След 1 година вече не е бебе НОЕМВРИйското човече!

• 12 620
  • 271
  •   1
Отговори
# 105
еха, Клара, бравооо Simple Smile радвам се!

майче, има нещо такова и при нас - Деян винаги прави нещата за първ път скришно от мен. Или когато съм се забляла някъде. Но сега вече радвай се Simple Smile
А аз днес ходих да търся коледния базар - срам - една седмица по-рано  Mr. Green

симка, ние снахата и  пълничка ще я вземем  Peace

# 106
majceto незнам дали разбра и Ники вчера  лепна шарката. Прояви се рубиола - тя е опасната за бременни - изрично ни предупредиха в инфекциозна болница. На ники биха ваксината на 24.11  и точно след 14 дена се активира /вчера/ до колкото разбрах това ставало между 7 и 14 ден. Според педито заразна става, след появата на обрива, а според инфекционистката и преди това /склонна съм  да вярвам на специалистката, а не на педито/ Много трябва да се пазите с Клара. Инкубационния период бил до 20 дена.

# 107
  • София
Включвам се само да честитя на Клара и таткото:)))Лека и безпроблемна бременност желая:)  bouquet Heart Eyes
Ту,много  е сладка малката. Wink
И Кристи прави по две , три крачки сам,снощи направи 4,5...но до там...Не прохожда...
От мен приятен ден.
Ние излизаме. Sunglasses

# 108
Клара, честито с пожелания за лека и безпроблемна бременност  bouquet
Ние вече сме добре.Сега пием витамини и дано не ни повтори.
Лека вечер.

# 109
Клара, честито. Леко и безпроблемно бременеене.
Кити, иска да дърпа елхата.
Днес и купихме подаръците - прахосмукачка и замък - с разни фигурги да ги пъха, и с копчета на телефон с мелодии.
Кити вече строи със строителя - нарежда си кулички, и с кубчутата също.
Мъчи се да си обуе чорапите, чехлите може и сама. Носи си обувките и якето, когато иска да излиза, може да си затваря шишето с капачка и също бърше, но не само прах, но и трохи, които тя е направила. Laughing
Но не иска да говори - освен мама и тати, баба и дядо, за всичко останало пери ръце и вика ъъъ или ходи и си го взема.

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 21:28 от buba_katinka

# 110
канеста и сиса - ясно. рубеола съм карала, фолков - също - т.е. не сме зарадзни. наша приятелка доки каза, че ваксините са - цитирам от кю-то "atenjuirani, koeto ozna4ava, 4e ne mogat da pri4injat zaboljavane", т.е. не са опасни. успокоих се.

купихме мн. шантава количка за породени деца. всъщност е супер шантава. само дето ми я дадоха супер кирлива. сега трябва да я поизпера. при всички случаи съм изключително доволна от сделката.

Последна редакция: сб, 09 дек 2006, 20:26 от majceto

# 111
sissa, аз не съм разбрала за шарката  Embarassed Да минава бързо и леко!

Клара, ами не се ядосва, като не успее първия път ми подава кубчето аз да го сложа.

бубе, колко много неща умее вашата Кити  Shocked Браво, много е напред с материала!

А пък тоя дядо Мраз, дето е на аватара ми, Ади много обича да показва, че има шапка, а също много се кефи, че дядо Мраз ходи и показва обувките му  Laughing

# 112
  • Sofia
Здравейте мами,

Клара,честито и леко бременеене!!!
Йоско днес не щъка много опитвам се да чистя,разбира се трудно!!Но акто седи в кошарата,поне успявам да свърша туй онуй:-))

# 113
Клара честито! Да сте много щастливи  Wink Да знаеш за зъбките, горе изникнаха при нас много трудно и до последно не се виждаше нищо. Сега като се появиха и Саши е ОК.
Моя хубостник е на тема игра с текстили! Брей размъква всички партакеши, които докопа из къщи, разята ги и ги пъха насам - натам ...
Другото, което наблюдавам в него е,  че на бебешкото плуване миналата седмица умря от радост , като пуснаха в басеина едни топки и едни патици (гумени), а тази седмица се плаши много от тях  newsm78 да не е сънувал нещо? НЯкой от вас да е чел нещо за подобно поведение?

# 114
  • Измир
Клара честито! Страхотна новина! Лека и безпроблемна бременост.
Сисса, бързо оздравяване ви пожелавам, то шарката май ще е в лека фаза надявам се.
Ние още не сме украсявали, та незнам как ще е с елхата.
Севима също се опитва да се облича сама. Разбира всичко което и говорим, но не казва нито дума. Но ние и не очакваме да проговори до 2-годишна, нали сме 2-езично семейство, живеещо в трета държава, та дори слуша и четвърти език (английски) навън като говорим с румънците. Интересното обаче е, че разбира и мен и баща си.
И аз да се похваля - днес я сложих в банята на едно малко пластмасово столче и влязох в кабината да се къпя, като през цялото време и пеех нейната песничка за баня, а тя се смееше до припадък. Май си мисли, че майките не се къпят. Laughing

# 115
ДОБРО УТРО! Аз ли съм първа днес  bye
Днес ще украсяваме елхата  newsm44 . И таз година ме обхвана коледното настроение. Като гледам в къщи май само аз имам такова.  Това от мен за сега, отивам да правя   food002

# 116
здравейте и от мен
от 2дни нур иска само да я гушкам, и на вън така и в къщи, не знам какво и става, иначе си играе като слага предмети в кофичка или по голям съд, лошото е когато се опитва да сложи нещо голямо в по малко, тогава много се ядосва и почва да пищи и да ги бие
от няколко дни когато я къпя със шампоан я къпя права с подвижния душ, тя се държи за краката ми, много и харесва, но ако попадне вода по лицето и я е страх

# 117
  • София
Клара, честито!!! Лека бременност и от мен Hug

# 118
добър ден! щом мъглата се вдигна, добър ще е  Grinning
аз от вчера съм сама с кейти и ми е бръмнала главата. много е палава. а сега откакто проходи, нито ръце ми останаха, нито кръст, нито мога да седна спокойно за 2 минути. непрекъснато иска да щъка напред-назад. така и не се научихме, че на това дупе може и да се сяда понякога  Mr. Green
мики, може би мерките са изтрити. пиша ги наново, да ни допълниш. на 1 годинка- 9500 гр и 79см.
а при мен нещо коледното настроение го няма.  Confused ще ми се да направя един хубав шопинг и със сигурност ще дойде, но нямам никаква възможност. нито имам време, нито има кой да гледа кейти. а ако тръгнем с нея, не е така спокойно.

# 119
  • Карлово
Само да се разпиша и отивам пак да готвя. Понякога се хващам, че мразя уикендите. Готвене, чистене, не стига, че все след Мартина вървя, ами и на мъж да угаждам. И не ми стига никак времето.
Юка, попърних мерките.

Общи условия

Активация на акаунт