Фенове на тениса - тема 8

• 32 960
  • 745
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Хоуп, всичко което пишеш го подкрепям и аз. Ти вярваше, че Новак ще се пребори! И така стана! Циципас ме изненада с думите, които произнесе на награждаването. Достойно беше.

# 451
  • София
Голям е Джоко, на корта и извън него! Имам чуството, че съдбата му върна под формата на контузия дребните тарикатлъци с преболедуването и срещите с децата от преди година, а след като разчистиха сметките - той си взе всичко, което му се полагаше - и първото място, и точките, и шлема. Отиват му 22-те крокодилчета Simple Smile
Очертава се интересен сезон, според мен - двамата гиганти, които не пускат нищо даром, цялото поколение м/у 22 и 30 години -  Медведев, Зверев, Циципас, Матео на трева, и младите нахъсани Алкарас, Руне, Синер, Феликс. И да не пропусна и Гришо, който също е в добра форма напоследък.

# 452
Браво на Ноле, показа на всички на какво е способен. Това, че не го пуснаха миналата година на два шлема много го е нахъсало. Тази година има шанс да направи голям шлем, в зависимост от контузията на Рафа.
Младите са далече от това ниво. В добър ден и с късмет могат да ги бият, но дотам.

Малка българска гордост- Григор спечели най-много точки срещу Джокович в целия турнир, а Горан каза че точно този мач е бил най-критичен за Ноле.
И аз смятам, че Гришата може да направи много добър сезон тази година.

# 453
Новак има шанс за голям шлем само ако американците си махнат забраните.

# 454
  • София
Толкова по-зле за САЩ ако продължават да си търсят "законни" начини да го отстраняват Джокович.
И въпреки, че се опитват да го смачкат Новак при всеки удобен момент, той успява да бъде N1.  За кой друг постоянно има подобни атаки- нямал контузия, за WC отишъл без разрешение, бил антиваксър, нарушавал правилата, бил агресивен и т.н. клевети. Жалко, че на такова явление като Новак Джокович му се пречи всячески да покаже докрай истински размах и да видим повече от таланта му. Да е жив и здрав. Истински пример за милиони хора за сила на дух, душа и тяло.

# 455
  • София
До лятото в Щатите би трябвало да са махали всички забрани. За Уелс и Маями мисля няма да може да пътува. За Уимбълдън още от сега е фаворит. Ако в Мелбърн ги маже, то какво да кажем за Лондон. 4 поредни титли нареди там.

# 456
  • София
Мисля си, че няма да ги махнат в САЩ забраните си, но ще видим.  Джокович показа, че и без САЩ е велик. Той наистина израстна много. Продължава да развива играта си. Подобри сервиса си, намира начин да преодолява нови непознати млади тенисисти в тура.

# 457
  • София
Отново голямата въпросителна дали Надал ще е здрав и във форма за Париж, за да видим качествен мач между тях двамата. Обаче има един проблем. Рафа с дългосрочна контузия и може да посрещне турнирите на клей извън топ 10.
Искам още един Гарос за моя човек и после заслужена пенсия. Станаха прекалено много травмите последните 2 години.

# 458
Колко точки ще намалеят с отказването на Алкапуко на Надал?? Ако е извън топ 10 може да означава да е в един поток с Новак?? Иначе има информация че може да играе на ИУ, но за какво му е , вместо да се концентрира за клей.

# 459
  • София
500 точки има да защитава от Акапулко. Миналата година точно от Уелс започнаха проблемите. Не трябваше да се насилва с толкова турнири на хард.

# 460
Надал трябваше да играе в Дубай на мястото на Акапулко. Гледам, че Медведев и Зверев също ще премерят сили там, и какво остана за Акапулко? Григор, Карлос и Стефанос. Ако е вярно, то турнирът в Мексико се очертава да е по-слабичък от обикновено, а атмосферата ми харесва повече, отколкото в Дубай.

# 461
И Новак ще е дубай, но Рафа заради травмата няма да е там.

# 462
Новак си ходи традиционно в Дубай, нищо ново под слънцето, но останалите предпочитат Акапулко. Макар че Зверев мога да го разбера в предвид какво се случи миналата година.

# 463
  • София
Продължили са до май задължителна ваксинация като условие за участие на турнирите в САЩ.

# 464
  • София
Браво на Гришо!

Общи условия

Активация на акаунт