Фенове на тениса - тема 8

• 32 552
  • 745
  •   1
Отговори
# 630
Рафа се е подложил на операция и утре на връх рождения му ден ще има информация. Дано всичко бъде наред и Рафа се върне на 100 процента здрав и готов за последен щурм.

# 631
  • София
Нещо, което не е направил 2009 след Мелбърн. Спокойно е можел още тогава да пропусне сезона на червено, за да излекува колената. Неслучайно му предричаха, че трябва да се пенсионира заради тези проблеми. Добре, че Рафа е огромен инат и ни подари 2010 с цели 3 Мейджъра.
Бързо възстановяване, шампионе! Това можем да му пожелаем по случай рождения му ден. От днес на 37 лета Simple Smile
Джуниър със сигурност му дава усмивки и сили постоянно.

# 632
Къде от чужбина могат да се гледат мачовете онлайн?
На английски или на български?

# 633
По евроспорт ги дават, би трябвало да може да се гледат.

# 634

На мен не ми тръгват. Със ВПН, без ВПН- не ще.
Само руският ми е достъпен, което за мен е ОК, но на другите вкъщи не им е от първите езици.

# 635

На мен не ми тръгват. Със ВПН, без ВПН- не ще.
Само руският ми е достъпен, което за мен и ММ е ОК, но на децата не им е от първите езици.

# 636
  • София
Браво на Григор. Изобщо не очаквах такава категорична победа. Много се радвам. Не съм сигурна, че ако беше играл със Синер щеше да е такъв резултатът. Интересно нещо е тенисът. Колко точки ще вземе на този етап?

# 637
И аз го гледах. В началото беше малко колеблив, но с развитие на срещата му дойде увереността.

# 638
Браво на Григор.Интересно нещо е тенисът. Колко точки ще вземе на този етап?
Засега има 90точки следващата цел е 1545 точки. Максимум може да вземе 3185

# 639
  • София
Благодаря. Очертава му се двубой със Зверев.
На вас харесва ли ви статуята на Рафа на РГ?

# 640
Да. Но аз харесвам модернистични статуи. Определено не е просто един бронзов бюст или класическо творение на Брунелески, каквото повечето хора разбират под/очакват от “статуя”.

Много се радвам, че Зверев е успял да загърби призраците от миналия РГ и играе толкова добре. Не му бях фен преди години, но постепенно започна да ми харесва. Дали пък няма да му излезе късметът този път и, като своеобразна компенсация за миналото, няма да стигне финал? 🙂

# 641
Зверев няма шанс за финал. В тази форма не мисля че ще може да бие Руне или Рууд. Всякаш миналата година му беше най-силната, но дори да не беше контузията срещу Рафа не мисля че можеше да победи него.

# 642
  • София
Миналата година беше в най-силната си форма на РГ. Първият сет имаше доста шансове да спечели тайбрека, но Рафа го излъга. А във втория сет имаше към 10 пробива. Никой не можеше да си вземе подаването. Надал беше хипер изморен от мач с Ноле.
Григор има своите шансове да стигне 1/4 финалите.

# 643
Добър ден за Карлито и Ноле. Чак с еднакъв резултат за почти еднакво време го затвориха - 6-3, 6-2, 6-2 за 2 часа. В следващия кръг двамата ще играят съответно с Циципас и Хачанов. Надявам се да няма изненади и да видим един титаничен сблъсък на полуфиналите. Simple Smile

# 644
  • София
Като изключим отпадането на Рублата и Медведя, останалите са в график.
Да видим днес Григор дали ще успее да запази възходящата форма срещу Зверев.

Общи условия

Активация на акаунт