След 1 година вече не е бебе НОЕМВРИйското човече!

• 12 628
  • 271
  •   1
Отговори
# 120
Влизам за да видя как стоят нещата със снимките от snimka.bg, щото  bgphoto май издаде багажа   Cry
Май стана работата - Снимки от кръщането

# 121
сисе много е сладка малката, и как се е опънала като че ли в басейн ще я топят, май и е харесало

# 122
  • Димитровград
Клара,забравих да кажа-лека и безаварийна и здраво бебче на финала!!!
Мерките-76см и 10.500 кг.

# 123
тук има малко снимчици на Вики от прощапулника.най-сетне го направихме ,а тя ходи от два месеца.просто програмата е много заета ,а този месец сме канени на три рождении дни на бебоци.
иначе Вики имаме седем зъба като три от тях ни излезнаха за две седмици но слава богу без проблеми.всеки ден прави много нови неща и ако започна да ги пиша ще ми изтръпнат пръстите ,но вие сте наясно нали си имате същите сладурчета в къщи.клара пожелавам ти лека бременост.

# 124
# 125
Здравейте.
Сисе, честито християнче. Бгфото явно вече го няма. Стана две седмици.
Нашите сополи не могат да минат. Ту ги няма, ту ги има. От снощи пак текнаха. Вече не знам какво да ги правя.
http://new.photos.yahoo.com/buba_katinka/album/57646076236583581 … 8803914985473/18- двама за бой
http://new.photos.yahoo.com/buba_katinka/album/57646076236583581 … 8803914959161/36-нова торта
http://new.photos.yahoo.com/buba_katinka/album/57646076236583581 … 8803914959546/44- така се обува чорап
http://new.photos.yahoo.com/buba_katinka/album/57646076236583581 … 8803914959887/51-новото ни колело

# 126
Клара, браво и честито, с пожелание за една прекрасна бременност и може би за братче на Нур!  Wink Надявам се и аз скоро да последвам примера ви с майчето! Simple Smile
Колкото до това, че Нур само иска да я гушкаш, може и да усеща нещо в поведението ти около новата бременност. Децата на тази възраст все още са добри радари и улавят всичко в настренията ни. Бях попаднала на много интересна статия точно в тази връзка, ако я намеря, ще я покажа. Мисля, че някъде към 1, 5 г. започва да се губи това.

Нправихме в неделя прощъпулник на Юлиана - в питка сложихме крачето на Юлина и се получи много симпатичен отпечатък - бях чела някъде. Първо пипна картата на света, но след това си взе четка за рисуване, веднага след това и мишката, за радост на баща й, но четаката е първа.. Simple Smile Весел празник се получи.

Не можах да намеря назад, но все пак ще се опитаме ли да се организираме нещо за коледна сбирка?! Много ще се радвам най-после да се запозная с вас!  Simple Smile

Хубава седмица пожелавам на всички!  Hug

# 127
добро утро ето ги снимките от прощапулника.http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=83452

# 128
Дидона, много е сладка малката.

Последна редакция: пн, 11 дек 2006, 10:02 от buba_katinka

# 129
  • София
Добро утро.
Много са ми тежки понеделниците, още от едно време, като ходех на работа, а и сега още повече Mr. Green
Дидона, много е хубава Вики, а и как  стабилно стои, на мен това нали ми е болна тема и като видя някое детенце да си стои на крачетата, а не да залита и се огъва като пластелинче Twisted Evil, много му се радвам Laughing
Клара, и Вики иска непрекъснато да я гушкам и да я нося, каква е тази работа, като беше бебе, изобщо не искаше на ръце, а сега само да ме фиксира и започва да ме тероризира. А си тежи вече, не стига това, ами я научих и като я взема, за танцуваме, откъде ми трябваше, но сега почти нон стоп се клатя с 10 кила на ръце. Само като пуснат реклами мирясва, но за съжаление през деня рекламните блокове са много кратки Wink

# 130
Привет мами на хубавци и хубавици!
Днес да се оплача от Мини - много проклетии, много магарии! А беше толкова кротко и тихо бебе...
С храната съвсем сме зле. Не желае друго освен бисквити и кроасани. Не ще разбирайте рев и тръшкане. В почивките прави бели - т.е. отива при забранен предмет /кофа за боклук, кабели, контакти, книги и т.н./ с викове "не! не!" и се хили, за да я гоня. Ако аз имам работа с някой от горните предмети почва да ми се кара като клати показалец и крещи "не! не!", в смисъл откъде на къде аз ще ги пипам щом са забранени. Въобще, никога не ме е послушала, когато и казвам, "не", хем разбира перфектно какво имам впредвид, но го изкарва на игра някаква, майтап.
Много обича да ме разиграва - хвърля си бибата в един процеп и с невинна муцунка казва "А!", аз и я вадя, за да може моментално да я хвърли отново. Или с водата/ сока. Слагам я да заспи, и тя ме поглежда и казва "ма", давам сок, ляга след 5 секунди пак става и казва "ма". След 5- 6 подавания на чашата и казвам "няма ма, свърши" , а Мина се захилва хитро и пак "ма!". Ей така , да си намирам на работа.
За събличането -само обувките и чорапите сваля и ако е на хлабав ластик панталона. Примерно наизважда тенджери и тави, подрежда по-малките в по-големите и за разкош си слага най-отгоре обувките. А чорапите си ги слага обратно в шкафа с дрехите-ходи ги търси!

Но за да се ободря ще ви разкажа един весел наш "диалог". Преди месец я учих като я питам "Мини, ти на колко годинки ще станеш?" да отговаря "на една" и да показва с показалец. Една вечер даваха по новините репортаж за многодетните семейства и аз не знам защо я попитах: "Мини, ти на колко деца ще станеш майка?". А тя взе, че ми отговори "Наедна" и за яснота посочи с пръстче. Умрях от смях. Laughing

# 131
петра в един ден и за много кратко време се научи да показва "варила баба кашичка", да казва "аг" за агънце и "кррр" за "как прави жабата". много съм горда, защото тя не притежава ни едно от уменията на другите деца. освен това прави 3-4 крачки към мен. освен това може и да се тресе напред-назад когато япиташ как прави кончето - демек язди, и да издава звук, подобен на цвилене (това го научи от филков). скоро няма да проговори обаче, защото ние я учим само на простотии Simple Smile
а сега спи вече 2-ри час, което ме изумява. пропусна си часа за обяда.

Последна редакция: пн, 11 дек 2006, 12:31 от majceto

# 132
  • Карлово
Ту, както винаги интересен разказ.
Дидона, голяма сладурка е Вики. И с тез еленски рогца
Буба, и ти с оригинални снимки.
Вали и ми е едно такова мързеливо. Отивам да зяпам тв-то.

# 133
Ту, много смешно ми стана от вашите истории Laughing
Големи са сладурковци на тази възраст. Ама и си знаят как да постигнат своето. Ако Мики иска да го вдигна, пък аз не ща, ляга на пода, зарива глава под ръцете си и започва жално-жално да скимти. След малко се оглежда дали го забелязвам, ухилва се и пак - главата на пода и скимтеж....
Сега е с температура, май от ваксината отпред десетина дена.  Дано да е само това.
А за яденето - ние месеци наред бяхме много зле, няколко седмици дори нищо не искаше да яде. Само цица, и то не много. Ама наистина нищо друго. Бяхме на лекар, той каза да не се шашкаме, прибрахме се и детето прояде с такъв неимоверен апетит, че аз направо се ошашках. Не знам какво е това. Може би ние сме се успокоили и не е усещал вече такова напрежение при яденето newsm78

# 134
Здравейте.
Кити е с температура. За сега я свалих, но докога ли. И сополите текат като река. Ходихме пир педи. Каза, че и гърлото и е леко раздразнено. Изписа антибиотик, ако не пада температурата. Той нали таткото ни е малко болен и явно ще се окаже заразно.
Ами това е.

Общи условия

Активация на акаунт