🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 3)

• 39 211
  • 594
  •   1
Отговори
# 150
Може би,защото е въздържан и така на някои им изглежда надменен Васил Петров.На мен точно затова ми е приятен винаги,когато съм го гледала в интервюта.Отделно ми харесва като изпълнител,защото много обичам този стил.Вечерята на г-жа Статулова ми изглежда вкусна,без десерта.Не е моят.Интериорът би могъл да се поосвежи малко.Доста ми е соц.Столовете в дневната да се претапицират може би.Покривката приличаше на чаршаф,а и беше намачкана отстрани.Май домакинята не е имала достатъчно време да се приготви за това участие.Кухнята изглежда е доста стара.Показваха само около печката,или поне аз това видях.Изпуснах пазара и не знам ако са показвали повече от жилището.Вратата също е много стара.Гостите са възпитани,освен някои провокации на Танев.Все пак се въздържа като гледам.

# 151
На мен пък точно това ми харесва в жилището, че има индивидуалност. Някак прекалено свикнахме с един тип жилищен интериор, който ми е също толкова безличен като интериора на соц панелките, само че пообновен. Виждала съм и прекрасни жилища, обзаведени от интериорни дизайнери, в които всичко си е толкова на мястото, че изглеждат безжизнени. Дори и книгите в библиотеките са в тон. Стоят добре, но нямат живот в тях.

# 152
Жилището се видя като показаха фасадата на кооперацията , че е някъде в центъра. Предвид големината на хола, който ми се видя към 40 кв.м., жилището е доста голямо и със сигурност скъпо ако тръгне да го продава. Отвътре не ремонтирано 40 години. Тези ужасни и некадърно сложени бели плочки в кухнята вероятно са от построяването на блока, фугите им потресаващи. Холът един мрачен, тези стени не са видели освежаване от бай Тошовото време, някога сигурно са били бели, сега сиви. Разхвърляно, някак занемарено и прашасало всичко. Грозни врати, някакви грозни тежки мебели тулупи в стил соц. резиденция, ама от тези нехубавите. Да имаш апартамент за повече от половин милион и всичко в него с изключение на някои със сигурност ценни картини да е за боклука е жалко. Но явно на Мария Статулова не и пречи и се чувства добре в него.

Безличният младеж за първи път показа някаква мимика, видя се някаква форма на усмивка на маскоподобното му иначе лице. Неприятен типаж. Другите са симпатични, най-вече готвещата млада жена, забравих и името, и Васил Петров. В него има много класа, а тя (Рена? Забравих името) е лъчезарна и обаятелна. Иво Танев нещо ми "народнее" в лошия смисъл на думата, разбирай "простее".

# 153
Доколкото знам, Мария Статулова живее в жилището на свекър си Йордан Радичков, което мисля, че е в прочутата кооперация на улица Оборище, в която живее и Лили Иванова. На 90% съм сигурна, че е така.

# 154
Доколкото знам, Мария Статулова живее в жилището на свекър си Йордан Радичков, което мисля, че е в прочутата кооперация на улица Оборище, в която живее и Лили Иванова. На 90% съм сигурна, че е така.

Е, значи е за милион, а не за половин милион. Жалко, че е така занемарено.

# 155
Явно само аз съм от нехаресващите домакинята. Нито ястията ми харесаха, нито начина, по който ги презентира. Жилището е кошмарно занемарено и неподдържано. Тя също изглежда така. Знам, че е невъзпитано да се коментира така външния вид на хората, но тази жена може да изглежда и по-достойно, предвид претенцията й за произход чия снаха, съпруга и дъщеря е. И това мъжкаранско-купонджийско-"народно" поведение не й отива на нито едно от изброените. На мен ми беше скучна и неприятна тази вечеря.
Чакам вечерта на мърморкото Иво Танев...

# 156
  • София

Мария Статулова

Черешката на тортата (13.07.2022)

Сезон 17 Епизод 38

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 01:29 от Mari_Mar

# 157
Явно само аз харесвам жилището и. Прекрасно е. Прилича на музей от времето на соца. Различно. Не видях да е разхвърлено. Беше чисто и подредено. Но не очаквах печката и да е от новите... Очаквах да видя Раховец Joy

Относно менюто. Разочарована съм. Очаквах соц-меню в стил Балкантурист. Grinning

# 158
Вечерята беше приятна и  приготвена от сърце.  Карамелизираният лук и печените ябълки са интересна гарнитура, но аз лично не бих рискувала да ги поднеса на гости. Десертът поне беше по-различен от кисело мляко със сладко.  Манчо каза, че трябвало сама да си направи сладоледа и целувките, все едно не знае колко време отнемат. С предложението вместо синьо сирене да има козе направо ме довърши – ами жената тази комбинация си харесва и това беше нейната вечеря.

Гостите се чувстваха добре, поотпуснаха се. С изключение на младия господин, дето не го знаем кой е, но за сметка на това яко си е повервАл.

# 159
  • София
Този младеж, който не говори ми прилича на Румбурак. Наборите ще се сетят за Арабела 🤣.

# 160
Жилището е старо, да, но не се знае има ли възможност жената да го обновява. Важното е, че тя е мила и приятна. Младежът е много зле, а се има за голяма работа.

# 161
  • На брега на реката
Тя може би живее в "прочутата" кооперация в жилище от свекъра, но при представянето каза, че това е нейния дом. Каза, че когато картините на баща й се прибрали за нея било като " татко се при бра у дома"!
Аз поне  така го  азбрах.
Може да не е искала да показва жилището в което живее и затова да е била в бащиния си дом, който да пази в автентичния му вид!

Вечерята не беше зле  но някак  "джаста-праста" И повечето кучешко!

# 162
Откакто го видях на концерт в цял ръст, тоя ореол на аристократ, който Васил Петров имаше, ми се изпари завинаги.

# 163
Мария Статулова си я харесвам от филмите, които ме връщат в онова време, детството и младостта. Жилището ми беше малко като музей, но всичко около Статулова е история. Сготвеното ми хареса - сготви жената, хареса ми. Маалко десертът с тези сладоледи не беше ок, но си представям, че така би посрещнала гости и в нейните среди. Докоснахме се до една личност.

# 164
  • София
Винаги съм се чудела толкова ли е трудно да си изгладиш покривката? Thinking

Общи условия

Активация на акаунт