучелюбие според мен. Може би  заради написаното за Tierschutz.
В крайна сметка ефект има ли? Спряха ли да правят мизерии в асансьора?

# 442
  • Germany
Некучелюбие 🤣 Папурче, а вие как разбрахте, че е кучешко пиш? Да не е човешко…

# 443
  • Берлин
Софт, аз разбирам написаното, но не го проумявам.
ПеаПинк, засичаме кучкарите с гнусните им животни...и пред асансьора в акция Sad
Асансьорите и двата буквално плуват в пикня. На 9 ет.сме и не винаги имам сила да катеря стълбите. Аз на такъв идиотизъм не знам как да реагирам. Да снимам и налепя снимки с пикоч? Да им отровя пикливите кучета? Помощ няма от никъде- мълчат за всичко тъпите комшии, Воновия не прави нищо... Уморих се от простотии в тоя блок- обаждания, мейли, бележки... А апартаментът ни е супер, гледка, местоположение..., не искам да се местя. Сори, че мрънкам по нощите, но много ми писна.

# 444
  • Germany
А има ли промяна след бележката? Тия па, чак отговори по листа писали…

# 445
  • в сърцето на един мъж...
Аз бих снимала написаното, бих снимала и опиканото и бих питала в полицията, мога ли да ги мелдвам. Глобите за тия неща са огромни. В крайна сметка дори и да обичаш кучета, не си длъжна да газиш в пикня и лайна.

# 446
  • Берлин
Гея, така ще постъпя. С писаници промяна няма. Благодаря за идеята.

# 447
  • в сърцето на един мъж...
Ами според мен ти напълно човешки си постъпила, предупредила си, казала си. В крайна сметка си има ред в самата сграда. Не вярвам и на хаусмайстера да му е приятно да чисти. Кофти, че никой не взема мерки, но си има законов ред. Знам, че глобите за несъбрани лайна са около 1000 евра.

# 448
Aз ще върна на летището. С два ръчни летя с Луфтханза и австрийците. Обикновено тролейче и дамска чанта в която имам лаптоп, течностите, всякакви устройства и чифт обувки. По едно време имаше това за един багаж, отдавна не се е случвало. Ръчен багаж са ми теглили само на летището в Атина почти всеки път, на друго място не.

# 449
  • Germany
Никога не съм виждала изискване за един багаж. Даже се учудих, че имало подобно по време на Ковид. Винаги съм летяла с дамска чанта и малък куфар (такъв, който влиза в размерите за кабинен багаж). Никога не са ми го мерили или искали да ми го вземат в багажно.

Общи условия

Активация на акаунт