Фенове на тениса - тема 8

• 32 551
  • 745
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Стискам палци и както рядко, за днес съм оптимист за мача на Григор срещу малкия звяр.

Разбира се, не споделям чак оптимизма на гласувалите в анкетата, че Григор ще спечели тура Simple Smile Чак пък, чак пък.....

# 646
Аз пък мисля че Зверев ще бие наш Гришо 3 на 1 сета. Просто играчите с които игра нашия не бяха кой знае какви.

# 647
За мен е 50:50- Зверев далеч не е във форма и е психически лабилен. Ако на Григор му е ден има добри шансове.

# 648
Аз пък мисля че Зверев ще бие наш Гришо 3 на 1 сета. Просто играчите с които игра нашия не бяха кой знае какви.

Аз очаквам 3-0 за Зверев. Разликата в класите между Алтмайер и Зверев е от земята до небето. Немецът може да не е в топ форма, но миналата година игра полуфинал срещу Надал на РГ, което е най-слабият ГШ турнир за Григор.

Не искам да “развалям партито”, но така виждам нещата.

# 649
Аз съм реалистка и не мисля че наш Гришо има шанс. Повечето си мислят че Гришо ще бие Зверев е ,но немеца много мотивиран и съм сигурна ще е бие.

# 650
  • София
Радвам се на добрата форма на Гришо и устремът, който го е обзел. Пожелавам му успех довечера, пък дали ще победи зависи от двамата на корта Simple Smile

# 651
Мисля, че Григор има шанс срещу Зверев. Дано успее!

# 652
  • София
Има, но очаквам зрелищна загуба.
Руне с трудна победа.

# 653
Прогнозната ми се сбъдна но на 0. Просто Зверев беше по-добрия на терена, а това че Григор не се възползва от толкова слаба долна половина си е негова грешка. Нищо не тръгна добре. Нямаше нито хъс , дори не се ядоса и да се мотивира сам себе си.

За мен тук на от тази страна Зверев или Рууд ще е на финал.

# 654
Нищо изненадващо. Нашето си е наше, но Зверев просто е много по-добър от Григор в момента. 50+ непредизвикани грешки, сума двойни, безидейна игра, рандъм шотове…въобще тотален хаос беше. Очаквах го, затова предположих 3-0. Не се радвам, че познах.

Рууд и Зверев искам да продължат. Руне плавно започва да се състезава с Циципас в класацията ми за най-антипатичен играч. Нула спортсменство има в него, пък нека е добър. Френската публика не го харесва, та разчитам и на нея да го изнерви.

И все пак - Карлос или Новак с титла се надявам. Simple Smile

# 655
  • София

Чак пък.
Защо такава жлъч ?

Григор изигра един от най-лошите мачове, които съм гледала.
Пълен гипс, ужасно много грешки, нерви и грешна тактика.

И все пак - Карлос или Новак с титла се надявам. Simple Smile

Аз пък се надявам да не е нито един от двамата неприятника.
Искам изненадващ нов шампион.

# 656
  • София
Честно казано, бях оптимист, защото Зверев не е в най-добрата си форма. А пък нашия - нали лети на крилете на любовта, знам ли...

Но, във всеки турнир Григор има по един такъв мач, буквално. Дани Валверду малко позакърпи нещата,  но си личи, че нашият е оптимист, дето се вика - като не става с тениса, ще става на други места (любовта). Там поне не мож се оплаче, че не му върви.

Рядко можеш да видиш толкова непостоянен играч. Талантът го има, психиката - не.

# 657
Чак пък.
Защо такава жлъч ?

Няма жлъч, а обективна преценка, защото следя тенис редовно и знам какво се случва в Тура. Както написах - не се радвам, че Григор не спечели.

Не планирам повече да се обяснявам - кой разбрал разбрал. Аз от обсесии не страдам.

# 658
  • София
Относно последното изречение, не съм съвсем убедена. Wink

# 659
  • София
Много слаб мач на Григор. Нямаше ясен геймплан в главата си. Не показа и характер и воля. Много лесно се пречупи. А имаше толкова много шансове във втория и третия сет.

Рууд показа много солидна игра срещу опасния Джари, а Руне и Серундоло очаквано направиха шоу мач с много красиви разигравания и фамозни синъл удари, но имаше и много брак и нерви. Както и неспортсменска проява от страна на Холгер, която М-р баритон, Кадер Нуни не видя!

Общи условия

Активация на акаунт