🍒Черешката на тортата🍒 - Сезон 17 (Tема 3)

• 39 002
  • 594
  •   1
Отговори
# 480
Екс депутатката позна - салати от руския магазин. Смешко.

# 481
  • Sofia
Тази Ана Мария е била хубаво момиче,сега е ужассс 🤢

# 482
Много неприятни са ми всичките. Всеки по различен начин.

# 483
Скучна соц вечеря, купена от магазин...

# 484
  • През девет планини в десета...
Наско някой си да не е от другия бряг, днес много женствени маниери и чупки прави

# 485
Спокойно могат в този състав да отворят едно заведение за обслужване, но от онова. И трите са за ... Този образ вероятно плува на другия бряг. И той да обслужва, а Гъмов да ги разсмива. Тази вечер не е върха на смешките му.

# 486
  • Sofia
Нещо сготвено от него имаше ли?
Май всичко е от берьозка 🤨

# 487
Депутатката на края е пияна на мотика ..SmileSmile

# 488
Малее как 40 точки за изцяло купени ястия... Пък и бил имал отношение към храната... Joy

# 489
Депутатката на края е пияна на мотика ..SmileSmile

Да ви кажа в тая компания и аз бих се нафиркала. Този ми е космически неизвестен пи ар и много заухан/скучен/приспиващ.Вечерята- супер скучна от консерва с вкус и полъх на СССР. Бъррр. Помагача е поредният руснак, избял от Велика Русия, щото там животът е песен.

# 490
Отвратителна групичка - жените събрани по безакълие и гръдна обиколка, мъжете - гей мързеливец (какви неща пише за този из нета...) и пияндурник...

# 491
Майкооо, забравих да коментирам фототапетите! Не бях виждала фототапет да имитира библиотека!!!!! Топ вкус! Виж, гори, палми имаше през 90те, но хората си имаха истински книги.

# 492
Абе, то е ясно, че нарочно всички си дават максимума.

Скрит текст:
Не ми харесва тоя пиар ли е, какъв е.
Да шиеш дрехи не е лесна задача. На норматив когато е един процес, да, става.
Но да шиеш рокли изцяло сам е много трудна задача. Особено тафтата за сватбени рокли. Тоа воал приличаше повече на булченски и въобще не се връзваше с роклята. Поне за мен. Ходих веднъж на интервю в един шевен цех, там се шиеха цели изделия, затова ме изпитваха да шия яка със столче и джоб с филетка. Не се справих, защото честно казано никога не бях шил подобни неща. Помня как една гладачка ми се подигра, че часове наред не мога да ги ушия. Не е лесна работа грам.

Домакина ги охрани като прасета за Коледа, буквално. Грам не ми хареса. При това го видях да готви една руска салата, едни пелмени и едно месо и толкоз.

Скрит текст:
Абсолютна простотия. Певеца не ми хареса. Има да си работи върху гласа. И честно казано темата на вечерята грам не ми допадна. За пръв път ядох руска салата на 12 години. От тогава насам съм я ял някъде 4-5 пъти през живота си. А и ми прави впечатление, че купешката вече не става за нищо като я купя от магазина. Все кисела или развалена.

Като цяло, бахти и тъпата вечер.
Въобще, бахти и тъпата седмица ако тряя съм точен.

# 493
Много тъпа вечеря, домакинът дърво!

# 494
Да, също и бърка в тенджерата, не е без хич Grinning

"Моята приятелка Енджи Касабие ще се гордее"... че нарязах един картоф Joy

то и нейното ниво е такова, така че може и да се впечатли Wink
мега дърво е домакинът, да. простакесите не ги коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт