🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 3)

• 38 975
  • 594
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Само на мен ли ми направи впечатление опита за комплимент на руски: "Какая красная"?  Според мен искаше да каже "какая ты красивая", но излезе ..колко си червена.. А този човек се опитваше да се представи като говорещ руски, познаващ руската кухня ...пълна пародия.

# 496
Абе пълен позьор..

# 497
Само на мен ли ми направи впечатление опита за комплимент на руски: "Какая красная"?  Според мен искаше да каже "какая ты красивая", но излезе ..колко си червена.. А този човек се опитваше да се представи като говорещ руски, познаващ руската кухня ...пълна пародия.

И на мен ми направи впечатление, но реших да го подмина, защото щях да вляза в лекция за комунизма а това не е нужно. Учил съм руски в училище, но не научих почти нищо. Но го засякох това. " Очень красивая девушка" щеше да каже много повече от това което каза той.

# 498
Господинът, не знам кой е, с шалче с пеперуди 🤪

# 499
Днешната домакиня -
Най-омразният за мен тип за жена !

Последна редакция: пт, 19 авг 2022, 07:36 от FBID100001745220325

# 500
Депутатката ми е адски противна, прилича на долнопробна кръчмарка!Тоалетът и беше потресаващ тази вечер...!

# 501
Депутатката ми е адски противна, прилича на долнопробна кръчмарка!Тоалетът и беше потресаващ тази вечер...!

И отново пияна...Много и личи .

# 502
Аз пък си мисля ,че като си отиде в къщи повръща всичко.
А през другите дни си яде едва ,едва.
Лично познавах една мацка ,в прекрасна форма ,която се подържаше по този начин.

и на мен така ми се струва.
сега заглеждам седмицата, тъпичка се очертава. гъмов ми е ок на мен.
на гери много не ѝ се получиха нещата. когато се предлага такова меню се слага по малко, не такива големи порции. беше много далеч от италианска храна, направо направи миш-маш. и с какви дрехи, обувки и противни косморляци готви - не е истина. голяма мърлящина е тоа с косата. удуващо не ме издразни обаче.
дървото е мъка за слушане и гледане.

# 503
нов ли е този епизод днес?

# 504
 Стар е.

# 505
Коя беше тая мома?! Как съм я забравила, като не съм я запомнила... Thinking

# 506
  • Sofia
Не.
Повтарят го поне 2-3пъти 🤨

# 507
мАскарпоне ли се казва?

# 508
  • Wonderland
Въъъъййй, на таз' мацка, ако кухнята е "нейното царство" просто не знам Joy Сол = Захар + черупки от яйца и мАскарпоне Joy

# 509
Коя беше тая мома?! Как съм я забравила, като не съм я запомнила... Thinking

Вероника, 2017 мис бг

усетих, че не е. каза, че вече идва лятото

Общи условия

Активация на акаунт