Фенове на тениса - тема 8

• 32 553
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
  • Варна и...духом на Босфора
Дяволче,аз не пиша, защото не гледам като не играе Рафа.

# 616
Гаел Монфис се е отказал окончателно от турнира в Париж заради контузия в китката.

# 617
  • София
Убедителна победа на Новак.

# 618
Убедителна победа на Новак.

Първият сет хич не беше убедителен.
Да, крайният резултат е важен, обаче…ако с Фучович успя на магия да изкара няколко гейма от 0-40, то с Циципас, Алкарас, а дори Руне и Синер, това няма шанс да мине. Силно се надявам с напредването на турнира да стабилизира играта - днес беше на 80% себе си.

# 619
  • София
Да, трябва да се подготви за новите играчи - особено Руне и Алкарас. За тях мисля, че няма изработена игра, с която да ги надвие.

# 620
Синер е отпаднал.

# 621
  • София
Да, в 5 часов мач, 5 сетов, Алтмайер показа изключително ниво. Особено, когато Синер имаше поредната гейм пойнт и можеше да се наложи тай брек. Имаше много силни решения, които приложи немецът и победи.

# 622
Руне и Рууд са големите фаворити за мен за достигане на финала. Аз съм реалист и не мисля че наш Гришо може да стигне до финал. Очаквам подценяване на мача с германеца. Не знам когато играе с по-големи имена Григор играе в пъти по-добре видя се на АО срещу Новак но чудото не стана.

# 623
  • София
Ехх, много ме е яд за Яник. Гледах целия мач. Страшен мач се получи между другото. Много качествен двубой с уникални точки.
Синер имаше 2 мачбола в 4-ия сет и то на свой сервис. На 2-ия мачбол по всичко изглеждаше, че всичко ще приключи когато една отчаяна форхенд бомба на немеца се отби във филето на мрежата и така Синер бе матиран.
Останалото е история... Изключително тежка загуба за Синер, защото имаше редкия шанс с този жребий за атака на финала.

Френската гаменска публика си показа рогата за пореден път. Този път Тейлър Фриц беше атакуван. Нон-стоп дюдюкане срещу него него в 3-ия и 4-ия сет. Овации, когато не вкара първи сервис или сгреши топка. Все едно липсва международния тенис етикет (особено пък за ГШ турнир) и сме на някакъв див мач за купа Дейвис в Аржентина и съперник е Бразилия. След мача някои простаци дори не позволиха на Марион Бартоли да вземе интервю от Фриц. Не спряха да го осквиркват.
Е, поне повече подобни циркове няма да гледаме, защото след само 2 кръга, не остана представител на домакините в схемата. И при мъжете и при жените. Уникален срам за такава тенис нация като Франция и антирекорд!
Ами нека да им е. То някой горе гледа...

Григор учудващо за мен приключи неудобния и опасен финландец в три сета, макар че имаше някои колебания, особено когато трябваше да сервира за сет. Срещу Алтмайер ще е много тежко обаче ако последния повтори играта си от мача с Яник. Не знам обаче как ще е е физически след 5.20 ч. маратон.

# 624
  • София
Как да пишем Simple Smile Тренирам вече за Ролан Гарос без Краля! Въпросът е колко сета ще загуби до титлата Ноле.
Иначе се вижда, че некст джен тотално заминава в небитието, след като Мечо отпада в първи кръг. Тийм вече отдавна е забравен и стигаме до съвсем новото поколение родено след 2000. Да видим Алкарас дали има топки за най-тежкия Мейджър.

Руне ми се вижда по-голямо перде от Каспър. А и наскоро май победи Джоката.

# 625
Руне изглежда да е неприятен съперник за Новак. Миналата година Руне взе мастърса в Париж на твърдо и сега би Новак в Рим на клей. Ако се стигне до финал на тези двамата ще бъде интересно, стига да се случи. Все пак ГШ е съвсем друго нещо, спрямо другите турнири и Новак има голямо предимство в това отношение.

# 626
  • София
Рублев е аут от РГ. Новак с бая зор удържа Фокина и не мога да си взема въздух с такъв мач.

# 627
Успях да гледам само втория сет Джокович-Фокина, епично беше. Няма да му е лесно вече и на Ноле. Младите настъпват.

# 628
Нямат психика младите когато играят срещу Новак. Както се вика от съблекалня мача е решен. Фокина имаше свойте шансове ,но уви не успя да ги реализира.

# 629
Очаквана победа за Карлос. Много е добър, няма какво да кажем и с такава лекота играе. Дано е здрав!

Общи условия

Активация на акаунт