Помощ! Жега! - или 234-та лятна немска тема.

• 25 720
  • 751
  •   1
Отговори
# 600
  • Берлин
Аз направих последните очила за работа във Фиелман. Работодателят пое 160€, не съм се вълнувала по какъв параграф и защо толкова. Рецептата от офталмолога пратих на бетрийбсарцтина, не съм я срещала лично.
Хора, едва издържам и броя, та броя. 2 седмици останаха до отпуска...

# 601
Хора, едва издържам и броя, та броя. 2 седмици останаха до отпуска...

Разбирам те много добре. Аз броях не дните, а часовете до свободата. Последните 20 минути ми се видяха като ден. Ще минат, само стискай зъби още малко.  ❤️

# 602
  • в сърцето на един мъж...
И аз съм така... А докато се откача от тая фирма не знам колко време ще мине Sad

# 603
аз не броя дни преди ваканция, защото си правя интересно и на място.
Но на мен колко бързо ми се изброяват дните започне ли ваканция ... не е истина. Я кой август стана докато мигна Sad

# 604
На мен годините ми минават като един миг, за мен е плашещо.

# 605
Е, чак в тази сфера на мисли не съм. Само на ниво ваканция съм в момента.

# 606
Нищо не броя. Само някои дейности като изваждане на снимки, купуване на подаръци ги оставам за накрая и последната седмица все съм под стрес да ги изпълня. Да не говорим, че сме останали тази седмица 4 колеги от 10 на работа - 4 са с корона от понеделник, 2 отпуска, та и хоумофис не мога да взема.

# 607
  • Берлин
Аз минах ХО от днес. Налага се да довърша един проект преди почивката, а в офиса няма как да успея. Имам много допълнителни часове, не се плащат допълнително, а се вземат като компенсация. Ще ги пусна другата седмица за предваканционен шопинг. 😂

# 608
Аз ще съм цяло лято в ХО.  Хубавото е, че конферентните ми са основно късно вечер и ме ми пречат на ваканцията и пътуванията, а рутинната работа ми отнема няколко часа на ден и съм гъвкава.
Родопите са магия. Това е мястото, което ме зарежда. И е хладно!

# 609
Да. 'the love is...' , короната е ...
Дени кофти преди ваканция. Успех в излитането , според това, което чета се нормализираха нещата с полетите. Но не съм го изпробвала лично. Маски си носете ако имате в запас за да не купувате. В София искат, както прочетох,  от 4.8 почти на всякъде в затворени помещения и транспорт. Май и в Бургас и Видин мернах .

# 610
  • München, Deutschland
Днес и утре в Мюнхен се очакват 34 и 38, а дано. Аз лично никакво хладно не искам. Wink

# 611
И при нас 34 градуса днес и утре. Ще има още жеги след това. Поне лято има тази година, защото миналата пропусна.

Аз много харесвам Родопите, но издържам 3-4 дни.

Купих си бански и това ми е подготовката за почивката. Още не съм решила дали да вземам чекиран багаж заради ситуацията на летището, така че подаръци няма да купувам.

# 612
За маските в София още миналата седмица разбрах, а вчера мъжът ми ме информира за останалата страна от 4.8. Но ние така и така бяхме решили да си вземем с нас.
Тъй като основната ни работа е директен контакт с потребителите на място, при останали 4 от 10 души персонал хоумофис е невъзможен.

# 613
  • Deutschland/HE
Във Варна от 01.08 е с маски в градски транспорт и магазини. Относително е колко го спазват.

# 614
Днес и утре в Мюнхен се очакват 34 и 38, а дано. Аз лично никакво хладно не искам. Wink

По тоя повод ще уважим  днес Терме Ердинг с децата и внука.
Жеги не понасям, ама няма какво да направя в случая. Лошото е, че и в България ни чакат още по- високи градуси.
След някой месец ще мрънкам, че е студ. Угодия нЕма  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт